Ar mes turim Kedainieciu?
Man atrodo nea. Bet aš daug giminių Kėdainiuose turiu
Katukai... tu... svorį???? taigi tu šakaliukas likus
Labos naujuos metuos Aš tai šiais metais vairuosiu daug Per lietų, tamsoj, siaubinguos kamščiuos, daug avarijų ir akinančiuos policijos ir greitūškių švyturėliuos. Bet džiaugiuos, kad išlipau iš savo įprasto komforto zonos ir Nauji buvo su bendradarbe be vyro ir vaiko. Jau nebelabai atsimenu ką reiškia būti tik savim ir kokia aš Šiuo metu atrodo, kad jokia. Reiks išmokt iš naujo šiais metais. Suku galvą, ar grįžt į LT ir vėl nuo 0 gyvent pradėt (nu ne visai nuo 0, tėtis, keli draugai, mezgėjų meetai ), ar vis dar likt čia ir bandyt čia ateitį susikurt. Vienai. Su mylima atsakomybe ant rankų. Abu variantai su savais pliusais ir minusais dabar, o kaip praregėt ateitį?
Vasaros lietau????
Kas nutiko?
Kur ateity tavo MB.
Negasdink
Bet kad ir ka sakytumem...tau reiks paciai viska sprest...viska statyt....ech nu kaip noretusi taves arciau
Lietuti, kas nutiko?
psio,grįžom pasibastę po laisvės alėją. mano šiųmečiai mezginiai-pradėtukai .vienas mėlynas,džinso mėlynumo,o kitas alyvinis.
Viskas gerai, nieko baisaus nenutiko. Tiesiog sunku jau kartu būt. Viskas į gera
Olaivos tempai kabarkšt tūkstantį kartų... Labai gražu
Lietuti.... nu tiesiog... Laikykis. Daryk, kaip liepia širdis. Perspektyvų gal ten daugiau. Bet morališkai- klausimas, kur lengviau.....
Persioreintuosi į mediciną tenai?
Labas rytas, skaudžiai susiskaitė Lietučio postas
O pas mus kad prisnigo..Sniegas purus purus, o po juo - ledas. Tai oi "smagumėlis"...
Labas rytas,
Viskas gerai, nieko baisaus nenutiko. Tiesiog sunku jau kartu būt. Viskas į gera
Tiesiog.... Iš smalsumo paklausiu, nes esi minėjus dėl švenčių šventimo/nešventimo... Tas sunkumas dėl tautybių ir kulttūrinių skirtumų, ar tradiciškai charakteriai?
Vakar megztelėjau ir pasiekiau pažastis savo naujametinio megztuko, gerai, kad mezgiau tik nugarą, o ne ratu, nes pagarinus susirodė vos ne platu, o gi šiuokart mezgu normalų megtztinį su normaliom rankovėm, tikiuosi, kad toks ir gausis
Toks kablys mezgimui, kaip senais laikais, noriu net dar kažką rankinio paraštuot...