Sveikos, pareina kaimietė . Vakar taip gailu iš savo užkampio buvo išvažiuot. Civilizacijoj tik dušas tobulas, nors ir jo nebuvau spėjus pasiilgt. Žodžiu, kai tik vaikai iš namų išskris ir nebereiks mieste dirbt - gyvensiu kur nors kaime .
Siūlai ArezoLin.
Katuk, ten per daug akių surinkau kakle ir bandžiau sumegzt keliose vietose žodžiu, chimičinau kaip visada bet jau ir pačią nervija, tai reiks permegzt (4 kartą )
Aha, man irgi kaklas kliuvo. Kai parašei apie prichimičinimą, tai prisiminiau, kad pati taip buvau padarius. Bandžiau apsimest, kad nieko, bet teko ardyt, nes neapsikenčiau. Buvo verta.
Terezzos modelinė suknelė wauuu!
Šarangės megztelis būtent tai ko reik. Tik siūlų neturiu. Nes gi tie, kuriuos turiu - visai su kitom mintim pirkti, gaila. Dar patikslink - čia rogutinis merinas ar Anykščių pusvilnė? Iš kiek siūlų? Kiek sumezgei? Ir prisipažink, ar tu ten pozuoji, ar ne?
Savo megztinio sode net nepajudinau, nor likę tik rankovių siūles susiūt ir sagas. Bei išskalbt. Užtat visą nugarą merginos megztinio pavariau. Su Nr 4 virbalais lygiu mezgimu ir aš greitį išvystau .