Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, Voras, Vytas... koks skirtumas :D gi visos žinoam apie ką kalba :D :D :D  bet prajuokinai :D sėdžiu ir lūžtu pati iš savęs....

Atsakyti

Ačiū visom už nuomones  :4u:  Dėl kritikos nepykstu tikrai  :D 

Abelo, mėginuką žinoma mezgu, akių skaičius ne visada sutampa, tada perskaičiuoju pagal savo tankį, kad gaut tiek pat cm, kiek pagal brėžinį ir pagal mano išmatavimus reikia. Tiesą, eilučių tankio niekad nežiūriu, matuoju cm, kad gaut tiek ilgio, kiek reikia. Įdomu, kad su reglanu kiek mezgiau, tiek gavau kritikos čia, nenoriu suverst kaltės aprašymams, gal rankos ne iš tos vietos auga, gal reglanas išvis ne man  :) Čia reglano cm gavosi lygiai tiek, kiek autorius numatė. Megztukus sau mezgu kartais aptemptus, kartais laisviau, noriu turėt visokių. Šitas numatytas buvo laisvesnis, nuoširdžiai nemanau, kad jis man per didelis  :hmm: (apart rankovių ilgio), na bet jei visos taip sakot, ok, iš šono geriau matosi  :) 

Atsakyti

Donstop, koks spalvos numeris?

Atsakyti

Soliuk dar zinok net nezinau

Daba kol kas suknele uzkalbliavus yra mane..kai pabaigsiu tada ziuresiu...as net gal is lino megzciau

Atsakyti

Terezza... oi Terezza... suknia mane išvertė iš koto  :wub:  :wub:  :wub: atrodo fantastiškai . Apie ją svajojau seniai, o dabar tik patvirtinai, kad vis dar jos noriu :)

ir beje tu labai greita, be tu neturi šuniuko, mažų vaikų ir pabėgusios mūzos :) nors manoji šiandien lyg ir grįžo :) kaži kaip ilgam :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 02 liepos 2017 - 20:50

Labos

 

Terezza  :wub:  :wub:  :wub:  Nu bet iš tavęs kitaip ir nesitikėjau.

 

Donstop, man kaip tik atrodo, kad tau tokios rankovės labai tinka. Būtinai ir sau ką nors panašaus nusimegzk  :4u: Tik siauresnį nei dabar - esi žymiai lieknesnė nei apie save galvoji  :4u: Ir aprašymais aklai nesivadovauk - šito originalas tai manekenei irgi žiauriai per didelis. Visus aprašymus reikia pagal savo figūrą paimprovizuot. Ir sveika atvykus į sektą - visos čia ilgiau pabuvę mezgimo lygį pasikelia :)

 

Žuviuko voras Vytas  :hihihi:

 

Mes savaitgalį leidžiam tradiciškai jau - jei nelyja, tai mirkstam baseine  :fish:  Nulūžo abu dabar, galiu pamegzt.

 

Priedas  IMG_1852.JPG   217,71KB   0 Parsiųsta kartų

 

 
Atsakyti

labas rytas, mezgimo atostogos baigesi....bet vaziuodama I darba kokias 4 eilutes pamezgiau :)

Atsakyti

Labas rytas,

 

Galiu ramiai savo laiku, savo darbo vietoj, su savo reikalais atsigert kavos. Jeee...

 

Savaitgalis žiauriai lietingas, bet nepasakyčiau, kad labai pamezgiau, nors rezultatų turiu, bet tokie iš serijos "nieko naujo ir nieko idomaus", bet šiaip kai lyja galima pasidaryt darbus, kurių šiaip neprisiruoši per amžių amžius padaryt.... :D

 

IMG_0415_medium2.JPG

 

IMG_0419_medium2.JPG

 

IMG_0433_medium2.JPG

 

IMG_0427_medium2.JPG

 

 

Terezzza, visai kitas vaizdas suknelės kai apsirengus, kai ant pagalbos rodei tai tylejau, nes vaizdo ir grožio tikrai nebuvo, išskyrus spalvą, o dabar kitas reikalas  :super:

 

Donststop, man kliūna tik rankovės, megztuko laisvumą kiekviena mes suprantam skirtingai, ne visi mėgsta drabužius, kurie tip-top prilipę, taip kad čia laisvumas gana subjektyvu, iš priekio tikrai viskas gerai :)

 

