Fainas zuikis Rasyt, parooooo takeli naminei nomedai .
Olvaiv, o kodel isardei ta pyniuoti? Varysi is naujo, ar modelis netinka?
Fainas zuikis Rasyt, parooooo takeli naminei nomedai .
Sutvarkiau 10kg braškių Nugarą skauda... Bet žiemą bus labai skanu iš šaldiklio išsitraukti...
Rodau kelias foto iš greitos fotosesijos... Megztukas - lininis paprastuolis. Rankovių razinka gavosi iš stygiaus, ne iš kūrybinio polėkio... pirminiu užmanymu megztukas turėjo būti vienspalvis ir tiek. Bet kai pamačiau, kad rankovėms pritrūksiu siūlo, teko suktis iš padėties. Ir dabar šitas sprendimas man žiauriai patinka
Labas rytas
Lace, labai fainas vasarinis rūbelis Rankovių dryželiai cinkuoti Iš serijos ir man reik.
Baigiau vakar suknią. Pasimatavau. Vyras sakė WAU Tai mane truputį gąsdina Išskalbiau, ištampiau, gal kai dar pagarinsiu bus mažiau wau
Ir vėl kūrybinės kančios - ką megzt... Noriu alpakų. Nors realiai tai dar spėčiau ir ką nors vasarinio nusimegzt. Jaučiu dryžinsiu kokią medvilnę.
Labos
Olaiv, as vakar kazkodel isigalvojau kad tu isardei savo pradeta ta turkio melsvos spalvos megzteli su pynem,kur esi pradejus,nes kai silkes uzmaciau galvojau kad ta nubrosinai ir nebemegsi , nes ans tai man baisiai grazus susirode, ir bebunat gamtoj ana savaitgali taip apie kazka panasaus svajojau susgaubimui prie lauzo
Lace nu super megztelis Man tai kaklo apipavidalinimas ir pati iskirpte labai labai .
Liniuka, labai lauksim wau sukneles antmodelinio vaizdo .
Labas rytas
Kerpena, toks reglanas visai netyčia gavosi, siaurinau tiek kūną, tiek rankoves tolygiai - po dvi akis kiekvienoje pusėje kas 4 eiles. Kodėl jis atrodo kiek kitaip nei įprastinis - net neįsivaizduoju, gal figūros ypatumai...
Man tai kažkaip Olaivos silkės ramybės neduoda - kokia smagi razinka Nors imk ir nusibezdžioniauk.