Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va Nitė sustatė mano norus į vietas :) Nepirksiu tada aš tų Zingų, jaučiu imsiu visgi Karbonzus, tik su ilgesniu valu, nes kai reikia pasimatuot, ir vis pusę akių ant kito virbalo perdėt, tai....:) mezgi paskui žmogus nesimatavęs :D

Atsakyti

Aš sąlyginai daug mezgu,man  yra nutrūkę tik kubikai be laiko, o addžiai dveji yr nutrūkę tik nuo senatvės :)

Kubikai man patys pačiausi, laukiu ir svajoju, kad išleis kada juos ir 2mm, nes mažai turiu malonumo megzt su storesniais negu 2mm....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 16 sausio 2017 - 15:48

kiek graziai primezge ir prirode :ploja2: :ploja2: :ploja2:

ristina tikrai sado mazo ... is kur tiek kantrybes :)

namuose aplink sergancius vyrus sokinejau,  o siandien   ir man sloga islindo ... fee.

dungada ir as dryzinau. biski dantis gal atsipino ir  skersavimo nepastebejau .

dryzuotukas-164555-2203.jpg

dar liko ryskalo,  noriu susagstoma koki padryzuot dabar.  dvejos poros kojiniu sunui  jau siemet yra, dar pora nuo pernai  turi, uzteks . toliau dryzuoju juoda su juodu :oh:

Atsakyti

medinukus dvejus sulaužiau  :oh: tai pagalvojau, kad perbrangus malonumas

Karbonzu valas vienas buvo išlindes, bet iklijavau ir tvarka.

Atsakyti

aga, kubikai ir man nutruko  pirmam mezginyje :(  labai labai labai gaila. kad but istrukes, tai gal priklijuot eitu, o dabar lyg nukirpta :( 

Atsakyti

o pakeisti nebandei

Atsakyti

O aš ir nesusimąsčiau, kad kubikų nėra 2mm. storio, hmmm, o man reikia 2mm, tai arba addi, arba Karbonzai ir valą bandysiu 80cm imt :)

Atsakyti

o pakeisti nebandei

per ligvita  gavau, tai nezinau kaip cia galeciau :hmm:

Atsakyti

O addžiai labai nubukėlę, irgi šuduks, tų smailesnių mažai kur būna... Daugumoj net nieko nežino apie tokius ir ginčyjasi, kad visi vienodi :D

Atsakyti

merginos gal kur užmatėt gražių apyrankių su gintarų, reiktu draugei dovanų. Gal matėt kas gražiai daro  :hmm: Norėtu su oda.

Atsakyti

Reik eit pažiūret kokiu aš ten užsisakiau :hmm: Ligvita kas girdėt  :unsure: 

Atsakyti

O addžiai labai nubukėlę, irgi šuduks, tų smailesnių mažai kur būna... Daugumoj net nieko nežino apie tokius ir ginčyjasi, kad visi vienodi :D

o as smailuosius adzius taip  kadaise keikiau. kad man kietamezgei, kiauras pirstas nuo ju  buvo . su pleistru teko pirsto gala uzsiklijuot. dabar tai vis mokausi laisviau megzt . atsipalaidavus tsakant

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 16 sausio 2017 - 16:16