Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, tai jau galim knygų skolinimosi kavą gert su tavim?

Atsakyti

:yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 liepos 2017 - 10:38

Liniuka, sveikinu su puikiu vertinimu :4u:

Atsakyti

Sveikos,

Skaitau, mezginiais grožiuosi  :wub:  atsidarydavau atsakymo langą, nu ir nesirašo visai  :oh: o ir rašyt nėr ką  :oh:  Noriu vasaros, noriu saulės, noriu atostogų  :cray: 

Ai Limit megztuko idėją išsisaugojau  :ax: 

Atsakyti

Nėr čia ko manęs sveikint, aš tik ten dirbu :D 

Šarange, nu žinok kažkaip taip lean ir sm per pc nu niekaip iki aukso netraukia :D 

Limit, mes plaukėm ta, kuri yra Moravian karst regioniniam parke, vadinasi jei gerai pamenu Punkva. Ten dar yra Macocha bedugnė. Bilietus pirkom vietoj, teko palaukt porą valandų. Bet neprailgo, nes per tą laiką reikėjo nueiti 2 km iki urvo. Kiek girdėjau galima rezervuotis iš anksto. Tik gerai išsiaiškinkit dėl gido kalbos. Mes pirkom tipo į aglų kalbą, bet tą valandą jokios angliškos nebuvo ir teko klaisytis čekiškai :B  Ir apsirenkit šilčiau, nes labai drėgna ir šta, o būt tuose urvuose reikia apie valandą. Aš ten balsą palikau :B  Gal rasit :D 

Atsakyti

Ačiū :mirksiukas:  Bus nauja pramoga-Liniukos balso paieškos :D

Atsakyti

Greičiausia bus tas, kur Ave marija dainuoja :D 

Atsakyti

Sveikos, mums paskutiniai pasispardymai, ima panika :). Tokie namai mieli darosi, kad mielai niekur nevažiuočiau :). Ir šiaip kelionė iš esmės netrumpa ir nelengva, tai kai pagalvoju, kad vaikai arba siautės, arba zirs, arba, neduok Dieve, vems, o dar kamščiai, taisomi keliai, brrr... Tiek apie viską reikia galvoti, o man atostogos - priešingai - būtų reikalingos be ničjokio streso, negalvojimo ir nesėdėjimo. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai :). Ryte jau spėjau sunervint vyrą, išreikšdama kokią vieną kitą savo abejonę, o anas gi pirmą kartą maršrutą dėliojo. Žodžiu, išgersiu raminamųjų ir 4 ryto būsim kelyje :). Išvažiuojam per vyro gimtadienį, grįšim per mažulės.  Tortas bus kepamas vienas ir savaitę po kelionės, matyt :).

LIniuka, tiesiog džiaugiuosi, kad svajonių darbovietėj dirbi :4u:.

Jau įkaliau valerijono... Reikia eiti serbentus tvarkyti...

Atsakyti

Limit, Ristin, dėkui už patarimus :4u:

O stovykla, tai toks įdomus projektas, kas du metai būna sukuriamas tarsi atskiras miestas, kurio valdyme aktyviai dalyvauja vaikai, daug dėmesio skiriama demokratijai, valdymo procesams ir t.t.  stovykloje būna 300 vaikų ir visi apgyvendinti palapinėse, maitinami lauko virtuvėje :D keliasi ryte 7 val. pusryčiai ir 9 val. jau žingsniuoji į vietinę darbo biržą, kur išsirenki, kuom dvi valandas būsi ir ką dirbsi, po pietų priklauso dar dvi valandos, už darbą gauna atitinkamą atlyginimą to miesto pinigais, vėliau keliauja vėl gi į vietinį kelionių biurą ir perkasi kokią išvyką, arba kavinę, kur perka tų pačių gyventojų keptus pyragus, ar į meno galeriją ir pan.  vakarop prasideda laisvalaikis, su maudynėmis ežere, laužais, kinu ir t.t. tas projektas vykdomas jau nuo 1999m., apdovanotas daugybe apdovanojimu įvairiose kategorijose ir mylimas vaikų. tam, kad gauti vietą stovykloje, registracijos dieną tėvai ima budėti jau vidurnaktį, ryte jau praktiškai nebėra laisvų vietų. maniškis tais susigundė vien dėl to, kad geriausias draugas taip pat eis, tai matysim kaip ten viskas klosis :rolleyes: beja 10 dienų, visiškai be jokio kontakto su šeima, va čia tai įtariu jo didžiausias rūpestis :unsure:

Atsakyti

Restar, tik RAMIAI...perkvėpuok ir prisimink, kaip myli atrast naujus dalykus, vietas.  atostogų namuose bus dar galybė, o va šitokios jau įvykis, ir tobulu ar arti to, jį padaryti galite tik patys, ir pradėk tai nuo tinkamo požiūrio!!! tad palankaus jums vėjo :4u:

Atsakyti

Priedas  justina-budaite-agne-juskenaite-66805114.jpg   74,37KB   1 Parsiųsta kartų

 

Liniukos balsas

Atsakyti

Juodieji su valerijonais... skamba gadgetiškajjjjj  :angel2: jei suvirta vienam stiklainiukyjaaasa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 liepos 2017 - 12:26