Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ta prasme, prie visai atskiro ilgo siūlo galo pririšai pagrindinį?  :hmm: ačiū už paaiškinimą, aš ir taip padarysiu  :ax:​ 

Taip, prie to atskiro siūlo vidurio, kad būtų du galai, dviems akių apmetimams.

Atsakyti

Zing ir as neturiu, bet karbonsai labai patinka :super:  ypac prisukamas valas :wub: gaila, kad tik nuo 3 nr 

Atsakyti

Ar kas turit ir galit pakomentuoti kaip šie virbalai? Knitpro Zing virbalai su valu?

Paprasčiausi aliuminiai virbalai, su visais iš to sekančiais pliusais ir minusais. Skirtumas nuo kitų - spalva.

Atsakyti
Aš gal megzt nemoku, bet man vis nutrūksta valas... KnitPro dažniau, Addi kiek ilgiau laiko.
Atsakyti

Liniuka labai intensyviai mezgi :) man da nėr valas gyvenime nutrūkęs

Atsakyti

Aš gal megzt nemoku, bet man vis nutrūksta valas... KnitPro dažniau, Addi kiek ilgiau laiko.

:blink: nieko sau. Per visą potarybinio mezgimo praktiką vienų kubikų buvo valas pradėjęs klibėt. Addi kai kurių jau ir danga nusitrynus nuo smarkaus naudojimo :rolleyes: bet aš labai retai mezgu ratu. Kažkodėl manau, kad skiriasi valo apkrova mezgant ratu ir pirmyn atgal

Atsakyti

man irgi daznai.2 knitpro atsiklijavo valas,ir 2 addi islindo...

Atsakyti

Labas.

Įdomiai su tom kandžiom vilnom... Dar kartą palyginsiu po skalbimo, dabar nėr tam šlapiam reikalui nuotaikos...

Apie valus kalbant, Knitpro nesu nė vieno nutraukusi. Turiu, hm, 6 prisukamus ir 2 stacionarius  :hihihi:. Vienas prisukamų 60-uko valo galiukas bandė išsinerti, tai tiesiog įklijavo vyras ir tiek, laiko, net neatrinkčiau, kuris klijuotas. Zingų nebandžiau, karbonzus irgi pažįstu tik 1 mm storio riešininius, mano visi medinukai Symphonie serijos prisukiojami ir pora numerių išimties tvarka metaliniai (nes kai reikėjo staigiai pirkt, medinių nebuvo pardėj). 

Mezgu l ė t a i... ir nežinau, ar patinka. Nu gal  :hmm:

Atsakyti

vėl neina cituoti...

taigis, dar kart ačiū, jūs taip daug ir gražiai :wub:, kad tuoj dar vieną norėsiu megzti :D

o jei rimtai, tai tikrai, dar aną mezgant, kilo minčių apie kitą, su tam tikromis modifikacijomis, ten nuimti, čia pridėti, tik tiek kad mano mintys ir darbai dažnai prasilenkia, gi prieš šitą turėjau jau kitą mintį (megztuką su trumpesniu priekiu), jau ir Ristiną iškankinau, kas ir kaip, o gavosi viskas visai kitaip :D

dėl konstrukcijos, tai jis megztas dviem gabalais, neskaitant rankovių t.y. pusę priekio + pusė nugaros sudaro vieną dalį, o visi sujungimai nugaroje, pečiuose ir tame butaforiniame kapišone. ui, iš manęs prasta aiškintoja, jei  įdomu nupaveiksluosiu brėžinuką :mirksiukas:

Atsakyti

Ačiū labai, tai gal nereikia man jų, turiu Karbonzus, gal mezgant šiek tiek slidumo trūksta, bet šiaip neblogi, o Kubikų man slidumas mielesnis, nestringa. Aš jau tiek nedaug mezgu, bet addi jau vieni nutrūko, dabar antri jau ant nutrūkimo ribos, tai ir mąstau, ar vis tiek addi pirktis, ar iš šių, nes reikia 2mm. kojininiai tai kubikai man einamiausi :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 16 sausio 2017 - 15:29
Man tai ne išsineria, o tiesiog nulūžta prie sujungimo.
Atsakyti

Ačiū labai, tai gal nereikia man jų, turiu Karbonzus, gal mezgant šiek tiek slidumo trūksta, bet šiaip neblogi, o Kubikų man slidumas mielesnis, nestringa.

Jei tau Karbonzams trūksta slydimo, tai su Zingais išvis nepamegsi :D

Atsakyti