Terezz, tu megztum vienu gabalu? Su kilputem liuks ideja, turiu keleta tokiu su kilpelem super puper dalykas
Labiau linkstu prie vieno gabalo. Bet dar pamedituosiu. Ir dar drakiaus grobius patikrinsiu.
Oooo, koks sujudimas o aš ne prie sektos visai šįkart šitas biuskis man neįdomus, nes nugarą visada stengiuos pridengt, o ne rodyt Ir šiuo metu nert noriu Siaubingai, tai pradėjau suknelę sau (tamsiai tamsiai mėlyną, bus metų projektas su mano tempais) ir žaisliuką mažiukei (turiu kokias dvi savaites, nes reiks ir broliui, o reik spėt iki gimtadienio po mėnesio...). Dar pusę Olaivos silkės jau įterpiau į savo mezginį, tai nedaug beliko iki pabaigos, reik skubėt, jei noriu panešiot šią vasarą (gal dar bus kokia šilta diena be šių kelių)
Dar norėjau Lace megztuką lininį pagirt. Man tai jame trykšta vasara ir jūra, mezgėjos kūrybiškumas siūlų trūkumą paverčiant privalumu ir profesionalumas išnaudojant siūlo kritimą, formos nelaikymą išplatinant apačią (man labai patinka tos vėjo plaikstomos bangelės) nors idėja su raišteliu apačioj irgi įdomi, jaučiu, kad pasinaudosiu kadanors