Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie rauga nepatarsiu

Šiandien toks kablys, seniai jau buvo. Jei su puse pasaulio nebučiau susirašinėjus tai ir kūna būčiau atskirus, atsibodo bevei 400 akių  :oh:  ir dar reik iki paštomato nulėkt  :oh: 

Atsakyti

Kapseika, ne visada taip jau griežtai žiūri, kad nesi testavus. Tavo darbus pamačius, manau, priimtų  :mirksiukas: ir deadlinui reik tik vieną kojinę pabaigt (kiek esu mačius, tai porštinių ir kojinių testam toks reikalavimas/nuolaida labai dažnai būna) :) tai tu galvok apie siūlus, atrasim dar kokį testą, kad būtų pirmas kartas  :mirksiukas: 

Waidaw, o ką testuoji?!  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Abelo, lėles dvi :)

o savo zuikiam protargolio nelašini? Nors gal nėr tiršta sloga pas jus.. Mano abiem tai neblogai suriša slogą, kai tiršta ji :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 16 sausio 2017 - 18:07

O aš karbonzam jokių priekaištų neturiu ("stacionariem", nes prisukamų nebandžius), man jie patys geriausi  :wub: o nutraukus esu vieną valą, bet kažkokių paprastų iš ikiuko. Ir pritariu nitei, kad trūksta matyt daugiau, kai apvaliai mezgi, nes ir svoris, ir stumdymas kitoks.

Atsakyti

Kažkaip iki šiol nebūdavo didesnių problemų,užtekdavo jūros vandens. O šįkart kažkaip užtruko, tai jau pripirkau ir visokių homeopatinių reikalų, o apie protargolį kažkaip nepagalvojau, nors teoriškai žinau... O jo būna šiais laikais vaistinėse? :ax: 

Atsakyti

Būna, bent Gintarinėse kai kuriose tai tikrai. Prie Šilainių poliklinikos Gintarinėj visad yra. Aš bent šaldytuve palaikau vis kokį buteliuką.. Kartais nereik, bet jei reik tai nebereik ieškot..

Atsakyti

Kapseika o tu maitini rauga?

Atsakyti

O kuo protargolis nuo kolargolio skiriasi?maniskiui buvo kolargoli israse tai nudegino vaikui nosi, net zaizdeles atsirado o nepadejo nei velnia

Atsakyti

kas tas kolargolis nežinau...protargolis su jodu ;)

Atsakyti

Tai turbut tas pats, gal kokios koncengracijos skiriasi, muset jodui jautrus maniskis

Atsakyti

Sveikos  :4u:

grįžau po darbų be pulso.... jėgų nėra, o megzt vis tiek žiauriai norisi...  :oh:

Ristinos levelis tai mane į neviltį varo... pavydžiu juodai  :blush-anim-cl:  

Saulėlydi, gražios spalvos tavo žvaigždė, įdomus daiGtas, bet gal tu geriau megzk ir nešiok kitokio modelio megztukus  :B  Dekutis jaukus  :wub: 

pradėjau vakar megztuką megzt testiniais pečiais. Dar nesuprantu, kas ten man gaunasi  :hmm: 

Atsakyti

Lace, labai graži tavo skara spalviškai. O tie gabaliukai, ar jie nešiojami nebando išdubti viduriuku į viršų, kaip keksiukai?

O ką aš žinau, aš gi tą skarą ne nešiojimui mezgiau  :D 

Atsakyti