Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

 Čia dabar, ar visada taip buvo?

Nes mano vyriausias mažas  buvo labai sudėtingas migdymo klausimais - nuo 2 metų nustojo pietų miegoti, o jei jei būdavo kur mašinoj netyčia užmiega  bent 10-15 min, tai paskui vakare nesimigdo niekaip.

O dabar tai jau panašiai, kaip taviškis - mielai naudojasi bet kokia proga pamiegoti.

Vaikystėj iki mokyklos migdymas buvo kaip darbas, bet jei jau užmigdai - miegodavo po kelias valandas.

O paskui jau pats  :D sėda pamokų ruošt - nueini po pusvalandžio ir randi lovoj miegantį  :lol: 

Ir dabar man jo miegojimo režimas šiek tiek keistas atrodo  :ax:  betgi didelis dėdė jau, dar kaip jam patogiau  :mirksiukas: 

Atsakyti

Migdantis darbas ta pamokų ruoša :D

Atsakyti

Sveikos :4u: 

O pas mus darbe šiandien euforinės nuotaikos. Kur prieš porą savaičių buvo lean vertintojai, tai šian sužinojom, kad gavom auksinį shingo prizą, kas yr nerealiai aukštai, visoj rytų europoj niekas dar tokio nėra gavęs ir korporacijoj mes vieninteliai :D Nu žodžiu dabar ilgai visiems girsis :D 

Nuotaikos normalios. Savaitgalis superinis - 2 dienos vidury miško su gera kompanija ir pasplaukiojimu baidarėm. Toks lengvas tik 25 km :D 

Dėl vaikų užimtumo, tai aš irgi tos nuomonės, kad ne tėvų rūpestis tai. Svarbu apribot, ko nereikėtų per daug, o tada jau tegul patys galvoja, kuo užsiimt, o tik padėt jei reikia. Pvz. nupirkt spalvoto popieriaus, kai sugalvoja, kad užsiiminės origamiu :) 

Mezgu lėėėtai... ir nuobodžiai, nes ripsu. Šiemet antras ripsinis mezginys. Užteks ilgam :B 

Gadget, nu ne tavo šitas sarafanas... kažkaip man judu abudu gražiau kas sau :D 

Limit ir Ristinos megzteliai tai absoliučiai atimtini :wub: 

Kas čia dar :hmm:  Skaitau jus nuolat, tik va parašyt per telefoną vis patingiu :rolleyes: 

Atsakyti

Liniuka, o tai tas net auksinis  leanas neleidžia per pc pasijungt?  :D 

Aš su vaikais labai minimaliai užsiimu, nemoku ir nenoriu nei žaist, nei kokiais ten cirkais užsiimt, galiu tik mintim, idėjom ir priemonėm padėt  :rolleyes:  Arba kitas variantas galiu įtraukt į savo darbus  :D  Kukulis kol kas labai nori gamint, bet jo gamyba apsiriboja stovėjimu ant taburetės ir maišymu, greit atsibosta ir tada pareiškia, kad reik išjungt, jau išvirė/iškepė  :D 

Atsakyti

ai, mezgimas.....

nieko nemezgu ir ko tais nenoriu... tai kol kas ir neieškau. nebent jei savaitgalį kokia neveiklos minutė ištiktų, gal kas ir gausis.

apie vaikų veiklas. maniškės irgi nuoalt nuobodžiauja. bet aš tai kažkaip nejaučiu pareigos jas užimti. nu. niekada fantazija nepasižymėjau pati, tai ką dabar išgimdyti. o jeigu padejuoja, tai irgi pasiūlau visokiais ūkio darbais užsiimti. tai kažkada mestelėjo, kad čia ne užsiėmimas. man rodos jaunimas turi tokią bėdą, kad veikla turi būti tik itin aktyvi, pritrenkianti, įtraukianti ir paliekanti įspūdžių ilgam. jo, o "seniai" tegul ta nuobodžia užsiima.

Atsakyti

Laba, 

Liniuka, jei netingi, brūkštelk apie tą požeminę upę  :4u: Ar reik ten užsisakyt iš anksto ir kuria konkrečiai plaukėt? Radau kelias vietas. 

Restar, mes Čekijoj kol kas tik ties Praha nakvynę rezervavom. Važiuosim šešiese, MB krikšto dukrą dar imam. Nakvynė kainuos 44€. 

