Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezz, tu megztum vienu gabalu? Su kilputem liuks ideja, turiu keleta tokiu su kilpelem super puper dalykas :super:

Labiau linkstu prie vieno gabalo. Bet dar pamedituosiu. Ir dar drakiaus grobius patikrinsiu.

Atsakyti

Žagsiu  :D a pasiutot  :D​ 

Atsakyti

Nežaksėk, o eik siūlų vyniot :D 

Atsakyti

Oho kaip cia  :D .as tai mielai, bet ne taip iskart.ir soulu gal net atimciau is sergetojo, o ne naujus pirkciau.o kol kas- du nebaigtukai.kentesiu  :B​  bet ne per ilgai

Atsakyti

Soliuk, riesines as irgi isvirksciom mezgu.jas labiau paverziu ir rasta matau.vieni pliusai man 

Atsakyti

Aš tai nesijungsiu :). Mano petnešėlės ir taip nuolat krenta, tai dar vieno krituolio nereikia. Man reikia savo sąžinę pažadint ir mergaitėms ką numegzt, kai iš Liniukos siūlus gausiu :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 birželio 2017 - 22:25

Oooo, koks sujudimas :) o aš ne prie sektos visai šįkart  :liezuvis: šitas biuskis man neįdomus, nes nugarą visada stengiuos pridengt, o ne rodyt :ax:  Ir šiuo metu nert noriu Siaubingai, tai pradėjau suknelę sau (tamsiai tamsiai mėlyną, bus metų projektas su mano tempais) ir žaisliuką mažiukei (turiu kokias dvi savaites, nes reiks ir broliui, o reik spėt iki gimtadienio po mėnesio...). Dar pusę Olaivos silkės jau įterpiau į savo mezginį, tai nedaug beliko iki pabaigos, reik skubėt, jei noriu panešiot šią vasarą (gal dar bus kokia šilta diena be šių kelių) :D

Atsakyti

Dar norėjau Lace megztuką lininį pagirt. Man tai jame trykšta vasara ir jūra, mezgėjos kūrybiškumas siūlų trūkumą paverčiant privalumu ir profesionalumas išnaudojant siūlo kritimą, formos nelaikymą išplatinant apačią (man labai patinka tos vėjo plaikstomos bangelės)  :wub: nors idėja su raišteliu apačioj irgi įdomi, jaučiu, kad pasinaudosiu kadanors  :ax: 

Atsakyti

Budžiu paskutinį budėjimą ir turėsiu atostogėles nuo tiesioginio darbo!  :yahoo:​ 

Atsakyti

Labos :4u: 

As irgi turiu viena nebaigtuka, nu bet ans vos ne puse metu nebaigtuks :D vis kas i tarpa isoka. Si vakara musiau pavyzduka megsiu, tik kaip jo sulaukti :D Gerai kad savaitgalis ant nosies toks pusiau naminis. 

Atsakyti

Aš irgi taip džiaugiuosi savaitgaliu būsimu. Pagaliau savaitgalis, kai niekur nereiks važiuot :super: Tai gal ir pamegsiu nuo dūšios.

Atsakyti

Labas rytas,

Ir man nereik bliuzelės, nes panašią turiu iš lino. 

Qqute, kaip tavo bernaitis?

Atsakyti