Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte :4u:

Gadget, detalės - little red dress :D

Suintrigavai.

Qqte...

Katuk, o kuo ta suknia tau neįtinka?

Man suknių pakanka. Vieną perdirbu į sijoną, ir eisiu dar vienų šviesių kelnių į ZARĄ.  Vykęs modelis.

Atsakyti

Sveikos,

Liniuka, jau vien tai, kad suknelė raudona galėjo iššaukti WAU, jaučiu, ir mes kritinėsim, ypač ant dabartinės tavo figūros. Aš vakar spontaniškai užsirašiau į V.Kurpienės virtualius kursus, nuo rugsėjo :B. Man, matyt, reikia sumokėt pinigus,kad rimtai į tai pažiūrėčiau ir imčiausi veikti. Reklamos auka :)

Lace kokia laiminga su nauju megzteliu! Jaučiu, kad bus labai mylimas ir reikalingas šią vasarą. Aš nenusiimčiau nuo skūros turbūt :). Dabar savo naują bliuskę visur tampau. Palaida apačia man visai nekliūva, nesgi linas, apskritai aš mėgstu laisvą stilių.

Šiaip tai nepatikėsit, nes ir aš pati negaliu patikėt, bet neatsimenu visai, kaip daryt įgilintą apvalų kaklo išėmimą reglaną mezgant nuo apačios. Jau kartą ardžiau. Dabar baiginėju, bet kažkokia nesąmonė gaunasi. Bet tai dėl to, kad turėdama aprašymą į jį net nepažiūriu :). Ir šiaip gi galima būtų kokių kito reglano paveiksliukų pasižiūrinėti, bet ne, žiūriu filmus, mezgu bile kaip iš galvos ir galvoju, kad vis tiek ardyt reiks. Nu durnė, ne kitaip. Šiandien dar pamegsiu, tada paardysiu :), vėl turėsiu darbo savaitgaliui nuo rankovių prijungimo pradėt.... Tik žiauriai bjauru nuardytą kiauraraštį surinkinėti, tuos užmetimus pamėtau ir pan.

 

Qqute - buvot kartu, kai taip nutiko? Linkiu, kad gydymas padėtų ir viskas nurimtų :4u:.

 

Terezza, gal gali parodyt  keliuką, kokia pasuknelė bus? Ta prasme, įdomu kur užsisakinėjai, kokių jų būna. Ne to nežinojimas mane stabdo nuo megztų suknelių...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 birželio 2017 - 13:09

Suintrigavai.

Qqte...

Katuk, o kuo ta suknia tau neįtinka?

Man suknių pakanka. Vieną perdirbu į sijoną, ir eisiu dar vienų šviesių kelnių į ZARĄ.  Vykęs modelis.

galutinė išvada - per ilga. kadangi neturiu išreikštų klubų ir liemens, tai pasidarau tiesiog dešrelė :D 

bet dukros sako, kad visai normaliai atrodo, tai gal ir panešiosiu. kainavo visus 10 pinigų.

Atsakyti

Restar jo buvom...nepaliekam jo dabar miegancio vieno...

Nu ka megztelsiu kelias dienas kas belieka

Ingriga kaip tavo tyrimai?

Atsakyti

Rasyte, tik dabar atidžiai paskaičiau, bet vis tiek sunku įsivaizduoti, kai nematau mezginio prieš akis. Nes čia mezgi trumpintom eilėm sukinėdama mezginį. WS - tai išvirkščioj pusėj, o RS - geroj. Nes tos 2 akys iki markerio man visai logiškai atrodo , kadangi toliau tau reikia daryti: (M1R, k1) two times, sl m, , t.y. pridedį vieną akį, viena geroji x2 ir tada nuimi markerį, nematau čia jokios klaidos?

 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Atamane paguldyta, galiu pamegzti, alia pastrigau :angel_not: Nesueina man galai su akiu skaicium.

