Va Nitė sustatė mano norus į vietas Nepirksiu tada aš tų Zingų, jaučiu imsiu visgi Karbonzus, tik su ilgesniu valu, nes kai reikia pasimatuot, ir vis pusę akių ant kito virbalo perdėt, tai....
mezgi paskui žmogus nesimatavęs
Aš sąlyginai daug mezgu,man yra nutrūkę tik kubikai be laiko, o addžiai dveji yr nutrūkę tik nuo senatvės
Kubikai man patys pačiausi, laukiu ir svajoju, kad išleis kada juos ir 2mm, nes mažai turiu malonumo megzt su storesniais negu 2mm....
kiek graziai primezge ir prirode
ristina tikrai sado mazo ... is kur tiek kantrybes
namuose aplink sergancius vyrus sokinejau, o siandien ir man sloga islindo ... fee.
dungada ir as dryzinau. biski dantis gal atsipino ir skersavimo nepastebejau .
dar liko ryskalo, noriu susagstoma koki padryzuot dabar. dvejos poros kojiniu sunui jau siemet yra, dar pora nuo pernai turi, uzteks . toliau dryzuoju juoda su juodu
medinukus dvejus sulaužiau tai pagalvojau, kad perbrangus malonumas
Karbonzu valas vienas buvo išlindes, bet iklijavau ir tvarka.
aga, kubikai ir man nutruko pirmam mezginyje labai labai labai gaila. kad but istrukes, tai gal priklijuot eitu, o dabar lyg nukirpta
o pakeisti nebandei
O aš ir nesusimąsčiau, kad kubikų nėra 2mm. storio, hmmm, o man reikia 2mm, tai arba addi, arba Karbonzai ir valą bandysiu 80cm imt
o pakeisti nebandei
per ligvita gavau, tai nezinau kaip cia galeciau
O addžiai labai nubukėlę, irgi šuduks, tų smailesnių mažai kur būna... Daugumoj net nieko nežino apie tokius ir ginčyjasi, kad visi vienodi
merginos gal kur užmatėt gražių apyrankių su gintarų, reiktu draugei dovanų. Gal matėt kas gražiai daro Norėtu su oda.
Reik eit pažiūret kokiu aš ten užsisakiau Ligvita kas girdėt
O addžiai labai nubukėlę, irgi šuduks, tų smailesnių mažai kur būna... Daugumoj net nieko nežino apie tokius ir ginčyjasi, kad visi vienodi
o as smailuosius adzius taip kadaise keikiau. kad man kietamezgei, kiauras pirstas nuo ju buvo . su pleistru teko pirsto gala uzsiklijuot. dabar tai vis mokausi laisviau megzt . atsipalaidavus tsakant