Labas rytas
gavau atsakymą, gėrybiniai pakitimai
Terezzos suknelė WAAAAU, nuostabi suknelė ant nuostabios figūros
Donstop megztukas gražus, bet pagal mane renkovės platokos iškraito bendrą vaizdą
Sveikos, nuo pat ryto,
nežinau ar čia tik pas mane, ar apskritai, bet toks jausmas, kad nauja versija vis dar nedirba sklandžiai, va šį ryt niekaip neleidžia pacituoti..tad, dėkui, Liniuka, Katuk, už gerą žodį kudliui išties jo sumanymas ir buvo padaryt kažką panašaus į "college jacke", net užtrauktuką norėjau įmontuoti, bet dėl kudlų įsivėlimo persigalvojau...
o dabar geroji naujiena, aš mezguuuuu :yahoo:nežinau ar čia pagyros, ar kokia mėnulio fazė, taip paįtakojo, bet šeštadienį griebiau siūlus ir pradėjau palaidinukę sau, beje vėl gi kudluotą tik kudlos kokius penkis kartus trumpesnės, plius vos ne 100 pr. šilkas, matysim, kas gausis...
Šarange, nu labai fainas daiGtas, o ta kraštinė juosta dvigubai sulenkta? ar čia tik taip man atrodo (pirmoji nuotrauka).
Teressa, bet jau taip pataikei nunert, kad suknutė lyg nulieta ant tavęs kadangi aš pati neturiu tokių išpuoselėtų vingių, a nei gracijos, tai neatėminėsiu...vis dar laukiu savojo nušvitimo nertai sukniai...
Labas rytas
Terezzos suknelė WAAAAU, nuostabi suknelė ant nuostabios figūros
Donstop megztukas gražus, bet pagal mane renkovės platokos iškraito bendrą vaizdą
Kokios geros naujienos
Ačiū
Ai Šarangės "nieko naujo" labai priglaustinas
Agam. Net labai priglaustinas. Ale kad bruolio neturiu, tai tenkinsiuos pažiūrėjimu.
Donstop, koks spalvos numeris?
14 Light blue
esi žymiai lieknesnė nei apie save galvoji
šito originalas tai manekenei irgi žiauriai per didelis.
visos čia ilgiau pabuvę mezgimo lygį pasikelia
*Ačiū
** Na va matai kaip skirtingai matom, aš net įsimylėjau vaizdą ant manekenės, labai šio megztuko norėjau ir tikėjausi būtent tokio rezultato, kaip nuotraukoj
*** Labai to tikiuosi
Labas rytas,
Galiu ramiai savo laiku, savo darbo vietoj, su savo reikalais atsigert kavos. Jeee...
Kažką ne tą palikau komentare, pagirt norėjau žinoma užmestuką, fainuolis
Katuko nuomonės laukiau kaip kažkokio galutinio verdikto Ačiū kaip visad už pastabas
Su gerais rezultatais