Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

PS donstop mergaitė gražuolė, o megztukui to kiauraraščio per nugarą nereikia.

Atsakyti

gadget nu kaip čia pasakius pasisekė. da noriu, bet miagzt nespėju

pagal mano pasidaryta siulu apskaitos lentele is visu siulu daugiausia uzima linas :) ( visokis ne tik plunginis)

Atsakyti

Labos

garži damutė su mielu ripsinuku  :wub: 

Ristina gražiai vasarą kviečia  :wub: 

Mano begalybinės rankovės pažastis pagaliau pasiekė  :bigsmile: 

Atsakyti

ristinos ryskalas grazus.   ;)  ne ramuneles ,o medetkos :)

as tai jau buvau pamirsus kad taip greitai mezgasi is storo siulo . nu 50 gr 110 m tai baisiai stora  atrodo :)  per pora  vakaru prie serialo  nuokaklinis jau  iki pazastu. reik skitr rankoves jau :)

Atsakyti

Rimtai, nepagalvojau :bigsmile: taigi medetka, galėjau tą megztelį užvadint :bigsmile: Liuks mintis.

Atsakyti

Nu, Ristin, tu pavarai  :D 

Visos mezga iš apačios į viršų arba iš viršaus žemyn  :rolleyes: , o tu ir į kairę, ir į dešinę  :wub: spalva tai totalkošmar :oh: akis išbadyt gali  :sleep:  bet numezgimas tai  :ploja2: faaantaaastiškas  :ploja2: 

Atsakyti

Nite, kokio ilgumo komentaras :blink:  :D

Kažkaip šiemet užderėjo tokio tipo megztukų. Ir man smagu, kad pavyksta juos numegzt "pagal" pigūrą. Būtent šį mezgiau nuo pradžios iki galutinio rezultato - išardydama visiškai, lygiai keturis kartus :huh2:

Atsakyti

Nite, kokio ilgumo komentaras :blink:  :D

Kažkaip šiemet užderėjo tokio tipo megztukų. Ir man smagu, kad pavyksta juos numegzt "pagal" pigūrą. Būtent šį mezgiau nuo pradžios iki galutinio rezultato - išardydama visiškai, lygiai keturis kartus :huh2:

Nu  :blink: tai kokio gilumo įspūdis  :D 

Man tas skersas mezgimas - visiškai nebandytas reikalas. Tai labai jau įspūdingai atrodo  :D 

Už ardymą iki tobulo rezultato paiekimo - tai gerbiu ir žemai lenkiu galvą. O kaip siūlas atlaiko tokį skaičių permezgimų?

Atsakyti

Nu gilokas tas įspūdis :D nesitikėjau  :lol: 

Tai vat ir nustebino siūlo kokybė :) nes šiaip ardomas linas gerokai aptriūšta :) Kažkiek papuręs tapo siūlas, bet išskalbus viskas čiki  :bigsmile: 

Atsakyti

 Man irgi šitas Ristinos labai labai :wub:  Ir net spalva :wub:

O aš, kad jau neturiu parodyt nieko megzto, tai urvinėms parodau kitą šios dienos pabaigtuką:)

 

Priedas  20170720_204331.jpg   106,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na, ką prisirašau :). Šiandien nuvažiavom 842 km ir miegosim pakelėj netoli Wroclavo.  Naktį max miegota 2 val, kelyje neleidau sau, o dabar ir vėl miego nenoriu. Viskas puikiai, nors be vėmimų neapsieita. Ir maišelius pri..., ir visa kėdutė. Kai ištraukiau perrengt, buvo net triusikai šlapi.... Ale Koperniko muziejuje nėjo pagaut, kely visai nemiegojo ir vėl kažkur nustraksėjo :), jau tų vaikų gajumas.  Nerimas man aprimo, jau atvirom akim ir širdim laukiu atradimų. Jaučiu, kad net megzt nemegsiu, simboliškai įsidėjau, bet labiau ant durniaus :) - tipo kojines galėčiau megzti, bet negi aš noriu :).

Donstop graži panelė ir megztelis,man ir tas raštas nugaroj patinka, nematyta. Ale gi ripsą tai faina megzt, galima užsimerkus :).

Ristina toliau kosmosus mezga, man ir spalva graži. Jo, tu ir atkakli... jeigu aš nors 2 kartus ką nors išardyčiau, tai irgi pamažu tobulėčiau.

Ar Lt irgi oras kaip pirty? Kai važiuoji su kondiške, lauke apsiniaukę, atrodė, kad oras įprastai povėsis. Nugi Varšuvoj išlipus laukė didelis nustebimas, kaip šilta, drėgna, malonu.

Atsakyti

Ačiū visoms už komplimentus  :4u: 

Ristina, koks gražus šitas  :wub:  Permezgimų kiek  :blink:  Aš būčiau pasidavus jau po pirmo  :taika: 

Restar, pirmi įspūdžiai  :super:  Patiko Kopernikas? Mes sykį važiavom vien dėl jo į Varšuvą, visą dieną jam skyrėm  :)  Mielai ir dar sykį važiuočiau, gal kai pana paaugs  :)  Bent Kaune šiandien buvo kokie +19, smagiai pamezgiau kelias valandas parke  :rolleyes: Kas ryt pas jus pagal programą?  :D​ 

Atsakyti