Sveikos,
Liniuka, jau vien tai, kad suknelė raudona galėjo iššaukti WAU, jaučiu, ir mes kritinėsim, ypač ant dabartinės tavo figūros. Aš vakar spontaniškai užsirašiau į V.Kurpienės virtualius kursus, nuo rugsėjo . Man, matyt, reikia sumokėt pinigus,kad rimtai į tai pažiūrėčiau ir imčiausi veikti. Reklamos auka .
Lace kokia laiminga su nauju megzteliu! Jaučiu, kad bus labai mylimas ir reikalingas šią vasarą. Aš nenusiimčiau nuo skūros turbūt . Dabar savo naują bliuskę visur tampau. Palaida apačia man visai nekliūva, nesgi linas, apskritai aš mėgstu laisvą stilių.
Šiaip tai nepatikėsit, nes ir aš pati negaliu patikėt, bet neatsimenu visai, kaip daryt įgilintą apvalų kaklo išėmimą reglaną mezgant nuo apačios. Jau kartą ardžiau. Dabar baiginėju, bet kažkokia nesąmonė gaunasi. Bet tai dėl to, kad turėdama aprašymą į jį net nepažiūriu . Ir šiaip gi galima būtų kokių kito reglano paveiksliukų pasižiūrinėti, bet ne, žiūriu filmus, mezgu bile kaip iš galvos ir galvoju, kad vis tiek ardyt reiks. Nu durnė, ne kitaip. Šiandien dar pamegsiu, tada paardysiu , vėl turėsiu darbo savaitgaliui nuo rankovių prijungimo pradėt.... Tik žiauriai bjauru nuardytą kiauraraštį surinkinėti, tuos užmetimus pamėtau ir pan.
Qqute - buvot kartu, kai taip nutiko? Linkiu, kad gydymas padėtų ir viskas nurimtų .
Terezza, gal gali parodyt keliuką, kokia pasuknelė bus? Ta prasme, įdomu kur užsisakinėjai, kokių jų būna. Ne to nežinojimas mane stabdo nuo megztų suknelių...