Iki tol nakvosim Lenkijoj (55€) ir Vokietijoj (65€)

Atsakyti

Sveikos,

niekaip nepamezgu, nors pamažu matau, kad gal kažkas ir gausis...bet bent jau jus paskaitau.

ai dar buvau apimta įkvėpimo, ant greičio nubruolinti šalį kaimynkei, kuri susiruošė atostogauti į vynuogynus, jau mačiau vizijas, kaip vakare ji ragaus vyną, apsigobusi mano šaliu, na ir gavosi šnipštas iš tos mano vizijos...nežanau ar čia mano negrabumas ar siūlo ypatumai (Lace drops), bet labai mazgaliojosi siūlas, o jau pabėgus kokiai akiai - vos ne misija neįmanoma, ją sugauti. tiesa bruolininkės sakykit ar yra koks specialus būdas gražiai sugaudyti akį, aš jas sugaudau, bet jos neatrodo kaip kitos, iškart matosi, kad kažkas daryta. o galiausiai, gal viduryje mezgimo, visiškai nieko neįprasto nedariau, tiesiog pravažiavau karieta ir nusiėmė visas mezginys :oh: taip ir likau nesupratusi kas ten įvyko. o ir šiaip kai mezgiau mėginuką 5 tankumas pasirodė visai OK, o va kai jau dideliam gabale, jau lyg ir per tankus. Ristina, kokiu tankumu tu mezgi Drops Lace?

Žodžiu kaimynė jau išvažiavo, reik naujos vizijos :lol:

Gadget, man smagus tavo raudonasis :4u:

o kandžių mezginys irgi rastų vietą pas mane spintoje, tikrai kopijuotina :4u: ta šiūmetė mada keista, ypač tie marškiniai ir džinsai nuplėmuoti dažais, lyg būtum pamiršęs persirengti po dailės pamokų :D

o su "mama nėr ką veikti" susiduriu, ypač iš dičkio pusės, bet nepersistenginėju :rolleyes: užtat suorganizavau kelialapį į darbo stovyklą :B

Atsakyti

ajo, baigiau gi tą makabriškąją knygą Vegetarė.

tai dabar visi mezginiai su augaliniais motyvais kažkokias neteisingas mintis kelia :D

fef68f1376ecdf1538b2dcaf7419f48a.jpg

Atsakyti

Kapseika, kokia čia darbo stovykla? Dirbi ir dar susimoki? :D

Aš Drops Lace mezgu, jei paprastam šalikui, 7-8 tankumu. O siūlas jo, jei pabėga, tai jau mikliai iki apačios ir reik žiūrėt mazgiukus. 

Atsakyti

gatget koks dryziukas graziu atspalviu . as vakarpradejau koralint  kazka, dryzuosiu  su kazkatra plika. siaip nepatinka man tokia stora medvilne,  megstu plonesnius mezginius . taigi bliuska bus perstora, , teks megztini gamint .

Čia mano anos vasaros kelionės siūlas, pamačiau Jonišky, papirkau ir vežiaus link lv jūros. Dryžinau kas dvi eilutes iš skirtingų kamuoliukų  :angel_not: 

Liniuka, o tai tas net auksinis  leanas neleidžia per pc pasijungt?  :D

Aš su vaikais labai minimaliai užsiimu, nemoku ir nenoriu nei žaist, nei kokiais ten cirkais užsiimt, galiu tik mintim, idėjom ir priemonėm padėt  :rolleyes:  Arba kitas variantas galiu įtraukt į savo darbus  :D  Kukulis kol kas labai nori gamint, bet jo gamyba apsiriboja stovėjimu ant taburetės ir maišymu, greit atsibosta ir tada pareiškia, kad reik išjungt, jau išvirė/iškepė  :D

Liniukos auksinė žuvis  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Gamintojas kukulis  :wub:​ 

Atsakyti

Ko ten iš manęs norit? Facebuko? A kam?

Suskaičiavau ir pagrindžiau 4 prohektų biudžetus. Didžiuojuosi savimi.

Atsakyti

 ...o galiausiai, gal viduryje mezgimo, visiškai nieko neįprasto nedariau, tiesiog pravažiavau karieta ir nusiėmė visas mezginys :oh: taip ir likau nesupratusi kas ten įvyko. o ir šiaip kai mezgiau mėginuką 5 tankumas pasirodė visai OK, o va kai jau dideliam gabale, jau lyg ir per tankus. Ristina, kokiu tankumu tu mezgi Drops Lace?

Ne iki galo buvai nuvažiavusi su karieta. Todėl ir numetė tau mezginį :)

Kokiam megztukui penktas tankis gal ir gerai būtų. Bet ir tai, dažniausiai laisviau alpaką mezgu. Palieku vietos plaukui išlįst. O šaliui ir laisviau galima megzt ;)

Atsakyti