Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai


Ir kaip paaiškint tokį vaikų skirtumą...

Nežinau, labiausiai gaila, kad pirmasis ne mažiau gabus už antrąjį.

Ir šiaip tai gaila net ne to, kad negavo kažkokių gerų pažymių ar neįstojo į kažkokią gerai vertinamą specialybę - gaila, kad jis šiaip nežino ko nori. Ne vieną kartą kalbėjau, kad negalvotų, kad mes čia būtinai iš jo norim kažkokių mokslų, kad pagalvotų, gal jis nori kokios visai paprastos specialybės, bet kad jis nieko nežino. Dabar dirba, bet ir tai praktiškai darbas jį susirado, o tai pats kažin dar ar būtų.

Atsakyti

Mergina! Karjeras ombreeeeee kaip ir plaukai, liux vieta! Mezginys wauuu (spalva), o kiek tu jų nuveikei?

Šešis  :B  :hmm: ... Ir dar vienas pažadėtas draugei jubiliejui....

Vieta - tai tikrai atradimas. Jausmas įdomus... Atrodo, kad kažkur negyvenamoj žemėj, o ne už 30 km nuo namų... Per tas pora valandų taip atitrūkau nuo visko...

Soli- Sol turėtų patvirtint. Kaiminystėj gyvena ;)

Mačiau, kad liepos 29 organizuojamas žygis per visus tris karjerus. Bet man - kuo didesnė kompanija, tuo mažesnis ryšys su aplinka.. 

Atsakyti

kodėl dirbi iš namų? o būtnet dėl to ir nieko nematai, kad pro langą tik žiūri. ir dar bevei kant pačio kalno viršūnės :D

Aha kalnas yra gerai :D 

Iš namų tiesiog. Miglei kompaniją palaikau. 

Atsakyti

Sveikos,

pas mumi  vakar nelijo, ir šiaip Šiauliai gal 2 metai neskendo, bent čia privalumas :lol:

 

Mano sūnui išleistuvės penktadienį, šimtukas vienas, kiti- 88 ir daugiau...Labai džiaugiamės, bet dabar baisus galvasopis , kaip apsispręsti, kurią svarstyklių pusę pasirinkti... :huh2:  IT ar genetika? Genetika ar IT?????

 Ingriduška , kur dingusi vėl? Kur sūnus perstojo?

  Kerpena ,kur taviškis  šaunuolis planuoja?

 

 

Saulėlydis gerą įdėją savaitgaliui davė :4u:, reiks ir mums tų karjerų paieškoti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 liepos 2017 - 09:30

Genetika. Vienareikşmiškai. Profesijos galiojimo terminas ilgesnis.

Atsakyti

ai, nugi galima spėju ir integruotai: IT GENETIKA :D nugis ten visokios biotechnologijos iš tos operos, mano manymu

Atsakyti

va , ir aš taip sakau, galima ten gi IT sertifikatus išsilaikyti, dirbant genetikoje. Bet šiai dienai tų genetikų dar ne kažkiek reikia. Bet reiks...čia kaip Raikinui: "eti bolšyje, no po piat....Tie malenkije, no po tri...."

Atsakyti

Sveikos,

pas mumi  vakar nelijo, ir šiaip Šiauliai gal 2 metai neskendo, bent čia privalumas :lol:

Mano sūnui išleistuvės penktadienį, šimtukas vienas, kiti- 88 ir daugiau...Labai džiaugiamės, bet dabar baisus galvasopis , kaip apsispręsti, kurią svarstyklių pusę pasirinkti... :huh2:  IT ar genetika? Genetika ar IT?????

 Ingriduška , kur dingusi vėl? Kur sūnus perstojo?

  Kerpena ,kur taviškis planuoja?

Saulėlydis gerą įdėją savaitgaliui davė :4u:, reiks ir mums tų karjerų paieškoti...

Šaunuolis ir tavo sūnus. Ir suprantamas blaškymasis.

