Kerpena, apsišiltinai. Visia kitaip raštas išlygintas atrodo. Gal įmesi išmezgimą?
Kas yra išmezgimas?
Dar vienas nemokamas kojinių receptas
Merginos papasakokit kaip megzt tas papildomas eiles ne prie kaklo o prie pazastu kad netemptu priekio atgal
Katroj vietoj reikia pamegzt.tiesiog nugara atskirai megst o tada su priekiu jungt ar kaip?
trumpintom eilėm nugaroj nori šiek tiek pamegzt? tai nugaroj nedamezgi kokių 2 akių, apsuki akį, apsuki mezginį, tada mezgi vėl iki 2 akiu, apsuki akį.. vėl apsuki mezginį, tada sekančioj eilėj apsuki akį kokiom 5 akim, prieš apsuktąją. Aš sau tai taip kokias 3-4 trumpintų eilių pamezgu. Vaikams pora. O poto grįžti geroj pusėj ir iškart per vieną eilę sumezgi su tais apsukimais ir mezgi tada su priekiu jau ;)
20170116_203930.jpg 94,56KB
0 Parsiųsta kartų
Waidaw pasikelia tada nugara?as tai pas rusaites radau ne trumpintom eilem o tiesiog atskyrus rankoves pamegst tik nugara..o idomu kaip geriau trumpint ar atskirt..man gi dryziukai turi neisikraipyt
Va mažės megztukas. Pradėjau vienodai o kiek pasikėlė nugara. Čia 8 eilės kažkur tų trumpintų eilių. Jis prieš atskiriant rankoves..
Su dryžiukais nežinau kaip.. nes čia neišsimezga gi eilė.. Aš vienspalvius tik mezgus tokiu principu. Gal Nitė ar kuri kita geriau patartų..
Nu apvertė foto... su tel nemoku patvarkyt.
tmp_11657-20170116_204957-2138428937.jpg 148,96KB
3 Parsiųsta kartų