Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, apsišiltinai. Visia kitaip raštas išlygintas atrodo. Gal įmesi išmezgimą?

Kas yra išmezgimas?

Atsakyti

Saulėlydžio žvaigždė labai gražios spalvos  :wub:  :wub:  o pledukas tai ir atlikimas, ir pynės, ir spalva ir nešiotoja nerealiai gražiai atrodo  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

O ką aš žinau, aš gi tą skarą ne nešiojimui mezgiau  :D

Kažkur man tai girdėta  :D  Turiu ypatybę numegzt kokį mezginį visai man nereikalingą. Bet kol numezgu tai nieko kito veikt negaliu :D

Atsakyti

Dar vienas nemokamas kojinių receptas :)

http://www.ravelry.c...ibrary/furrow-8

Atsakyti

Merginos papasakokit kaip megzt tas papildomas eiles ne prie kaklo o prie pazastu kad netemptu priekio atgal

Katroj vietoj reikia pamegzt.tiesiog nugara atskirai megst o tada su priekiu jungt ar kaip?

Atsakyti

Kas yra išmezgimas?

perfrazuoju:

"Labai grazu,gal galima schiamutią?"

Atsakyti

Merginos papasakokit kaip megzt tas papildomas eiles ne prie kaklo o prie pazastu kad netemptu priekio atgal

Katroj vietoj reikia pamegzt.tiesiog nugara atskirai megst o tada su priekiu jungt ar kaip?

trumpintom eilėm nugaroj nori šiek tiek pamegzt? tai nugaroj nedamezgi kokių 2 akių, apsuki akį, apsuki mezginį, tada mezgi vėl iki 2 akiu, apsuki akį.. vėl apsuki mezginį, tada sekančioj eilėj apsuki akį kokiom 5 akim, prieš apsuktąją. Aš sau tai taip kokias 3-4 trumpintų eilių pamezgu. Vaikams pora. O poto grįžti geroj pusėj ir iškart per vieną eilę sumezgi su tais apsukimais ir mezgi tada su priekiu jau ;) 

Atsakyti

Tai čia jei nuo apačios, o jei nuo viršaus tai atvirkščiai?  :unsure:​ 

Atsakyti

tai aš taip nuo viršaus mezgu ;) ir nuo apačios tinka ;) 

Atsakyti

Priedas  20170116_203930.jpg   94,56KB   0 Parsiųsta kartų

Waidaw pasikelia tada nugara?as tai pas rusaites radau ne trumpintom eilem o tiesiog atskyrus rankoves pamegst tik nugara..o idomu kaip geriau trumpint ar atskirt..man gi dryziukai turi neisikraipyt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2017 - 20:43

Va mažės megztukas. Pradėjau vienodai o kiek pasikėlė nugara. Čia 8 eilės kažkur tų trumpintų eilių. Jis prieš atskiriant rankoves..

Su dryžiukais nežinau kaip.. nes čia neišsimezga gi eilė.. Aš vienspalvius tik mezgus tokiu principu. Gal Nitė ar kuri kita geriau patartų..

Nu apvertė foto... su tel nemoku patvarkyt.

Priedas  tmp_11657-20170116_204957-2138428937.jpg   148,96KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 16 sausio 2017 - 20:55

Supratau, netinka man trumpintos, dryziams kenkia

Atsakyti