Kas žinot ar skersuoja dundaga
Skersuoja.
Ką tik numezgiau vaikui kepurę (gražiai susiderino, su žaliu plioonu moheriuku, tos skaros likutis), išskalbiau. Truputį skersuoja. Kepurė megzta ne apvaliai, su siūle. Ir su bumbulu.
Kas žinot ar skersuoja dundaga
Skersuoja.
Ką tik numezgiau vaikui kepurę (gražiai susiderino, su žaliu plioonu moheriuku, tos skaros likutis), išskalbiau. Truputį skersuoja. Kepurė megzta ne apvaliai, su siūle. Ir su bumbulu.
Lace, labai graži tavo skara spalviškai. O tie gabaliukai, ar jie nešiojami nebando išdubti viduriuku į viršų, kaip keksiukai?
Kacumota, oho, kokia mezginių kapsulė. Ramūs ir su razinomis. Dailumassssssss.
Kerpena, apsišiltinai. Visia kitaip raštas išlygintas atrodo. Gal įmesi išmezgimą?
Kapseika, smagutis. Dabar jau net matosi, kas per drabužis.
Kapseika, gal nori patestuot kojinikes? http://www.ravelry.c...ol/3563123/1-25
Kažkoks įdomus kulnas
sveikos ;)
Ristinos diddarbis kiek vargsti, kol gaunasi rezultatas
kapseika
kacumota kiek darbų prikavojus tu rodyk rodyk, nors ir ant pakabų, gražiai mezgi
kojinės testuojamos fainos, bet šiuo metu pora testavimų turiu ir dar žgutą neriu ,tai jau nespėsiu niekaip
Restar, kaip gerai kai tau kažkas suveria. Vakar vėriau trispalvį, tai ojei vajei vienspalvį 10 min ir jau gali nert
vakar sugebėjau puodą prisvilint... mano gi MB svorį auginasi blem kai pagalvoji atiduočiau savo mielai, o anam neauga nors tu ką.. tai dabar susidaręs valgymo planą, vaje vaje.. tai viriau ryžius ir nuėjau mažę maudyt, palikau vyrą puodą prižiūrėt.. ... ... išeinam iš vonios - dūmų kiek... vyrija tv žiūri, net neužuodžia
vos puodą poto atšveičiau
O addžiai labai nubukėlę, irgi šuduks, tų smailesnių mažai kur būna... Daugumoj net nieko nežino apie tokius ir ginčyjasi, kad visi vienodi
Aš esu smailiųjų adžių fanė - tai pirkausi amazon.de kartu su batais nemokamas siuntimas gavosi . Ir daba naujoviški - nikeliuoti, tai pagulėję neturi tos metalinės smarvės
Virbalai.. man kolkas smagiausi kubikai ir prisukami įprastinia knitpro, jie smailiausi man regis. Medinukai per slabni man Kvadratinius turiu kojinius 2mm tai jau tokie palankstyti.. Jei būtš su valu, turbūt dar labiau kentėtų
Karbonzai tai smags megzt, bet ne visus siūlus, plonesnius kažkodėl kabina tas metaliukas.. O va storesnius mezga be problemų.
Ai vąšelį uošvis suklijavo Clover kolkas atsargiai neriu
Abelo, aš dar nieko netestavusi, tai manęs net nepriimtu, kaip suprantu, nes vienas iš reikalavimų - patirtis testavimuose, o ir deadleinas jau kitą savaitę
Raugininkės jūs man dabar pasakykit, kaip ten yra, rūgsta tas mano raugas jau penkta diena, rūgsta ne pačiomis idealiausiomis sąlygomis, nes šildymas pas mus priklausomai nuo paros laiko ,temp. ir taip toliai, tai būna išsijungia radiatoriai, pasijungia, bet jis kažkaip man niekur nekyla, ta smarvė jau nudingo, dabar liko toks rūgštelės kvapas, paskystėjo, tai dar laukti kol pakils? ar aš jau vėl kažką ne taip padariau?