Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo žvėrių negaliu pagirt, nes man labai ne prie širdies iš esmės visokie animaciniai žvėrys :blush-anim-cl: Nebent būna labai tikroviški. Bet labai džiugu, kad vaikai džiaugiasi. 

Lietučio mergytė ir man neįtikėtinai užaugus.

Ristina pražydusi savo megztiniu... O kuris linas parduodamas lino namuose? - bandau atsirinkti dabar pagal tuos reitingus. :)

Limit megztukas nuostabus, iš serijos ir aš noriu... O kas tie rumbeliai ties spalvoto ir nespalvoto riba? Turiu galvoje, kaip išmegzti.

Katuk, o tu sau ar kuriai dukrai nors pabaigt tą nėrinį?

Aš savo dukrai po brolio išleistuvių irgi sakiau - pagalvok, gal tau ką pasiūti/nunerti/numegzti? Dar būtų laiko :) Bet ji tik raukosi ir sako nežinanti kaip atrodys. Tai pagalvojau, kad neverta prasidėti, vis tiek ko gero neįtiksiu.

 

O dar fukra pareiškė, kad į jos išleistuves tai jau turėsim abu ateit. Mat į sūnaus vakarinę dalį tai tik vyras ėjo. Sakė, kad jau galiu pradėt pinigus taupyt.:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 liepos 2017 - 12:57

Kerpena, sau :D

ten tokia istorija buvo, kažkada, prieš n metų atėjus buvo tokia viena suknelinė manija. Limit berods tokią turi, ir jei gerai pamenu, santuokos dešimtmetį su ja šventė. ir Tulip siūlai buvo sektoj mėgiami.... tai va, pradėjau aš tą suknelė nerti gal kokiais 2008 metais.... ir nebaigiau. tai viešai pareiškiau, kad baigisui ją tik savo dukrų vestuvėms. na, kuri pirma jau ten sugalvos.... praėjo beveik 10 metų :blink:

raštas yra iš kažkokių tai ratukų/gėlyčių atskirų, kurias aš nėriau tipo nenutrūkstamu būdu. tai net nežinau, ar yra šansų atgaminti, kas ten ir kaip, bet jei gerai pamenu instrukcijas spausdinausi ir į tą patį maišą kroviau....

Atsakyti

 

... ar pavyko vaikus iki tos jūsros nutarabanyt :D ...

Nea. Po dviejų savaičių bus man laisvas savaitgalis (!!!)  :yahoo: Tai tada yra planas nuvažiuot prie kažkokios jūros. Vis neprisėdu paskaitinėt kur geriau.

 

 

Kerpena - Biržų linas, Lino namuos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 17 liepos 2017 - 13:12

Sveikos,

 

Aktuali tema linas... Pernai kai mezgiau iš biržų lino Dalytę, tai irgi prakeikiau, kai ištraukiau iš skalbiankės kaip tarybinį grindų skudurą visą nusipukavusį ir nusibumbuliavusį, laimei po palyginimo pasitaisė vaizdas, bet vistiek pats siūlas labai netolygus. Plungės ir italų tai super, tik plunginis man dažė. Dabar mezgu iš itališko, bet kamuoliukais tai superinis, nei jokio burbuliuko, nei jokio suplonėjimo.

Vakar visaip kaip  teisingais sprendimais, paardymais  ir filmais bandžiau susigražint ūpą mezgimui, visai neblogai megztelėjau, jei viskas ok, tai liks tik ne tiek ir daug, kadangi mano atsotogos irgi po 3sav, tai turiu spėt šį ir dar vieną mašininį nusimegzt :D

 

Liniuka, berods tu norėjau kažko panašaus serialinio, tai aš vakar žiūrėjau šitą, bent man pasirodė panašaus siužeto, bent pradžio, nieko daugiau neradau, reitingas geras, man kiek mažokai veiksmo, kaip visada, bet čia jau mano problema, prie mezginio gerai lindo, bėda ta,  kad nebaigtas ir kur aš žiūriu ne visas išverstas, šiaip jau tokių net nepradedu, bet vakar kažkaip neišsiaiškinau iki galo visko ir pradėjau  :oh:  :D  http://www.imdb.com/title/tt2699110/

