Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ei, nu  :4u: Pilnatis sekmadienį baigsis, ne tiek ilgai liko laukt  :4u: 

Gadget, kokie ten tie Leopoldo vaistai buvo? Ir ar graži alpaka neatvažiavo?  :rolleyes: Aš ir kažkokių pūkuotų prisisakiau, bet turbūt laukt reiks 2-3 sav.

Atsakyti

Ozverinas ;) Alpaka... Graži. Buvo. Fiziškai turėjau ir fiziškai ... kažkur Vln.... pa.me.čiau. Galvoju, pirkt dar, ar čia buvo škia ženklassss     Trumpas pasistaipymas su espadrilėm. Maniakiško derinimo (palaidinė po megztuku dera su auskarais) nesimato, nei mėlyno megztuko pynių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 liepos 2017 - 23:15

Man ne ozverino reik. O poxuino trigubos dozes.

Pas mus sporto centre, buvusioje sporto mokykloje, yra gydytojas. Pas ji vaikai ir eina patikroms. Tai jis is Kauno dispancerio atvaziuoja. (Bet koks zodis baisus... ) Be jo leidimo negali vazinet i pirmenybes. Po komercinius turnyrus gali jei klube kokiam sportuoji tik. Bet rimtu klubu irgi vaikai turi turet sporto mediko leidoma. Is seimos daktares pazymos reikejo tik stojant i sporto centra. 

Atsakyti

Giminaite parsiveze is keliones. Reiks gal paprasyt ant skolos poros. Nes sekmadienis tai toli 😂🤣😁Priedas  FB_IMG_1500066506869.jpg   70,04KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti

Gadget, o tai kaip drakius tau leido pamest?!? Drakiaus ženklas, kad reik trigubai pirkt :D

Aš savo plonybes virbaluoju ir jau svajoju kaip ką nors kito megsiu....

Atsakyti

Onuo kada jau i ta dispanceri reikia?kokio cia lygiosportininks turi but?kolege pamenu nervojosi kad jos vaikinui delregejimo tas dispanseris nenor pazymos karate isduot,o maniskis lanko karate pas tuos pacius trenerius, jam paprastos gyd. Pazymos gana. I varzybas grumtynes as jo leist nesiruosiu, o gydytoja leido lankyt sportus"del saves" katrie nepavojingi fizinei buklei, negresia traumos ir pervargimai..tai vat galvoju priims i karate dar kitais metais mus ar jau basta

Maniškis atlankė karate 2 metus su prastu regėjimu (astigmatizmas). Užteko abu metus įprastos mokyklinės gyd. pažymos. Pačioj pradžioj treneris sakė, kad tik į varžybose nebus galima dalyvaut. Bet lankyt dėl savęs, kelt diržą nors iki juodo - laisvai  :) 

Atsakyti

Trečią žinutę nukilina.

ĮDEDU, škia, ataskaitas:

dabar nuvyniota ir bus jūra

new_project_medium2.jpg

Apsirengiau juodai, laisvai, šilkiniai.

jane_medium2.jpg

Atsakyti

Pasijutau kažkokia atsipūtusia motina: sūnus lankė karate, niekuo nesidomėjau, svarbu sveikas ir mėlynių nedaug. Eitų nors ir kasdien. Bet žinosiu, kad būna ir rimčiau (dispanseris man baisiai rimtai skamba).

Apie gėdingus pametimus: o gal sportkluby rasiu????

Atsakyti

Labas rytas, 

Lace, ačiū tau labai už patarimą  :4u: 

Ir man dar vis tik klausimas dabar iškilo  :hmm:  Maniškis sportuoja jau 12 metus ir varžybose dalyvauja ir niekada į dispancerį nereikėjo  :unsure: Reiks gal trenerio pasiklaust, įdomu.

Išleidau savo plaukiką į patvinusią ir iš krantų išėjusią Verknę, jaučiu, bus nuotykių, sakė, kai kur nepraplaukiama  :rolleyes: 

Vakar paskaičiau SoliSol žinutę ir atėjo nušvitimas, kad iš tų siūlų, kur buvau nėginuką pasidarius tam Liniukos gražuoliui, vis tik megsiu dar vieną kišenėtą :D Net jau ir pradėjau. Šiek tiek modifikuosiu ir matysiu, ar siūlo užteks ir kas ten išeis  :rolleyes: 

Atsakyti

Limit, nuraminai. Tu 12kart labiau atsipūtus (aš apie dispanserį tik metus nieko nežinau, o tu -12).

PS ar nukovei ką nors ZAROJ?

Atsakyti

gadget, kas ten per grožis tas juodas? Parodyk visą :4u:  O jei kada ir rodei, tai matyt, pražiūrėjau :)​ 

Atsakyti

*

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 liepos 2017 - 08:13