Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mes sode turim  panasu "draugeli"  .  tupi jis ant kaimynu  kamino ( tupi zvirblis kamine su lapine kepure ... nu bet ne zvirbis  :)  )  ir tradiciskai pypsi " py-py py-py pyyyyyyy" .  jau su vyru juokiames, kad musu  draugelis vel atskrido .

taigi pabaigiau  savo dryzuota nertinuke. reik skalbt.  baigineju linine  oranzine.  ir issitraukiau   tokius  koralinius  medvilnes siulus. turiu 5 kamuoliukus po  50 gr, bet kad jie stori, tai  nieks ten man neiseis normalaus ( nebent liemenukas su rankovelem) . galvoju galvoju , kokia man spalva prie tos koralines  padryzint.   gal turit minciu???

Atsakyti

mes sode turim  panasu "draugeli"  .  tupi jis ant kaimynu  kamino ( tupi zvirblis kamine su lapine kepure ... nu bet ne zvirbis  :)  )  ir tradiciskai pypsi " py-py py-py pyyyyyyy" .  jau su vyru juokiames, kad musu  draugelis vel atskrido .

taigi pabaigiau  savo dryzuota nertinuke. reik skalbt.  baigineju linine  oranzine.  ir issitraukiau   tokius  koralinius  medvilnes siulus. turiu 5 kamuoliukus po  50 gr, bet kad jie stori, tai  nieks ten man neiseis normalaus ( nebent liemenukas su rankovelem) . galvoju galvoju , kokia man spalva prie tos koralines  padryzint.   gal turit minciu???

kokios pilkšvos neturi?

Atsakyti

turiu kaip tik salia  ju padetus :) .  dar apie balta galvojau, kad biskeli nugesintu  ta ryskala

Atsakyti

Sveikos,

Liniuka, jau vien tai, kad suknelė raudona galėjo iššaukti WAU, jaučiu, ir mes kritinėsim, ypač ant dabartinės tavo figūros. Aš vakar spontaniškai užsirašiau į V.Kurpienės virtualius kursus, nuo rugsėjo :B. Man, matyt, reikia sumokėt pinigus,kad rimtai į tai pažiūrėčiau ir imčiausi veikti. Reklamos auka :)

Lace kokia laiminga su nauju megzteliu! Jaučiu, kad bus labai mylimas ir reikalingas šią vasarą. Aš nenusiimčiau nuo skūros turbūt :). Dabar savo naują bliuskę visur tampau. Palaida apačia man visai nekliūva, nesgi linas, apskritai aš mėgstu laisvą stilių.

Šiaip tai nepatikėsit, nes ir aš pati negaliu patikėt, bet neatsimenu visai, kaip daryt įgilintą apvalų kaklo išėmimą reglaną mezgant nuo apačios. Jau kartą ardžiau. Dabar baiginėju, bet kažkokia nesąmonė gaunasi. Bet tai dėl to, kad turėdama aprašymą į jį net nepažiūriu :). Ir šiaip gi galima būtų kokių kito reglano paveiksliukų pasižiūrinėti, bet ne, žiūriu filmus, mezgu bile kaip iš galvos ir galvoju, kad vis tiek ardyt reiks. Nu durnė, ne kitaip. Šiandien dar pamegsiu, tada paardysiu :), vėl turėsiu darbo savaitgaliui nuo rankovių prijungimo pradėt.... Tik žiauriai bjauru nuardytą kiauraraštį surinkinėti, tuos užmetimus pamėtau ir pan.

Qqute - buvot kartu, kai taip nutiko? Linkiu, kad gydymas padėtų ir viskas nurimtų :4u:.

Terezza, gal gali parodyt  keliuką, kokia pasuknelė bus? Ta prasme, įdomu kur užsisakinėjai, kokių jų būna. Ne to nežinojimas mane stabdo nuo megztų suknelių...

Neužsakinėjau. Sesuo nupirko ir išsiuntė (nes gyvenam tokiu atstumu, kad siųsti greičiau). 

Va tokia, kūno spalvos:

s-l1600.jpg

galutinė išvada - per ilga. kadangi neturiu išreikštų klubų ir liemens, tai pasidarau tiesiog dešrelė :D 

bet dukros sako, kad visai normaliai atrodo, tai gal ir panešiosiu. kainavo visus 10 pinigų.

Pasirodyk  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Lace, o po kiek akių pas tave prie kaklo kūnui ir rankovėms? Gal ten labai gerai proporcijos parinktos?

Pažiūrėsiu užrašus, galėsiu pasakyti....

Labas rytas,

Zuikinis megztukas labai jaukiai atrodo :wub:

Lace, labai graži spalva ir atlikimas, ir razinka. Bet kaip suvaldyti apačios garbanas lininiuose mezginiuose? Pas mane taip pat darosi su palaidine megzta iš viengubo siūlo. Iš dvigubo siūlo taip nesibanguoja..

Nelabai tą liną suvaldysi, esu kažkada į apačią žilkinę gumelę mezgusi,  nelabai gelbėjo...

