Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėkui, dėkui, už pagyras, smaguuuu...kad jau nieko naujo nenumezgu, bent jau su senais bandau apie save priminti :D

 

Laba diena, 

Kapseika, aik tu sau koooks fainas   :bigsmile:  :bigsmile:  :wub:  :wub:  :wub:  

 

Koks čia siūlas toks kudlius?

 

:4u: Lang Yarns FELICE :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 30 birželio 2017 - 20:38

Olaiva, urmininke tu :D bet jau spalvos, spalvos :wub:

Atsakyti

Dontstop, tai nebuvai senamiesty. Ten šiaip gražu ir yra itališkų siūlų parduotuvėlė... Yra senų knygų knygynas (kiekvieną kartą apsilankom). 

 

Mes būdavom pusdienį prie jūros, pusdienį muziejuj/bažnyčioj/koncerte, su dviračiais pavažinėt. Yra ekskursijos po miestą. Galerijų nemažai.

 

Pašto gatvėj yr absoliutnaj geri burgeriai, Rožių alėjoj - morkų pyragėliai, po didžiuliu graikiniu riešutmedžiu - tiesiog fajna ;) galima universitete apsilankyt ;) O dar parkeliai prie jūros vilų gatvės, pačios vilos, tingios latviškos katės, mažos parduotuvytės, labai geras turgus.

Visa tai neblogai skamba, bet truputį ne mūsų stilius  :)  Buvau ten tada su kelių mėnesių kūdikiu, darželinuku, močiute ir vyru  :D Tikslas buvo miesto šventė, dar praėjom turistiniu maršrutu po senamiestį (berods Natų ar Muzikos maršrutas, ar kažkas panašaus), buvom pagrindiniam parke ir žinoma prie jūros. Mūsų skoniui kiek per ramus miestelis, jei ne šventė, visai neužtrūktume ten... Beje, be galo populiarus Vientspils padarė irgi tokį pat įspūdį - tylu, ramu, nėra kas veikt  :blush-anim-cl:

Palyginimui Latvijoj kur kas labiau patiko: Kolkos iškyšulys, persikėlimas lino keltuvu per Gaujos upę, ekskursija į Reziupės urvus su žvakėmis, Kuldygos kriokliai, Rundalės pilis, Tervetė, Laumu gamtos parkas, Gūtmano ola, Turaidos pilis, Ėreli skardis. Žodžiu aktyvesnės tokios pramogos  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 birželio 2017 - 22:51

Labos

Fainas kudlius ir gražios sienos :super

Olaivos turtai neapsakomais kiekiais :super

Lauksiu masinio bliuskutės pasirodymo, kad užsikrėsčiau  :D Graži, bet ne mano stiliaus, kol kas nekabina.

Papasakosiu iš kur vaikai US atsiranda  :D Prie parduotuvės kraunu pirkinius į bagažinę, šalia vyras irgi kraunasi, o jo dukra dureles tampo. Apsipyko lengvai ir vyras pareiškia: "Noriu naujų vaikų!" O dukra nepasimetus: "Važiuok į Walmart ir nusipirkt"  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas, ieskau priezasties nemegzt... Zinau, kad ieskau ir kas pikciausia, tai zinodama, vistiek randu tu priezasciu :D :D

Atsakyti

Ligvita pasiimk atostogas nuo mezgimo 😀visuose darbuose atostogos priklauso

Labas rytas

Atsakyti

Seniai seniai, prieš kokius 6 metus buvau Liepojoj. 

Tai įlipom į pagrindinės bažnyčios bokštą. Fainūs vaizdai ir ekstremalūs mediniai laiptai. Ji berods tada kažkokiu rekordu išsiskyrė. Gal aukščiausias medinis bokštas? 

Ir aplankėm karinį apleistą miestelį, jausmas toks labai slogus. Jame yra buvęs kalėjimas, ten ekskursijas veda... kažkaip po to movėm iš ten kuo greičiau. Nu bet įspūdžių buvo ir prisimint yra ką. Ai ir dar prasiėjom promenadu. Labai ilgas.

Ai, nepamenu, Liepojoj ar Ventspily labai gražus parkas ar botanikos sodas, turbūt Liepojoj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 liepos 2017 - 08:43

Ligvita pasiimk atostogas nuo mezgimo 😀visuose darbuose atostogos priklauso

Labas rytas

QQute, pasiimu, tiesiog reikia numegzt dvi iki gyvo kaulo igirusias, bet labai populiariaus modelio skaras, tai ir nesimezga, nes po ju laukia ipusetas naujas modelis ir dar vienas nemegztas eilej...


Atsakyti

Labas rytas, 

Vakar prasimezgiau mėginuką tai bliuzelei, bet kilo įtarimas, kad gal per storas siūlas  :rolleyes: Kaip manot, ar 50g/100m dar tiktų jai? Visai nenoriu nieko naujo pirkt  :rolleyes:  O drakalaitis nieko gero medvilninio daugiau neturi  :rolleyes: 

Ir šiaip ryte kilo mintis, kažin, vasara šiemet ateis  :hmm: 

Nuskalbė mano surfinijas tas smarkus lietus  :unsure: taip gražiai gausiai jau žydėjo, dabar tokie skuduriukai  :)​ 

Atsakyti

Kiek pamenu, man Liepoja irgi visai patiko. Senokai buvom, nelabai pamenu, bet sodyba šalia Liepojos tai buvo tikrai nuostabi :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

kažkaip šią savaitę darbe persitempiau.  :unsure: atsikėliau šiandien visa kaip sudaužyta, skaudančia galva. Ir visai nieko daryti nenoriu - nei naudingo, nei malonaus...  :oh: vaikus su seneliais prie jūros išleidau, bijau, kad taip diena ir praeis nieko nedarant... net megzt nenoriu...

vakar ir aš antibiotikus gert pradėjau  :unsure: anytos iniciatyva pasidariau laimo tyrimą ir kažkoks jis truputį virš normos, infektologė nusprendė skirti ir man gydymo kursą  :unsure: 

Atsakyti

Aš šiandien irgi skaudančia galva. Dažna mano šeštadienio bėda - ryte, kai nėra kažko privalomo, niekaip negaliu atsikelt, o tada matyt persimiegu ir labai blogai jaučiuosi - arba skauda galvą, arba šiaip nenoras gyvent kamuoja.

 

Man visai gražus variantas ant nekūdos moteriškės

DSC_0293_medium2.JPG

Nors matos, kad pradinis modelis koreguots, kažkur akių pridėta į apačią platinant.

http://www.ravelry.c...y/winterberry-7

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 liepos 2017 - 10:21