Labas rytas
Nooriu miego
Vaikis gerai, laukiam kol israsys
Paskyre vaistu jau tai tikiuosi nesikartos, nors sake gali...
Labas rytas,
Pa-ga-liau penktradienis ir paskutinė mano pavaduotojos kadencijos diena Vakar net komplimentų gavau iš kolegų, dėl puikaus darbo tai šiek tiek atpirko vargus
Šitos masinės žaliukės, bent jau grynai tokios nemegsiu ir aš, nebent kažką panašaus mašina bružinsiu, turiu planuos dvi bliuskes linines, o kai tokia vasara tai pats tas... Mano varinio lino siūlo kiekis ryškiai per didelis eilinei bliuskutei, reik rimtesnio projekto, jaučiu megsiu kažką panašaus į tai.
Paklausiu ir aš, kad jau tiek daug aiškintojų.
Ką reiškia tie du pasvirę pagaliukai. tris akis sumegzt blogaja? Youtubas taip aiškina, nors pagal raštą man atrodo, kad ten kažkas pertraukta...
Olaiva, sakei nepameni, kaip mezgei, bet man atrodo, kad čia skirtingai sumegzta originale ir pas tave O būtent šita vieta man ir gražiausia, tai ieškau sliekų
queseraCHT.jpg 64,39KB 0 Parsiųsta kartų
ten turbūt visa esmė ne kaip tas 3 sumegzt,bet kaip paskui kitoj eilėj siūla perkelt,kad ant tų 3 sumegztų jis gražiai gautųsi,tas V ženkliukas
nu visiškai jūs teisi.
Dontstop, sumezgamos trys ne gerąją turėtų būt, o blogąja, ir būtent gerojoj pusėj. tai kabinti ne visai išeina už priekinių sienelių. kitas dalykas, pas ksirtingas mezgėjas , skirtingai atrodo priekinė sienelė jei supranti , ka noriu pasakyti
nu visiškai jūs teisi.
Dontstop, sumezgamos trys ne gerąją turėtų būt, o blogąja, ir būtent gerojoj pusėj. tai kabinti ne visai išeina už priekinių sienelių. kitas dalykas, pas ksirtingas mezgėjas , skirtingai atrodo priekinė sienelė jei supranti , ka noriu pasakyti
Suprantu Mezgant pirmuoju (žemyniniu?) būdu gaunasi pasvyrimas, kaip reikia, nesvarbu, gerąja ar išvirkščiąja sumegzt 3. O mezgant antruoju neįsivaizduoju