Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha Nuoširduk pradėjau, keli dryželiukai yra

bet kaip man sunku susiskaičiuot vis kas kiek akių pridėjimus daryt

O kodėl tau šakės?

pasakok geriau ar grynai pagal aprašymą mezgi ir kaip tau su dydžiu gaunasi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 sausio 2017 - 13:57

Aš irgi nesupratau kodėl Nuoširdukui šakės bus  :hmm:  :D 

Atsakyti

Aš mezgiau pagal kišenėtos aprašymą, reglanu, o šakės, kad ji mane 33 kartus aplenks su dryžiais, o po jos dryžiaus savo dryžiaus jau galėsiu neberodyt :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 16 sausio 2017 - 14:10

nuoširduk oj nebutinai, tu jau daug turi..o aš dar neaišku ar tuoj dar vieno pradetuko neisiveisiu...nu tik tiek kad man to megstuko reikia realiai...nes vel neturiu ka apsirengt :)

Atsakyti

Kapseika, labai idomi konstrukcija megztuko, o dar man labai patinka tos siūlės atžagarios :)

Atsakyti

Kerpena, tu jau irgi pavarei tą testuką su kaklo formavimu!  :bigsmile: tai kaip su tais galais darei? Aš pažiūrėjau, kad irgi nesuprantu, kur ten ir kaip uždeda tas akis....

Nutariau per daug galvos nesukt, kaip ji ten darė ir matėsi man tas kamuoliukas atvyniotas, ar ne, pagalvojau logiškai ir padariau taip: Pasiėmiau siūlo galą maždaug dvigubo ilgio, nei užlenkčiau akių apmetimui. Ir prie jo vidurio pririšau pagrindinio siūlo galą. Tada suporavau vieną to pagalbinio siūlo galą su pagrindiniu apmečiau akis vienam pečiui, o kitas galas tuo tarpu lieka pradžioje. Kai pabaigi dalinėmis eilėmis ta vieną petį, tada ateini prie to nugaros vidurio, kur buvo pradžia, ir randi tą kabantį galą, tada vėl jį suporuoji su pagrindiniu siūlu ir apmeti akis kitai pusei. Dar išsiaiškinau, kas tas "German Twisted cast on", nes niekaip nesupratau, kaip ji ten apmeta. Jis geras tuo, kad abejose mezginio pusėse atrodo taip pat ir šiuo atveju nesimato skirtumo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 sausio 2017 - 14:19

QQčiuk, žinom girdėjom, matėm tavo suknelinius tempus, o čia, pagalvokit, tik niekingas megztukas, hmmm :irnesakyk:

Atsakyti

Nuoširdi sukneliniai tempai ištinka per atostogas o dabar apie mėnesį man šito gėrio nenusimato

Atsakyti

Ar kas turit ir galit pakomentuoti kaip šie virbalai? Knitpro Zing virbalai su valu?

Atsakyti

Ta prasme, prie visai atskiro ilgo siūlo galo pririšai pagrindinį?  :hmm: ačiū už paaiškinimą, aš ir taip padarysiu  :ax:​ 

Atsakyti

Zing neturiu, noriu turėt kada nors :)

Atsakyti

Žiūriu gydomoji tema mūsų nebesulaukia, o šitos jau 49 psl

Atsakyti