Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vo ir aš pritariu, tuščiom rankom jokis filmas nesižiūri :)

labai puikiai miegasi :D

Atsakyti

Restar arimai ;)

 

Priedas  RK43-5_woman_team.jpg   69,67KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Filmus galiu žiūrėt ir be mezginio. Bet tik gerus ;)

Paskutinį žiūrėjau L'ideal.

Atsakyti

Aš irgi juodoji skylė, nes tos urvinės irgi nebuvau girdėjus. Hario Poterio irgi nesu skaičius, nors čia kažkada su dukra filmus peržiūrėjom, tai jau irgi taip gerokai pavėluotai. :)

Jei jau kalbant apie tas skyles išsilavinime, tai žiemą perskaičiau Bridžitos Džouns dienoraštį, irgi taip jau pavėluotai gerokai. Tai skaitydama supratau, kad labai daug juokelių esu girdėjus moterų tarpe naudojant ir tada net nesuprasdavau apie ką ten ir iš kur. :)

oi ir as viena juodoji skyle tada :D :D :D Nors Urvines moters pdf failus turiu, alia bet taciau mano telefonas dar neimoko lietuviskai, tai kol neismoks toks ir busiu su skyle...

HP autores detektyvus visus tris skaiciau, tai visai patiko.

As smarkiai atsilikus nuo sektos Gradn Hotel paziurejau ana savaite, nu ir ka as zinau, pas tuos pietiecius vyrai tikri memes, jei ne blogieciai :D net ziuret bjauru...


Atsakyti

apie tas skyles.....

toks biškį nešvankokas anekdotas vis galvoj sukasi :D  .......zuiki, o pas mane ten tokia skylutė... a tai va iš kur vėjas pučia :flirt2:

Atsakyti

O mes papramogavom su vaikais per pačią liūtį - ėjom į autobusą ir važiavom į kitą misto galą autoservisan mašinos atsiimt :) pats autobusas jau buvo pramoga, nes gi tik antras kartas jiems,o dar balų didumas,taškosi viskas ir visur,tešlynai!  :lol: gražu žiūrėt buvo kaip kelnės ir auliniai pildės vandeniu ir laime  :lol: tik griaustiniui vis rodė niuniuniu :D smagi popietė gavosi :)

Atsakyti

Pažiūrėjau rekomenduotas Dideles mažas apgavystes. Visai patiko :wub:  Gal ką dar panašaus žinot? Arba kokį gerą anglišką serialą?

Atsakyti

Mes tai DABAR  namolio plaukiam 🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🐳

 

PS eidama iš parduotuvės iki mašinos, kelnes iki kelių sutaškiau be didelių pastangų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 liepos 2017 - 18:00

HP skaičiau, duetu su vyru, laaabai geri prisiminimai.

Bridžė buvo savo laiku apskaityta, bet pvz paskutinio filmo nežiūrėjau. Jau iš klipo liko jausmas "vajaaatau kaip susenus", o ir patikėt baltos išsilavinusios darbingos neCourtneyLove tipo 50metės néžinia dėl KŪDIKIO tėvo.... Geriau iškart fantastiką žiūrėsiu.

Urvinės esu skaičius gal pora skyrių.

Aaaaaa SilvaRerum neskaičius esu. Vi.saj.

Aš irgi HP skaičiau, kai sūnus pats dar nemokėjo. Užsikabinau. (Dievulėliau, kaip seniai tai buvo. Jam dabar 22-eji :oh:).

Urvinės neskaičius.

SR dvi dalis tiesiog prarijau.

Va čia po kiekviena raide pasirašau  :D ir po kokį šimtą kartų  :D

Thėsą sakai, špyga taukuota  :D​ .

Atsakyti

oi negaliu :D :D Mantas vaikosi katina, - stok, petrazole! as tave sukuosiu :D :D :D

o as bandau cypt, kad jau abiem petrazolem miegot reikia

Atsakyti
uzspaude lovoj - Mamaaaaa!!!!! jis URZGIA!!!!! :D
Atsakyti

Labos skylėtosios ir nelabai :)

 

Aš prie tų skylėtų... HP man su darbiniu kompu asocijuojas, ne su burtais, Urvinės neskaičius (Ligvita, gal pasidalintum pdf? Nežinau, tik ką mainais pasiūlyt galiu... Receptą kokį nors nupirkt ar šiaip ko nors gal iš užmarių reik?), Bridžit tik filmus žiūrėjus (su mezginiu jei ką, ne nusikaltimas ir naivias fantastikas pažiūrėt).

 

Iš apsirengimų temos, tai išmokau iš amerikiečių, kad šilkiniai marškiniai gėrių gėris jautriai odai  :wub: Turimus medvilninius prie džinsų savaitgaliais sutrinsiu ir daugiau nepirksiu.

 

katuks, 11 Lie 2017 - 09:38, parašė: apie tas skyles..... toks biškį nešvankokas anekdotas vis galvoj sukasi :D .......zuiki, o pas mane ten tokia skylutė... a tai va iš kur vėjas pučia :flirt2:

Kvyyy, priminei. Rytais pakeliui į darbą klausau vietinės radijos Jeff&Jen show ir pas juos yra segmentas Parenting for real. Tai kažkas FB ta tema papostino, kvyyykiau vakar:

Priedas  IMG_1938.PNG   805,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Miegat paskendusios? Labas rytas! Kavos?

 

Aš baigiu sumegzt vylllnišką drakiaus lobį (anos savaitės). Dar padedu draugutei ruoštis sūnaus išleistuvėms. Kaip smagu pridėti delną prie šventės!!!! Prisimenu Ingriduskos pasiruošimus  :wub: 

 

 

Mieli vaikişki juokai Ligvitos. O mano šeimoj vis kokie nesidalintini perlai pasiperlina, pakvyyyki ir pamiršti. Iki kito perlo ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 liepos 2017 - 07:25