Aš šiuo metu neskaitau visai. Toks užplaukimas... Ir mezginio vakar neėmiau. Anksti išlūžau. Spaudžia prie žemės..
Nu jo ko gero čia bus persukta. Vsio žinau, ką pradedu šiandien megzt
Laba diena,
qqtei pirmiausia palaikymo balionai kuo geriausių jums žinių Ir Ingrigai taip pat
Liniuka, iš kokio siūlo megsi? Kabina ir mane šis
Aš šiuo metu Moiras ir Furijas skaitau, bet nekažką kol kas Medisono grafystės tiltų norėčiau Filmą tiesiog myliu
Idomu kaip ta bliuzele is priekio atrodo..irr man grazi grazi ana
Turiu daaug laiko mezgimui
Ale kazko nedziugina..ar ka ne taip darau ar tiesiog iskalbt reikia..nu ner puikus vaizdzialis...bet nepamenu kaip su mirmizetine buvo ar grazu mezgant ar tik iskalbus ar kaip..dabar rastu nesimato marmalose kazkokia
Vos neisardziau siandien uzsidegus bet laiku vaiks valgyt paprase..kol i kavine suvaiksciojom atvesau, ryt iskalbsiu namie tada ziuresim ar ardyt ar toliau regzt
O tai nebijot, kad tokia bliuskė žiauriai kris nuo pečių?
pirktinem tokiom bliuskom plika nugara, buna jungiamoji juostele per kakla .
Labos
Qqt laikykites,silciausi linkejimai Simukui .
Man ta biuzlele irgi labai sirdi sukirbino Gal is priekio kokiu laiveliu megzta kitaip ir as galvoju kad nuo peciu krist turetu. Ja turbut is dvieju daliu megzt reikia, nuotraukoj lyg sonine siule matos.
Liniuka, mazu jau pradejai narpliot kokius siulus imsi? As viskozes turiu, jauciu geras kritimas butu
Iš medvilnės Drops safran.
Gadget - taip dirbu kaip tik nesenei bandomojo pabaiga užtiko mane pasilieka nesu beviltiška sakė
A jau pradejai, Liniuka? Daba ziuriu kad jis vienu gabalu megztas, peciai tai nesiuti, lenkti, tik sonai siuti. Kuo labiau i ja ziuriu tuo labiau ji man
Mezgu jau su kabliu Soli - junkis