Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, kokios jūs moterys nerealios... Ristinos kantrybė, sumanumas, techniškumas kažkur palei Himalajus man... Saulėlydis kokia didžiaširdė - megzt ne tik sau, bet ir kitiems.

Mano megztinio dundaga su mohera suporuota, ratu megzta ir neskersavo. Gal mohera stebuklą padarė. Dundagos turiu, nelabai sugalvoju, kur dar protingai panaudot. Planavau kažką žakardint.

Aš įsismaginus per šeštadienį sekmadienį nunėriau kaimynei ilgą žgutą. Aišku, jeigu nebūtų man suverti karoliukai ir kai reikia pastumdomi, nebūtų taip smagu ir greita. Nemėgstu techninių darbų...

Dabar kaip ir vėl neturiu ką smagaus ir paprasto megzti. Visgi susilaikiau nuo Mados garažo akcijų, nepasipirkau moheros, o jos man dabar kaip ir trūktų labiausiai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 sausio 2017 - 12:05
Rodomės

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

kapseika,  :clap_1: super  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Kapseika super . Bravo, liuks su razinka toks daikčiuks

Saulėlydžio adejalas nerealus, pamiršau pasidžiaugti, bet pasigrožėjau labai nuoširdžiai

Restar yra akcijos Garaže Mocherai?????? Dabar?????

Atsakyti

Kapseika konstrukcijos visvien nesuprantu, bet atrodo super  :wub: 

Atsakyti

Konstrukcija kiek imatau kaip mano kašmyrinio kažkas tokio

Kapseika nu nerealiai, bet va kaip žmonės razinkų sugeba prigalvot...

Atsakyti

Kerpena, tu jau irgi pavarei tą testuką su kaklo formavimu!  :bigsmile: tai kaip su tais galais darei? Aš pažiūrėjau, kad irgi nesuprantu, kur ten ir kaip uždeda tas akis....

Atsakyti
Kapseika, labai įdomus rūbelis. Gražiai papuošei dukriuką.
Atsakyti

Dontstop, sveika labai gražiai įsiliejai:) sveikinimai tavo mažiukei :)

Ačiūkas  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 16 sausio 2017 - 13:33

Nu ką, citrininis keksas iškeptas. Bandysim gydytis net ir saldumynais :D reik geit bandyt pamegzt, kol vaikai dar miega :)

Atsakyti

Ai, tikrai, gi sveikinimai mažajai dontstop baliauninkei  :4u:​ 

Atsakyti

Labas :4u:

Na jau po pamokų, tai galiu ir čia užeiti, vaikus į Kauną išleidau, sakiau reikės gal virbalų papirkt, kad siuntinuką iš kasiūlų parvežtų, nes mezgu, mezgu jau valas toks klibantis darosi.

O darbų darbų gausumas ir gražumas :wub:

Kacumota, nu tikrai tiek daug ir taip gražiai primezgusi, nu ko nepasirodai :wub:

Lace, tavo skara dieviško grožio, tikrai kaip prapjautas koks rankų darbo muilas ar kažkas panašaus, toks neapsakomai gražus vaizdas :wub:

Kerpenos megztukas labai gražus :wub:, jokių klaidų net negalėčiau įžvelgti, nes aš trumparegė :D

Ristina tai jo, preciziškumo ir pilotavimo aukštybėse :wub: :angel_not:

Saulėlydi, labai gražūs abu tavo diddarbiai :wub:Šilti, patogūs, atimtini :wub:

Kapseika, vaizdelis superinis :wub:

QQčiuk, ar teisingai supratau, kad pradėjai dryžiuką megzti, nu tai šakės tau ,nuoširduk :bebe:

Atsakyti