Lace raštelis  vietoj silkučių :D

Blue+Imp.1.jpg

Ačiū už stilingą razinką  :D taip ir įsivaizduoju save su tokiu beždžionėtu rūbu  :D 

beje, neaptariau Lace kūrinio. kaži čia tokia man nuotaika pasikabinėt :hmm:  ir ar vera gadinti nuotaiką žmogui? bet Lace ne tas žmogus, kuriam sugestų nuo mano žodžių :D  tai va. man nepatinka apykaklė. nu tokai kažkokia per aukšta, lyg  atrodo smaugtų, nors realiai tai nuo kaklo toli. na ir ta apačia tokia visai ne laciška. tai tike tų pastabų....

Apykaklė ir man truputį kertasi su mano vaizduotės pieštu vaizdu, kitą kartą kaźkaip kitaip daryčiau - gal gilesnę, gal tiesiog statesnį nulaidymą, bet man pakankamai gerai ir taip.  :rolleyes: o vat ponioms kliūnanti banguota apačia - toks jau užmanymas, žinodama lino savybę visai nelaikyti atnarų formos, megztuką mezgiau A silueto, apačia čia specialiai palaida ir platesnė  :) mane gerokai labiau nervuoja išdumbančios rankovės ties alkūnem  :oh: ir nieko čia nepadarysi - linas yra linas  :unsure: 

Atsakyti

Kelnes KAŽKAS išpirko. Iki visiško nelikimo. Gaminu Nomedą. Siūsiu rankovę, tuoj tuoj.

 

Koraline-pilka-žydra-balta, nelygiom juostom dryžiukų, ommmm.

 

Lietučio draugelis koks pietietis! Tenoras?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 birželio 2017 - 18:19

gatget sakai   viena toki marguoli  daryt :hmm:  kad nebenoriu daugiaspalvio . viena gi turiu nebaigta  pilka su  dar  sesiom spalvom :D  tiesa ten koralines ner, ale  yra  ir zydra, ir riuuuuuuuuuzavu  trys atspalviai ir zalsva, ir  metine :hmm:

Atsakyti

 issitraukiau   tokius  koralinius  medvilnes siulus. turiu 5 kamuoliukus po  50 gr, bet kad jie stori, tai  nieks ten man neiseis normalaus ( nebent liemenukas su rankovelem) . galvoju galvoju , kokia man spalva prie tos koralines  padryzint.   gal turit minciu???

Prisiminiau Laces Antler'į su oranžinėm rankovėm  :wub: Pasižiūrėk Ravelry, galima atvirkščiai megzt 

Atsakyti

Labas vakaras :)

 

matau Olaiva žuviuko megztuką gražų pasigamino :) ir sukėlė sektoj žuviukų bangą :D :D :D man pagal niką kaip ir tiktų, tik kad dabar labiau aš barbusiukas nei silkė :D :D

valia mano nedraugė šiuo gyvenimo etapu :)

ir va kad mūza išėjus - noro mano nepaiso ir laiko sunkiai randa :) gal kada nors kada nors :)

 

 

užtat vakar smagiai su didžiuoju tėčiui dovaną rinkom - vos nenupirkom siurblio... vyrui, ania, sakysit :D :D nu bet gi tėtis daug siurbia, o jam nugarą skauda.... tai gal būtų laimingas, kai nereiktų siurbimu kamuotis :D ČIA TAIP vaikis argumentus man vardino :) buvo jų ir daugiau - bet šis pats svariausias :D

 

dar vakar pasikoncertinom smagiai  :wub:  :angel_not:  :angel2:

 

savo mezginį pakiloju iš vietos į vietą.... paskutinį kartą mezgiau kirpykloj - sakiau gal vėl į ją nueiti :D tik kad brangokai kainuoja ta galimybė pamegzti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 28 birželio 2017 - 21:51

Labas rytas,

Kokia tamsa už lango, net šviesas teko įsijungt, ko jau seniai darbe nereikėjo. Pro langą matomam kieme lempos su fotodavikliais, tai irgi įsijungė. :)

O rytinė perkūnija daug šviesoforų išjungė, Savanoriuose kolegė sakė net elektra buvo dingus. Nors man atrodė, kad ne taip labai ir griaudėjo, gal ant mūsų neužėjo debesio centras. Va lijo tai smarkiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 birželio 2017 - 07:25

jo, tamsumos.....

bet lyg šviesėja.....

Atsakyti

labas rytas,

brrrr pas mus nakti irgi elektra buvo dingus, nes issiderine dalis technikos buvo, kuri paliekama snaudimo rezimu. Mantas 5 ryto pabudes nuo griaustinio prase sala jo pagulet, nes seniai taip baisiai nedundejo. Kacas tik isaugo sita baime, nes begdavo anksciau.

O Savanoriuose matyt su pastote bedos, nes kol ten dirbau, elektra dingdavo per kiekviena stipria liuti

Atsakyti