Ačiū atsakiusioms dėl Liepojos, taip ir žinojau, kad nieko ypatingo ten nėra, karinis pramonės miestas, bet neatkalbėjot :D nes  gavom neblogą pasiūlyma, taigi nusprendėm, kad vieną kartą vis tik verta, man vistiek idomu, kažką naujo pamatyt, o šiaip nuo ten galima pavažiuot ir toliau, pvz,.iki Kuldygo stai būtinai, nes jaučiu silpnybę tokioms gamtos išdaigoms kaip urvai, skardžiai, kriokliai ir pan :) O LT pajūrin tiesiog nebenoriu visai....  :dry2:

Atsakyti

Šarange nu tavo "nieko naujo" laabai fainas, kas cia do konstrukcija? iš serijos "irmanreik"

Atsakyti

labas rytas

vis mezgat, kaip matau....

kapsikos kudlius tai visai net nepanašus į megztą. gerulis toks.

Dontstop nieko naujo. tempai kaip tempai, megztukas ne mano skonio, gal dėl to visokių sliekų norisi ieškoti. pvz man nepatinka tokios ilgos ir tokios plačios rankovės. man rodos, tam modeliui nepats geriausias variantas tokios rankovės.su pačiu megztuko pločiu, tai kaip visad, kol pirštu nebakstelėjo, nieko nepastebėjau :D labiau užkliuvo pačios Donstop nuomonė apie siūlą. nu labai gaila, nes man tas Belle labai patiko. gal mezgant kiek ir kabinosi, nepamenu jau taip smulkiai, bet iš patirties galiu pasakyt, kad kai nevarai "ant tempo", tai ir akys lygesnės ir siūlai ne taip kliūva. pats siūals tai man patiko, mano dukroms irgi, nes nešiojasi tai gerai, nevirsta visišku skuduriuku, kaip kad linas, nekeičia formos nešiojant, gana geras kritimas.

Terezzos suknė... nu man tokio didelio susiažvėjimo nekelia. net nežinau, kodėl taip yra. arba dėl to, kad pastaruoju metu ne itin patinka nertos/megztos suknės, arba dėl spalvos, kuri visiškai ne mano skonio. šiaip mergaitei tai tinka, gražiai pagaminta, gal tik kiek tos padalkės lankeliais ne pats geriausias variantas, nors ir susišaukia su viršum. supapastina labai. bet bendras vaizdas tai ok.

Šarangės "nieko naujo" pateikimas tai ach och. pats daiktas toks praktiškas sakyčiau

kas dar :hmm:

mano mezginys juda. bet visokių liapsusų yr. jau gailiuosi, kad neišardžiau laiku. šiek tiek didokas. bus kaip Dontstop su komentarais. :D  nu ir dar sugebėjau dryžių pločius nusiskaičiuot ne į tą pusę. dryžiai jau kaip ir turėtų baigtis, o ilgio trūksta. tai vat bus kažkoks neaiškus reikalas....

ai nu ir..... liūdesys su oru. verkiau neseniai, kad sausra, lietaus reik. prisiverkiau, dabar visaks plaukia. tikra to žodžio prasme. net ir šiltnamyje balos. viskas dėl molio, nespėja susigert tokai gausa. dabar viskas supus.....nors vistiek žolių pakanka, turiu momeny, salotų.

tai tiek gal aktualaus.

Atsakyti

 Šeštadienį buvom grybaut, tai prisirinkom tokių žirnio dydžio geltonikių (taip Kukulis sakė:D) Tikrai dygsta, tikrai daug, bet žiauriai mažos voveraitės ir žiauriai šlapia....Žemuogės irgi išpurtę nuo lietaus....

Šarange nu tavo "nieko naujo" laabai fainas, kas cia do konstrukcija? iš serijos "irmanreik"

Konstukcija paprasčiau nebūna.... Viskas tiesu, tik skvernų kampai kažkiek užlaužti, t.y.užapvalinti, bet nėra jie taisyklingai apvalūs, kaklas šiek tiek išimtas, rankovės ties pažastim paplatintos, t.y. pečiai nuleisti. Visa esmė ilga juosta aplink visą megztinį, maždaug iš 70akių ir maždaug 1000eilių, arba kitaip beveik 3m :D

Atsakyti

Terezzza, visai kitas vaizdas suknelės kai apsirengus, kai ant pagalbos rodei tai tylejau, nes vaizdo ir grožio tikrai nebuvo, išskyrus spalvą, o dabar kitas reikalas  :super:

Tai taip, ant pakabos buvo tik fakto konstatavimas  :)​ 

Atsakyti