Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va tas mineralinis... teks pirkt ir prievarta girdyt :)

Atsakyti

O Vilniuje nepriimtų? Dukrai niekada neleisdavo ir neleidžia varžybose dalyvaut, kol nepasitikrina. Visai neblogai jie ten ištiriami. Gydytojai į konkrečias sporto šakas orientuoti, tai geriau specifiką išmano, tikiuosi. :)

Va dėl filtrų ne pirmą kartą girdžiu, kad reikalingus elementus pašalina. 

Atsakyti

Labos

įdomiai šnekat šiandien, dedu į galvą daug ką :)

Ristinos megztukas tobulas :) Sako, kad užsikėlus sau kartelę paskui būna sunku ją išlaikyt. Nu bet Ristinai Žemės dėsniai negalioja :)

Ai, ir būt gerai, kad sporto metu arba po jo iškart gertų ne tiesiog vandenį iš krano,o ką nors mineralinio,tada grąžins bent dalį to,kas buvo išprakaituota  :mirksiukas: 

Ačiū :) Tu tik ką paaiškinai, kodėl aš taip noriu mineralinio nuolat. Maniau, kad pripratimas iš Lietuvos (mylėjau Borjomi). Amerikiečiai į mane kvadratinėm akim žiūri ir sako, kad jie mineralinį geria kaip tik labai labai labai blogai. Nu bet pas mus šiuo sezonu +34 nuolat ir drėgna kaip pirty (išlipus iš mašinos akiniai totaliai užrasoja). Gersiu sau ramiai toliau, dabar žinosiu, kad jo noriu dėl prakaitavimo.

Atsakyti

Gal ir priimtu. Kol kas nematau reikalo. Galim i Kauna vaziuot, bet su treneriu pasikalbu. Pasitikiu ir jo nuomone, kad tokiems vaikams reik maisto kokybisko, miego savo laiku (varau miegot iki 22.00) ir poilsio.

Atsakyti

 Sako, kad užsikėlus sau kartelę paskui būna sunku ją išlaikyt. Nu bet Ristinai Žemės dėsniai negalioja :)


Galioja... :rolleyes:  juk nevykusių mezginių nieks nemato. T.y. nerodau.

Pvz., noriu išmokt dvigubus spalvotus paveiksliukus megzt. Ir ... jie man nesigauna :unsure: nes ten reik ir su kompo programa nemenkai draugaut :huh2: 

Bet manau gerai, kai yra ko mokytis, ir kai būna momentų, kai krentu veidu į ššš... tada pasistatau save į vietą :D

Atsakyti

Kiek metų sportininkui?

Atsakyti

Onuo kada jau i ta dispanceri reikia?kokio cia lygiosportininks turi but?kolege pamenu nervojosi kad jos vaikinui delregejimo tas dispanseris nenor pazymos karate isduot,o maniskis lanko karate pas tuos pacius trenerius, jam paprastos gyd. Pazymos gana. I varzybas grumtynes as jo leist nesiruosiu, o gydytoja leido lankyt sportus"del saves" katrie nepavojingi fizinei buklei, negresia traumos ir pervargimai..tai vat galvoju priims i karate dar kitais metais mus ar jau basta

Frekei

Jei nori tik vieno zmogauskonkretaus konkreciox nuomones tai rasyk tam zmogui asmenine zinute o ne klausk viesai ir paskui piktinkis kad kazkas savo nuomones isreiske.cia ne "klausk daktaro" tema

Atsakyti

nepamenu pirmoj ar antroj klasej krepsinio treneris jau liepe i ta dispanceri vaziuot pazymos. Kol darzely lanke, uztekdavo gydytojo pazymos.

Atsakyti

Viežo, kažkas man pavydėjot, nes alpakos kamuoliukas iki namų neatvažiavo. Čia kuris ženklas: kad reikia staigiai jamt, kol yra, ar nejamt visai????

Atsakyti

Qqtei 😂😂😂😂😂 tau tas pats negalioja? 😂😂😂😂😂

Atsakyti

Gal kas nors turit patirties su savaime prisipučiančiais kilimėliais? Kelioniniais, ant žemeės miegot. Ir turit kokių nors rekomendacijų? Draugų mergaitė nusipirko pernai, bet sakė, niekuo nesisikiria nuo tų paprastų jogos kilimėlių, miegot ne minkščiau :D Sakau, gal kokie gudresni yra  :ax: 

Aš turiu patirties ;) kelionėse ant tokio miegu  :rolleyes:  tie kilimėliai būna kelių storių, vyras pirko sau gal Senukuose, tai jo toks nestoras, turbūt 2cm, tai turbūt panašiai ir miegasi, kaip ant tų jogos kilimėlių. Aš ant tokių plonų miegoti negaliu - kadangi miegu tik ant šono, tai po nakties  jausmas, kad dubens kaulas pro odą išsiners... :oh: žodžiu, lepūnė aš šiuo klausimu  :ax: tai man vyras nupirko kažkokį rimtesnį, storis 4 ar 5 cm, tai aš ant jo visai komfortiškai išmiegu, ir kas man keisčiausia - aš ant jo nesušalu. Anksčiau veždavomės storą dvivietį pripučiamą čiužinį ir man ant jo nuolatos uodega šaldavo. 

Mano patarimas iš asmeninės patirties - imti storesnį, nes tų plonųjų vienintelis privalumas, kad kompaktiškiau susideda. 

Atsakyti

Dispanseris privalomas kai prasideda Lietuvos lygio varžybos. Jei be varžybų sportuoja, užtenka gydytojo pažymos. Gal dar ir nuo sporto priklauso. Krepšinis griežtai tik dispanserio pažyma, stalo tenisas užtenka tik gydytojo pažymos iš poliklinikos, tinklinis - dispanserio. Su futbolo reikalavimais dar nesusipažinus.

Atsakyti