Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va mažės megztukas. Pradėjau vienodai o kiek pasikėlė nugara. Čia 8 eilės kažkur tų trumpintų eilių. Jis prieš atskiriant rankoves..

Su dryžiukais nežinau kaip.. nes čia neišsimezga gi eilė.. Aš vienspalvius tik mezgus tokiu principu. Gal Nitė ar kuri kita geriau patartų..

Jojo aš paaiškinsiu  :oh: aš trumpintas eiles toj vietoj iš priekio mezgu - pas mane ten tam tikros kūno dalys yr  :D ir jom nemažai trumpintų eilių reik  :lol: 

Atsakyti

Labos :4u: 

Nite as is paskutinio tavo posto tai :lol:  O jei rimtai tai mezgu dukrai ta prieki ir jus visas geru zodziu miniu :wub: nezinau kas finale gausis, bet dabar tai vienas malonumas :wub: .

Atsakyti

Nite tos tavo trumpintos eiles manau apsaugo nuo apacios pasikelimo is priekines puses o va nuo kaklo tempimo atgal abejoju kad apsaugotu tos tavo kuno dalys, tu gi be siuliu apvaliai nemezgi

Atsakyti

Aš su vienspalviu siūlu padariau trumpintas eiles, kažkiek pamezgiau, ir tik tada pradėjau dryžuot, nes man taip atrodė paprasčiausia :)

Atsakyti

Nuosirdi jo cia iseitis irgi bet si karta norejau kitaip

Atsakyti

Nite tos tavo trumpintos eiles manau apsaugo nuo apacios pasikelimo is priekines puses o va nuo kaklo tempimo atgal abejoju kad apsaugotu tos tavo kuno dalys, tu gi be siuliu apvaliai nemezgi

Visiškai teisingai  :D 

Aš su vienspalviu siūlu padariau trumpintas eiles, kažkiek pamezgiau, ir tik tada pradėjau dryžuot, nes man taip atrodė paprasčiausia :)

Aš irgi taip daryčiau  :mirksiukas: ir daug kur taip galima pamatyt padaryta  :D ir atrodo gerai ir logiškiau  :rolleyes:  :rolleyes:

Atsakyti

Nuosirdi jo cia iseitis irgi bet si karta norejau kitaip

Šita moteriškė būtent šitam modeliui prikomponavo dryžiukus trumpintom eilėm (pavartyk foto, yra iš nugaros)

http://www.ravelry.c...it-gilet-raye-2

Atsakyti

Qqute, iš dvigubo mezgi?  Man tai žiauriai per stora būtų... aš pradėjau iš viengubo ir storis toks pats tas, mezgu net ne 2-kais, o 2,5  :rolleyes: 

Atsakyti

Nuu bet skaiciuuot tada reiktu tas trumpintas.tingiu Bandysiu pagal rusaites, tik siula reiks nutraukinet   Lace nea, is viengubo, is dvigubo ir man stora

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2017 - 21:45

Labos

Qqut, aš Gadget būdą naudoju, man pasiteisina:

Nurenku rankoves, priekį palieku ramybėj, nugaroj kokias 8-10 eilių pamezgu (kad dryžiukai paskui sutaptų), sujungiu ir varau ratu. Kai pradedu rankoves, tai prirenku kelias akis nuo tos pailgėjusios nugaros krašto.

Vaizdinė medžiaga:

Priedas  IMG_0842.JPG   213,06KB   0 Parsiųsta kartų

Ingriduška, ačiū, kad teiraujies. Šiandien ne mano diena - išskalbiau pilkį savo mašinoj taip, kad net dukrai per mažas  :cry2: Zyzė, kad jos mylimą maikę išskalbčiau, neapsižiūrėjus viską sudėjau. Po delicate programos liko tik delicate dydžio šiukšlė  :cry2:

Atsakyti

Vaa lietuti as apie sita buda klausiau, galvoju ar kas pasakojo ar susapnavau

Atsakyti

Sveikos.

Pasikultūrinau ir paprotingėjau vakar Rygoj :)

80d842388057.jpg

d4a2b5188c40.jpg

01e7d7df62ac.jpg

9692682f7231.jpg

f965b46ef21b.jpg

žaaaaakaraaadraaaai
3a50e36f5a69.jpg

48048ebe41b7.jpg

Pasaulis keičiasi.. matrioškos prisitaiko prie poreikių....
0acacc891e46.jpg

Dalmantinai išsilakstė
4f8161e1af75.jpg
Atsakyti