Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Joooo Gadget daba vysks :good: :ok: :D . Galėsiu ramiai dyyyyrbt :D .

Atsakyti

Dviračiu jis ardosi kokius 8 metus. Kol nesportavo, buvo 106. Dabar 85-87. Sportuot pradėjo, kai protinga daktarė po kardiogramos su juo pašnekėjo. Jip, mano vyras atsižvelgia į argumentuotas rekkmendacijas.

Atsakyti

Gadget, šitą makromėginuką aš jau antrą kartą ardžiau :D

Į kalnus vis tuos pačius važiuojam - Ukrainos Karpatus ir ten ID kortelės kol kas netinka... Šiemet pirmą kartą vežamės ir vaikus. :)

Atsakyti

Šiuo metu skaitau  Emilės Richards knygą Vestuvių žiedai. Ji pavadinta pagal skiautinio rašto pavadinimą. Dabar pietaudama paguglinau, koks tas raštas ir pamačiau  nepaprasto grožio skaiutinių. https://www.google.c...bih=902#imgrc=_

Kažkada buvo laikas kai pati kiek užsiėmiau skiautiniais, aišku  ne taip gražiai, siuvau tik daug paprastensius, mažesnius ir ne taip gražiai sudygsniuotus. O čia atsivėrė toks nepaprastas grožis, o dar tai siejasi su knygos herojėmis.

Bet suvokiau, kad anksčiau tokioje situacijoje būčiau pajutusi įkvėpimą pati ko nors panašaus imtis, o dabar tik nusivyliau pagalvojus, kad nebepajėgčiau. :(

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 liepos 2017 - 12:10

Dviraciai.... 

Atsakyti

Kerpen, gal tau tik dabar toks momentas :4u: , o šiaip labai labai tave įsivaizduoju su tokiu rankdarbiu rankose :wub:. Pasižiūrėjau į juos, man tai labai gražu :wub: ale o bet tačiau su tuo spalvų, raštų sudeliojimu tai nelabai kas išeitų :ax:

Atsakyti

Freke, gal ir jūsų šeimyna dviračiuoja :mirksiukas: , ar čia daugiau nostalgiškas atodūsis :rolleyes:

Atsakyti

Dviraciai.... 

ką norėjai pasakyt :hmm:  teigiamai ar negiamai :D

Kerpena, ale rimtai, kodėl nesugebėtum :hmm:

Atsakyti

O aš ... o aš... nemoku dviračiu važiuot :D  ir net nesiruošiu artimiausiu metu mokytis :rolleyes: kažkaip man važiavimas dviračiu atrodo :mmm:

Atsakyti

Kerpena, ale rimtai, kodėl nesugebėtum :hmm:

Kalbėjau ne tiek, kad techniškai nesugbėčiau, bet daugiau  apie kažkokį vidinį pajėgumą susikaupti, imtis, pagauti įkvėpimą ir atlikti didelį darbą. Matyt pasenau.

Kartais pagalvoju, kad viduje jaučiuosi taip lyg turėčiau kokia 80 metų ir kai pagalvoju, kad iki tokio amžiaus vos ne kita tiek reikėtų nugyventi, kiek jau nugyvenau, pasidaro baisu, kokia ilga gali būti senatvė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 liepos 2017 - 13:43

Back_silver2_medium2.png

 

100_9608_medium2.JPG

 

IMG_9957a_medium2.jpg

 

Feng_pullover_2_s_medium.jpg

 

Feng_pullover_5_s_medium.jpg

 

IMG_2114_medium2.JPG

 

Heartfelt_6_medium2.jpg,

 

2_medium2.jpg

 

100_8481_medium2_medium.JPG

 

 

 

Lupe_Cardigan_3_medium2.jpg

Atsakyti

Kerpena, man tavo postus skaityt dažnai būna liūdna :( Tokia nemeilė sau, nuovargis iš jų sklinda... Taip norisi tau kažkuo padėt, uždegt, išjudint :4u:  Esi jauna, kūrybinga, įdomi moteris :4u:  Nenuvertink savęs. Imkis visko, jau geriau mesk, jei tikrai nesigaus ar nepatiks, negu iškart atmesk mintį. Išsijudink, užsirašyk į kokį širdžiai mielą užsiėmimą, išsitempk vakare šeimyną pasivaikščiot, nueik į kokią komediją ar su draugėm pasisėdėt. Labai sveika pabendraut daugiau su jaunais ir pozityviais žmonėm. Išmesk iš savo žodyno kai kuriuos žodžius, pvz. "stora" - labai dažnai iš tavęs girdimas save nuvertinantis ir niekur nevedantis žodis :4u:  Gal ir atrodo nesąmonės, ką čia parašiau, bet esu įsitikinusi, kad viskas ko tau reikia tai daugiau meilės sau ir tikėjimo savimi. 

Ir imkis tų skiautinių - net neabejoju, kad pavyks puikiai :D 

Atsakyti