 

Šiandien teko pabuvot Panevėžio poliklinikoj su Kukuliu, tyrimų, tai likau labai maloniai nustebinta. Vizitas turėjo būt 10h, nuvažiavom 9:45, tai 10h jau buvom laisvi ir po gyd, vizito ir po tyrimų, dar nustebino, kad viskas elektroniniu būdu vyko, nei jokio lapuko, nei tyrimams, nei recepto, nei atsakymo, ar visur jau taip veikia elektroninis darbas ar tik pas mus kaime jis neveikia :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 liepos 2017 - 13:47

Katuk, jei tavo tai suknelei 10m tai ir sektai 10  :hmm:  Nes aš atsimenu :D

 

Kam Dalės o ne Dalytės :D

 

21_medium2.jpg

 

390575_642748640226_81503176_33142371_16

 

4453631195_ddbd92e4d0_z.jpg

 

chloe_cup_medium.jpg

 

Violetta_1_medium2.png

 

Violetta_3_medium2.png

 

Shibui-Pebble-Ridge-1_medium.jpg

 

moni-2_medium.jpg

Atsakyti

Bet o katuko atmintis kokia!  :bigsmile: Aha, aš nėriau tą Tulip suknią savo vestuvių dešimtmečiui. Jau kitas dšimtmetis ne už kalnų :D Ir spėkit, kiek po to kartų buvau ją apsirengus :hihihi:  Reiktų, gal bent išsitraukt pasimatuot  :rolleyes: 

Megztuką mezgiau iš dviejų siūlų, babininio merino su šilku ir Noro Mirai. Nepatiko man  tas perėjimas siūlo, tai paėmiau ir apicordinau akis surinkus jau baigto mezginio. Šįkart net vyrui mano mezginys patiko :D

Atsakyti

Limit, fainas tas tavo sprendimas ir megztukas fainas, su Noro siūlais šiandien kaip tik ir  R pamačiau labai gražiai spalviškai suderintą megztuką  :wub: 

P7160085_medium2.JPG

Atsakyti

Mane jau fotosesina, ir net be caucainių ;)

Atsakyti

sinua_z_500_medium2.jpg

 

130291028_3863677_yzorchik_medium.jpg

 

1_012.5_medium2.jpg

 

1_229r_medium2.jpg

 

334_Rue_medium2.jpg

 

9125113503_b1400426d9_z.jpg

 

Margaret_sweater-3_medium2.jpg

 

9100449887_ab24dc88ca_z.jpg

 

IMG_7844_medium2.JPG

 

3010.high-relief-4.jpg_2d00_400x0_medium

Atsakyti

Mane jau fotosesina, ir net be caucainių ;)

fotosesija su telefonu rankoj bus :D

Atsakyti

Sveikos,

Šiandien teko pabuvot Panevėžio poliklinikoj su Kukuliu, tyrimų, tai likau labai maloniai nustebinta. Vizitas turėjo būt 10h, nuvažiavom 9:45, tai 10h jau buvom laisvi ir po gyd, vizito ir po tyrimų, dar nustebino, kad viskas elektroniniu būdu vyko, nei jokio lapuko, nei tyrimams, nei recepto, nei atsakymo, ar visur jau taip veikia elektroninis darbas ar tik pas mus kaime jis neveikia :D

Labas ;)

Ne visur dar taip. Kai kurios poliklinikos Lietuvoje jau visiškai perėję,kitos net nepradėję. Net klinikose ne visi skyriai pilnai veikia. Daug kur dar dvigubas popierizmas - ir kompe,ir raštu  :oh: bet einama einama link elektronikos :)

Atsakyti

Nustebusio ežiuko žvilgsnio studija

 

 

Presents

 

 

 

Pusmečio randandona suknia

 

 

(370 medvilnės, 65 merino)

 

 

Failas yra per didelis

 

 

 

 

Atsakyti