Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai be telefono jau turbūt niekaip :D Tiksliau, be interneto telefone. Pusė gyvenimo ten  :rolleyes: 

Nors per atostogas galiu laisvai apsieit, jei fotiką turėčiau.

Dėl atostoginio močiutės matinimų tai ir man nepatinka :unsure: Kad tik valgytų vaikeliai. Šaldytuvas pilnas sūrelių, spintelė bulkelių, o paskui vaikas pro duris gali netilpt :D Pamenu, kaip prieš gal 6 metus išsigandau savo vaiką pamačius po 3 sav. atostogų pas močiutę ir tetą  :oh:  :lol: Neatpažinau tiesiog :D

Mūsų vidurinis toks ant ribos tų procentilių, tai gydytoja liepė ant batuto šokinėt valandą ir valandą dviračiu važiuot :D O vyriausiam liepė pagulėt ir lašinių pavalgyt :D Juokais čia žinoma.

Liniuka, noriu tavęs paklaust apie tą požeminę upę Čekijoj. Kur tiksliau jūs pradėjot ją plaukt, ar registravotės iš anksto ir gal pameni, kiek kainavo?

Atsakyti

LImit - jūs irgi ė Čekiją planuojat??? Kada?

Atsakyti

Katuk, siūlus mačiau ir fotografavau perpiet. O foto ir mintimis ARMANREIKRANDANDONOS jau dalinaus darbe, tarpe tar melejonų ;)

O dabar jau nebedarbe 🦁

Atsakyti

Musiskio net mociute nesugeba atsert 😃 uzsispyres kaip nezinau kas...jei valgytu ir svoris neaugtu parinciausu, betdabar taiaisku viskas su juo..skanu mazai kas...o ka suvalgo is kart propeleris uodegoj, islaksto.saldumynus mociute bijo duot nes paskui vaiks kotletu nevalgo...jei kas ji ir atmaitins tai  brolis mano.makaronais ir bulvytem free

Atsakyti


Ristina, o tai raudonoji bliuskė kaip? norisi dar?

Nuuu.... supranti, ją jau  vilkėjau  :flirt2: 

Atsakyti

Musiskio net mociute nesugeba atsert 😃 

Rrrodiklis 🌐

Atsakyti

Tas vienas gabaliukas alpakos, kurį pasiėmiau, tai net muuuuurrrrrrkia.

Tai dar kas tam mano siūlų sprendimo žvėriui?? Tundražiemė???

Atsakyti

Restar, planuojam, nuo 24d. Kaip išeis, bus matyt. Bet mes dar ir Lenkiją ir Vokietijos dalį griebsim :)

Atsakyti

Nu geras, tai gavai atostogų? Tai Lenkijos ir mums neišeis aplenkt :). O iki Vokietijos tai nesibelsim.

Hmm, aš kažkaip visai kitam kontekste gyvenu, kai nėra nieko, kas labai norėtų vaikus atšerdinėti, o ragana mama stengiasi pamaitinti normaliu maistu ir jokių nesąmonių neduoti. Tai net akis išpūčiau, kai kaimynka į sodą privežė čipsų, koka kolos, kukurūzų, dar kažko, ko paprastai perkam na, max kartą į ketvirtiį ir tik kai vyras sukvailioja.

Ir absoliučiai nepergyvenu, jeigu kažko nenori, nevalgo. na, nenori, tai tegu ir nenori, dar niekas nemirė pusdienį pabadavęs. Yapč atsipalaiduoti padėjo tai, kad pvz., per jų atsotogas palikdavau normalaus maisto, liepdavau pasišildyti, o jie sugebėdavo iki vakaro būt nevalgę arba gyvi kokiu obuoliu ir sūrio lazdele. ir save pamenu, kad užtekdavo obuolio ir duonos kraužlio, grįžus iš mokyklos, o mokykloje nevalgydavau, nes arti gyvenau. Žodžiu, su maistu mažiau yra geriau, manau :). Tik va, kai nervai užgraužia, jau pasikeičia mano požiūris :D. Gal ne požiūris, bet ima valdyti nesveiki impulsai...

Va, šiadnien su šviežiom bulvėm ir traškiais (pirktais...) agurkais tokį gaminau: http://www.receptai....ys-su-farsu-145. Mažė mandagiai suvalgė bulves ir agurkus ir pasakė, kad buvo labai skanu, nors visko (realiai troškinio ir nevalgė) nesuvalgė, bet reikia vietos kitam maistui palikti. "Pradžiuginau", kad kito maisto niekas ir nebegamins šiandien.

Atsakyti

Labos :D

Mezgu, kai rankos atsigauna nuo restoraniniu reikalu, skaitau sm.. vasara eina pro sali :hmm:  kazkaip snd pagalvojau, kad sia vasara nebuvau isokus i bikini :hmm: :B noriu atostogu.. bele kur :B

Merginos, ar kas mezge is drops merino extra fine? Tiktu paltukui/megztiniui/ chalatui?

Mezgiau mazei pleduka, man jie tokie spyruokliuojantys siulai, pledukas tarsi sokineja :D

Ristina, vyr megztinis nu tikrai tobulas :clap_1: saviskio tokio modelio neapvilkciau, bet ant kitu vyru ziuretusi :hihihi:

Atsakyti

Mano gydytoja vaikus mato 10 metu. Tai jau zino kas ir kaip. Man tik buvo keista. Kaip trys vaikai visi mano akimis normalus o tos procentiles skirias. Man kaip mamai idomu. Tiesiog idomu. Pas gydytoja neklausiau. Tiesiog su trim nebetas galvoj buvo, svarbiausia kitu klausimu nepamirst. Uzklausiau Abelo. Man tiesiog keista buvo ir tiek. Nes dickis sportuoja ir aktyviai. 5-6k per savaite. Ne sachmatus ar saskes. O 1,5-2 valandos judesio. Tai ir pasidare is kur tas svoris didesnis. Bet kai apie bandeles paskaiciau....  kmi neraso. Gal dar per mazi.

Kaip qqte ir sakė,gal svoris iškreipia santykį dėl raumenų masės, bet tada taip pat turi ir matytis ta masė ryškiais raumenim (mes vadinam kartais tokius "sausais paaugliais", kai žiūrėdamas gali mokytis raumenų anatomijos :) ) ir tokiems vaikams tos procentilės yra simbolinės. Visų trijų skirtingos, nes svorio ir ūgio procentilės ritaikomos ir pagal amžių. Jei šeimos gydytoja žino, kas ir kaip,mato vaiką, mato tėvus (Restar vaikų procentilės irgi turėtų būt kažkuriam gale,nes ūgiai tai tikrai viršija amžiaus normas ir bus ties kokia 90, jei ne 99 procentile), ta prasme,jie žemi ar aukšti, nes genai ūgiui reiškia apie 90proc. ir tik 10proc. lemia aplinka, tai jai klausimų ir komentarų tikriausiai nekyla ;) o be to, kaip ir sakiau,kol kas tie skaičiai normos ribose ;)

Tikiuosi, mano komentarai tavęs nežeidžia, nes tikrai stengiaus tik paaiškint kas ten per skaičiai.

Atsakyti

Tiesa, aš pastaruoju metu be interneto telefone irgi kažkaip sunkiai.... :)

Atsakyti