Next row short row 4: (WS) (Sl 1, k1) two times, (purl to m, sl m) two times, p3, turn work; (RS) make double st, knit to 2 sts before m, (M1R, k1) two times, sl m,

Jei gerai suprantu, tai s1,k1 x2 tada mezgu iki pirmo zymeklio, tada iki kito zymeklio . Tada 3 akis ir apsisuku, bet paskui raso megzti 2 akis iki zymeklio (alia kad is viso tik 3 akis iki to zymeklio) ir liepia padaryti dar 2 akis ir 2 ismegzti ir tik tada perkelt zymekli. Tai man nezutenka akiu :hmm: ar cia as blogai suprantu, ar klaida yra :hmm:

Lace megztukas dailus, spalva labai grazi :wub: tik va pasislinke raglano takeliai mano akimis paplatina pecius.

aha ir paskaičiau, kaip Restar, tik dabar

tai tavo klausiama vieta:

knit to 2 sts before m - megzti iki kol liks dvi akys prieš žymeklį.

tavo atveju vieną akutę tik reik megzt, o po to iš vienos dvi, vėl iš vienos dvi, ir paseiki žymeklį.

Atsakyti

Atsakyti

Aciu uz atsakyma, jau suchimicinau kazka :rolleyes: Vistiek cia labiau yra bandomoji pradzia, kad suprasciau visgi kokio dydzio reik. Beeeeet man jau patinka taip megzti - nenuobodu :rolleyes: :D

Qqute, vajeij :4u:

Atsakyti

Tiesa, labai rekomenduoju ta namine Nomeda, kas ja megsta :wub: Man dar labiau patiko, nei parduotuvine, nes nera tokia saldi :rolleyes:

Prisidejau mezgini prie saves... toli nuo mano dydzio :D ardau..imu didesnius virbalus ir dar didinu dydi :D Arba galiu megzti vidurinelei, alia... as sau jo noriu, o nzn ar bus upas kartot toki pat mezgini :rolleyes: :hmm:

Atsakyti

Mano atsakymas bus tik pirmadieni  :oh:  tikiuosi kad ten nieko blogo nera.

Atsakyti

qqtei  :4u: 

išdžiūvo mano silkutės.na ką aš galiu pasakyt,tooobula bliuskelė per 2 dienas.ekspromtu sugalvota ir įgyvendinta,spalva laaabai man ši ant bangos :) aišku Java nei megzt,nei siūlus kaišiot neįdomu...bet rezultatas liux.pačiai patinka vaizdelis apsirengus.vaizdų bus kitą sav iš gražios vietos :)

o dabar kito imuosi megzt.vakar vienu metu susidėjau ant akių mezgamus daiGtus.tai 4 projektai ir visi...mėlyni vienaip ar kitaip :))

nusiaubėm biblioteką,naujų knygų gavo :wub: 

Atsakyti

Labos

 

Qqutei puokštė balionų  :4u: Kad kuo greičiau šitos bėdos baigtųs.

 

Ingrigai patys pozityviausi linkėjimai, kad rezultatai  būtų puikūs  :4u:

 

Katukui laimės balionas  :4u:

 

Mano nuotaikos pagaliau pasitaisė, bet su galva blogai. Varysiu tikrintis, ar nėr kitokių priežasčių. Nu lyg ir nestresuoju aš iki tiek... Arba tikrai turiu neitikėtiną talentą pasąmoningai stripriai stresuot.

 

Mezgat tiek daug ir tiek gražiai, kad net pavydu  :B

 

Gadget, tavo taškiukų suknelė labai graži, bet 50 pinigų... Man juoda prie veido nelabai, būtų kitos spalvos, turbūt neatsilaikyčiau :)

 

Ačiū, kas blogo straipsniais pasidalinot. Jau kurį laiką kirbeno mintis susidaryt sąrašą, ką noriu nešiot, o ne ką noriu megzt. Dar vienas paskatinimas :) Baigsiu drakiaus lobį ir turbūt taip padarysiu. Iš drakiaus lobio tik 5 projektai liko (o buvo 17 atrodo). Ot kokia valinga motera aš  :D

 

Dabartinis lėtai eina. Gražų tamsų žalią (sektiškai :)) šilką antrukais irkluoju.

 

Pasirodau draugelį savo (nežinau, kuo vardu). Operiniu balsu nuo 5 ryto kasdien dainuoja  :oh:

Priedas  IMG_1816.PNG   162,4KB   0 Parsiųsta kartų

 

 
Atsakyti