Būtinai paieškokit ;)

https://www.15min.lt...zeme-642-814852

Atsakyti

Labos :4u:

Vajėėė čiut nenugriuvau nuo kėdės mūsų karjerus pamačius :D :D :D Galvojau kur čia pataikiau :D :D O jei rimtai Menčių karjeras veikiantis, ekskavatorius taip pat ekslploatuojamas, tik nebe tokiais pajėgumais kaip sovietų sąjungos laikais :rolleyes: O galėtų.............Šis karjeras nėra tiesiogiai mūsų bendrovės, vienos iš mūsų įmonių grupės. O va Karpėnų ir Šaltiškių molio karjeras tai jau mūsų. Ten darbas vyksta taip kad net dūmai rūksta, ir ekskavatorius žyyyymiai didesnis :D  Galvoju o kodėl mums molynuos džiumbrynuos mezgėjų myto nepadrius vietoj pievutės ir levandų laukų :D :D  Pagalvot manau verta. Rudeniop ten labai gražu. Žygis bus, bet mes kaip vietiniai nusiminę kad žygeiviai pusę grožio gal būt nepamatys bekulniuodami, pagal mus maršrutas nelabai dėkingai sudeliotas. Neseniai buvo dviračių MTB varžybos tais karjerais, va tada buvo super net ir mums, vietiniams, aš net pasiklyst sugebėjau :D . Žygiuot dėl kompanijos irgi eisiu, tik nesugalvoju kiek tų km pasiimti :D .

Mūsiškiui irgi penktadienį išleistuvės, egzaminų rezultatai irgi nedžiugina, gaila ir man kad tas protas iš paskos jiems ateina. Gaila kad tik dabar supranta kad mažai pastangų dėjo ir nelabai tėvų nuomonės paisė. Saulėlydi, stot vis tiek šiais metais kažkur bandys ar kaip? Kerpen kaip džiaugiuos tavo vaikiu, nieko sau pasiekimai, šaunuolis. Tėvams tai turbūt didžiausia dovana :wub: .

Atsakyti

Labas rytas,

 

Kerpena, super sūnus, sveikinu  :4u:

IT galiotimo terminas, manau, taip pat neribotas šiais laikais.... Vilmak, manau abu variantai superiniai, tiesiog širdis kur traukia labiau,nes pakankamai skirtingi....  :4u:

Saulėlydi, super fotosesija  :4u:

Liniuka, Hamletas tikrai nesėdėjo nei su kompu nei su mezginiu  :D  :D

Liūtys baisuma... pas mus to nėr, nors Anykščiai ir duobėj, bet man vis pasiseka gyvent ant kalno, tai ant vieno, tai ant kito, visa keikiuosi pėškom einama iš miesto į namus, bet va, yr ir privalumų  :D

Kaime tai daugiau vandens...darže sekmadienį jau stovėjo vanduo, nors irgi ant kalniuko, bet kažkaip šlapiau, negana  to, kad šiaip viskas vėlai pasėta, iš pradžių dėl šalčio ir sausros nieks nedygo/neaugo, dabar vėl gi neauga dėl šalčio ir drėgmės, vienu žodžiu vieni nervai nuėjus į daržą, nieko nebus, ne be reikalo, šiemet man taip nebuvo meilės žemdirbystei nuo pat ankstyvo pavasario... Net nebepergyvenau dėl nususiusių levandų, kurios eilinį kart apšalo, nors ir atsprogo iš šaknų, pernai tokiu laiku jau buvo kaip reikiant sukeroję, o šiemet taip ir stovi suskės  :unsure: Gėlių beveik nebesodinau, žodžiu, grynas išlikimas  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 12 liepos 2017 - 09:31

Kaip tik aną savaite su viena NEC darbuotoja kalbėjau, tai tooookių istorijų pripasakojo, ko prisiskaito egzaminų atsakymuose :blink:  Ir ne iš nemokėjimo, o tiesiog jaunimėlis savo požiūrį į mokslą parodo. Mano vaikas taip padarytų tai nei euro jokiom studijom negautų :B 

Vilmak, sunkūs apsisprendimai... Rinkčiausi genetiką. Be galo įdomi sritis ir didelės galimybės. Bet jei LT - mažos algos. IT sritis kaip loterija - arba pasiseka ir įlendi į tam tikras sritis, kur algos tikrai geros, arba būni vienas iš tų, kurie instaliuoja kompus. Konkurencija didelė, prikepta itišnikų daugybė.

Atsakyti

B_medium2.jpg

9_medium2.jpg

1_medium2.jpg

15_medium2.jpg

17_medium2.jpg

221AF900-D426-462B-9533-06E47A061945_med

PK-FALL15-Bonfire_3971_medium2.jpg

Atsakyti