Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

ryt kaip tik turėčiau važiuoti kojniniams  siūlams pro šalį, jei taip atsitiks, pačiupsiu ir parašysiu tai autorei užklausą, jei nesutiks, čiupsiu kokį iš tavo nemokamų, yra iš ko rinktis svarbu, kad noro būtų :4u: 

Qqute, maitinu aš tą raugą, po pora šaukštų miltų ir truputį vandens kas i jis dieną  :hmm: tai turi jis iškilti ar užtenka, kad po truputį burbuliuoja?

Atsakyti

Va mažės megztukas. Pradėjau vienodai o kiek pasikėlė nugara. Čia 8 eilės kažkur tų trumpintų eilių. Jis prieš atskiriant rankoves..

Su dryžiukais nežinau kaip.. nes čia neišsimezga gi eilė.. Aš vienspalvius tik mezgus tokiu principu. Gal Nitė ar kuri kita geriau patartų..

Nu apvertė foto... su tel nemoku patvarkyt.

attachicon.giftmp_11657-20170116_204957-2138428937.jpg

:blink:  :wub:  kiek jau daug turi numezgusi,as dar nepradejau,nes audziu minti del siulu margu :)

kada Kaune busi? as tau kepurytei siulus turiu ir dar kai ka juodo nuo seniai :DD

Atsakyti

pamatau pynes ir silpna pasidaro,kaip grazu,ir kaip vel mielai megzciau...

ryt bus naujas BT numeris su naujais modeliais  :wub: 

15977440_1192517187450350_10952021438517

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar planavau pafotkint snudą lauke, bet kol dičkis grįžo iš mokyklos, kol mažoji atsikėlė, kol abu pavalgė pietus, jau ir sutemo  :blink:  Na gal šiandien pavyks.

Dabar baiginėju vieną iš nepabaigtukų, idėja tokia:

https://ok.ru/profil.../66261246380819

Pas mane taip gaunasi:

SAM_1988_medium2.JPG

Atsakyti

ryt bus naujas BT numeris su naujais modeliais  :wub:

O kas tas BT, Brooklyn Tweed gal? Kur pažiūrėt tą numerį?  :)​ 

Atsakyti

labas rytas

spėjau pamegzt šiandien 1.5 eilutės :)

Atsakyti

O kas tas BT, Brooklyn Tweed gal? Kur pažiūrėt tą numerį?  :)​ 

Feisbuke ju psl bus rytoj ;)

ir cia turetu but:

www.brooklyntweed.com

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Reikia kibti į darbus, o taip nesinori :B

Atsakyti

Feisbuke ju psl bus rytoj ;)

ir cia turetu but:

www.brooklyntweed.com

Dėkui, žvilgtelėsiu  :)​ 

Atsakyti

labas rytas,

Ar jūs pastebėjot, kaip mezgėjos specialybė pastaruoju metu yra išaukštinta, linksniuoja visa Lietuva  :angel_not:

Kapseika, man atrodo, kad jeigu burbuliukai kyla, reiškia gyvas raugas, iškils tada kai išmaišysi su miltais  :4u:

Masažistė sako, kad turėčiau atprasti miegoti ant pilvo, sako, kad nesveikiausia poza, visų pirma tai pati jaučiu, nes nuguliu rankas, pastoviai nutirpsta, o ir sprandą nuguliu, bet kaip atprast....  :hmm:

Baigiu savo alpakinuko kūną, liks begalyyyybinės rankovės...

Kaip smagu, kad paskutinėm dienom temoj vyksta mezgimo proceso aptarimas, ne tik rezultatų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 sausio 2017 - 09:03

vat ir aš galvoju jei kvapas geras, burbuliukai kyla tai gal tvarkoj, pirmą kartą kepdama gali įdėt mielių arbatinį šaukštelį..dėl tikrumo

Atsakyti

Labas rytas,

Bet tikrai vėl nesibaigianti tema.

Labai gražios nuoširdžios dryžiuko spalvos :wub:

Šarange, aš irgi mėgstu miegoti ant pilvo. Kol kas kažkokių neigiamų padarinių sau nematau.

Atsakyti