Ak kaip baltai pavydu :wub:Kai busi laisvesne ar galetum papasakot kaip pradet Bruzuosi viena gabala, paskui lenksi pusiau? Cia mezgas abiejose pusese blogom akim?
Aš tai megsiu iš 2 gabalų, nieko nelenksiu. Bus pečiai tvirtesni. Užsidėjau 120 akių ir mezgu ripsu. Iš abiejų pusių gerosiom.
Oi kokia naktis pas mus tamsu, tamsu
Labas
Ir man ta bliuske sukirbino norejima
Liniuka is kokiu siulu mezgi?
Qqte tau ir Simui daug balionu
Liniuka ir man reik prisijungčiau gal tu kokia burtininkė, kad mano kiniečius kvieti grįžti??
Nu jo ko gero čia bus persukta. Vsio žinau, ką pradedu šiandien megzt
Įtariu, kad ir man jos reik. Kaip tik tinkamas kiekis šviesiai žalsvo siūlo nuo suknelės liko Tik va galvoju, kokį čia plotį imti
O tai nebijot, kad tokia bliuskė žiauriai kris nuo pečių?
Aš bandysiu įtaisyt kilputes liemenėlės petnešėlėms. Ant jų ir laikysis.
O aš čia prie ko Šarangė gi užrodė
Mezgu iš Drops Safran. Labai smagus siūlas.
Tai kiek jau mezgančių?
Liniuka
Soli sol
Saulemeile
Limit
Qqte
Žuviukas
O aš čia prie ko Šarangė gi užrodė
Mezgu iš Drops Safran. Labai smagus siūlas.
Tai kiek jau mezgančių?
Liniuka
Soli sol
Saulemeile
Limit
Qqte
Žuviukas
Nepamirškit ir manęs
Einu siulu ieskoti
Nieko sau sektoj subruzdimas Ar nebus antras dublis kaip su kiseneta pamenu su ja as is pogrindzio i sekta atejau, gal su sia bliuzele irgi bus naujokiu
Liniuka, sakai ripsas vien gerosiom, o as riesines visad blogosiom mezgu ir galvoju kad ripsinu saui sveikata .
Kas kokios spalvos mezgat? As blaskaus tarp tamsiai tamsiai melynos viskozes ir zydro lino Reik musiau pavyzduka nusumegzt ir pamedituot truputi.
Terezz, tu megztum vienu gabalu? Su kilputem liuks ideja, turiu keleta tokiu su kilpelem super puper dalykas
Solisol, tai koks skirtumas gerom ar blogom, svarbu rezultatas toks pat
Oho kas per anšlagas
Ok pliusuojam dar Terezzą.
Ką Kacumota?
Ir ant Šarangės tokią labai matyčiau
Mano bus pilkšvai žalia.