Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kalbėjau ne tiek, kad techniškai nesugbėčiau, bet daugiau  apie kažkokį vidinį pajėgumą susikaupti, imtis, pagauti įkvėpimą ir atlikti didelį darbą. Matyt pasenau.

Kartais pagalvoju, kad viduje jaučiuosi taip lyg turėčiau kokia 80 metų ir kai pagalvoju, kad iki tokio amžiaus vos ne kita tiek reikėtų nugyventi, kiek jau nugyvenau, pasidaro baisu, kokia ilga gali būti senatvė.

keisk požiūrį ir ieškok (per prievartą!) pliusų, nes kitaip ta reali senatvė tikrai ateis greičiau, nei galvoji

va pvz, aš praeitą savaitę gi švenčiau 70 metų giminiečio. nu visai jis tiek neatrodo, o pagal šventės apimtis ir nesijaučia :D

aš tai visai tikiu, kad ir mūsų organizmo cheminiai procesai turi įtakos nuotaikai ir mintims. todėl pradžiai siūlyčiau pavartoti labai nekalto priedo - vitamino C.  nu ir dar priminti, kad depresines nuotaikas labai įtakoja ir B12 trūkumas.

bet šiaip , jeigu nesinori užsiimti rankdarbiais, tai ir neužsiimk. gražu pažiūrėt, tai ir žiūrėk. ir tuo mėgaukis.

Atsakyti

Kerpena, pritariu Liniukai ir Katukui, turi ištempt save už ausų, esu protinga moteris, todėl dažna net nesitiki, kad tai tu rašai, atrodo, kad tikrai turėtum žinot, kaip išsikapanot, aišku, jei dar apie tai kalbi ir rašai, tai ko gero nėra taip blogai, bet nieko nedarant užsisėdėt toje būsenoje, gali būt tikrai blogiau. Labai padeda tiesiog aplinkos pakeitimas, išvažiuokit kažkur savaitgalį, kad kuo toliau nuo namų, bliudu ir savo minčių, man kai buvo ilgas pilkas periodas, tai geriausiai gelbėdavo tiesiog aplinkos pakeitimas ir bendravimas :4u:  :4u: 

Atsakyti

darbo deian baigėsi visai gražiai....

atvažiavo du limuzinai su abiturientais, gražiais, pasipuošusiais pasifilmuot po langais...

ech..... visai jau išskydau....bet tai kaip faina - jauni, gražūs, linksmi....

Atsakyti

Ataskaita.  

 

 

Megztukas. Priedas  20170713_170651.jpg   286,28KB   0 Parsiųsta kartų   Atiteko draugei, nes su permegzta apykakle iš oversize virto big. Triskart skalbiau mašinoje. Nesusitraukė. Linas ir alpaka. Vaizdas iš priekio bus, kai leidimą gausiu.  

 

 

Basutės.

 

Priedas  20170713_170718.jpg   123,91KB   0 Parsiųsta kartų

 

Sugundeu ir draugę ;)    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 liepos 2017 - 16:14

Ai tiesiog prisiminiau nelygybe ir tiek :) 

Atsakyti

pasiseke draugei :)

Atsakyti

Gadget - ar čia ne Kavukui numezgei vėl ką nors? Įdomu būtų priekis. Iš nugaros kažaip netaviškas megztinis :).

O aš šiandien norėjau nufotkinti savo megztinį, bet ... pamiršau. Apsuko įdomus italas smegenis, klausiau išsižiojus, tai ir pamiršau paskui kolegės paprašyt pafotosesinti. Ans dirbo iš pradžių security vadu, po to HR vadu 28 000 žmonių naftos kompanijoj Kazachstane, paskui Nigerijoj vėl HR siaučiant ebolai ir pan. baisiai įdomu buvo. Dabar Lietuvoj mokosi skraidyt :), sakė, čia prasideda jo trečias gyvenimas, o dar turi kalną visokių paralelinių.  Sakė,kai nuolat tekdavo priiminėti greitus sprendimus sudėtingose situacijoje, tai grįžus į normalias šalis tampa perdaug sudėtinga, susidūrus su visokiom subordinacijom ir biurokratijom :).

 

Priėjau iki pažastų mažės megztuko (net išskalbiau vakar tą dalį) ir stabt. Nes nežinau, ar patinka man pirminis sumanymas, va šitas http://www.ravelry.c...-precious-piper, ar daryt paprasčiausiai statytas rankoves, ar dar ką nors prigalvot. Kažkokio cinkelio taigi norisi, tai ta apvali koketė ir turėjo gal juo būti, bet vat galvoju, ar ne perdaug lėliukiškas tai cinkas? Dar, aišku, cinkeliu gali būt sagos, jeigu tokias rasiu. O gal daryt tokias klosteles  http://www.ravelry.c...rary/mini-manu, jau esu didžiajai sesei tokias mezgus. Ar padėsit kas apsispręst ? :) Nes kaip ir vėl neturiu mezginio, kol nežinau...

 

Šiandien likę abu vaikai TA praėjo, tai įdomumo dėlei mano vaikų ūgiai (skliaustuose metai; svoriai nebūtini, nes visų absoliučiai normaliai proporcingi): 196 (16), 163 (10), 149 (10), 127 (beveik 6).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 liepos 2017 - 17:25

Restar, atspėėėėjai :)

 

Va, foto iš priekio. Girly auksiniai guzikiukai yr net su gėlytėmis, pernai iš LV vežti :)

 

aiste_medium2.jpg

Atsakyti

Pirmas apykaklės variantas buvo atnarų ir rankogalių ilgio juosta stulpeliais, bet nesižiūrėjo ji man. Nuardžiau, perdariau. Žiūrisi, bet ne ant manęs :)

Atsakyti

Labas vakaras,

Aiktu sau, Restar, koks 16mečio ūgis  :bigsmile: Dešimtmečio irgi įspūdingas.

Mūsiškio 16 tik 180cm, tuoj susilygins su tėčiu, o Rusnė kai mane praaugs, liksiu mažiausia šeimoj :D

Kerpena, kokie puikūs tavo vaikino pasiekimai  :bigsmile:  :clap_1: Ir kitoms dvyliktokų mamoms linkėjimai  :4u: 

Mūsiškis didysis su pussesere šiandien baigė pirmą oficialų darbą, gavo daugiau eurų nei tikėjosi, tai patenkinti. O aš patenkinta, kad pajuto darbo skonį :D

gadget, fainos basutės :wub:​ Megztukas toks netaviškas, bet raštas gražus,

Atsakyti

Basutės yra tamsiai tamsiai mėlynos. Vos išsaugojau nuo nuavimo (pamenat Kavuko meilę mėlynai? aršiau nei Lace).

 

Avaaaa, saulėtų dienų prisiminimas :)

 

rozes_medium2.jpg

 

PS Šarange, mano vienoj vietoj  (rožyne) levandos irgi apšalo, negailestingai apkarpiau, bet žydi, ne kur dedas. Ir orchidėjos žydi. Na, pas mamą - gausiau. 

 

Pirmamečiai šlamučiai 2684050749419698378_253faccount_id_253d1

 

REstar, man tavo antros nuorodos neatidaro, o pirma - nėra ji per lėliukiška. Graži.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 liepos 2017 - 18:44

Va šią skarą baiginėju. Liko 1,5 eilutės :)\

skara_medium2.jpg

Atsakyti