3 eilėj - sakyčiau, kad UŽ tų trijų akių po dvigubos.
Ir aš taip supratau.
paaiskinkit ir man paskutini zenkla, pirma karta toki matau, o aprasyma irgi nelabai suprantu
file0_medium212.jpg.png 98,56KB 0 Parsiųsta kartų
Nu vat ratuką dievinau ir nešiojau, o dabar nebenoriu visai, jaučiu, kad pasikeitė mano stiliaus suvokimas šiuo metu . Ta prasme, mano pačios stilius pasikeitė. ratukas man labiau išeiginis, o aš noriu lakoniškesnio silueto be jokių apvalinimų ir kvarbatkų.
LIgvita - tavo 5 sumezgtos į 1. Iš pradžių nukeli 2, tada sumezgi 3 , o paskui tas 2 ant tų sumegztų perkeli.
mano ratukas tai visai kambarinis siuo metu . vakarais salta, tai susisupu i ji, o nakciai lieka Mijai vietoj lovos
mezginiai grazus laaaaaaaaaaaaabai, ale tuoj pamirsiu ka girt reikia. ligvitos skara raudona idomiu rastu, labai sudetinga atrodo, grazu Istrigo saranges "sketukiukai" ( gal schemuuuuuuute galima ) , ristinos gelytes zalioj pievoj, eglioshkes megztukiuka griebciau ir begciau, jei mano dydzio butu , olaiva tai muset man tas silkutes mezga, o gal kuriai kitai zuvies zenklo moteriskei ( siandie apsimesiu, kad gimusi pirma zuvies zenklo diena, o ne paskutine vandenio ) spalva laaabai grazi . nu ir tas pyniuoklis labai grazios spalvos . ka dar maciau
Pritaisiau zuikiui uodegyte. Megztukas nerealiai malonus, mezgant to aisku nebuvo, bet isskalbus 2 kartus - vajeij.. myliu twida. Tik nepatiko, kad suka mezgini, pats siulas mezgant irgi labai sukosi.. vnz.. mezginys gal ir ne pats tobuliausias, bet tikiu, kad bus siltas 2017-06-27 15.37.26.jpg 555,88KB 0 Parsiųsta kartų
O dabar einu gamint namine nomeda ir kept vistienos saslykus .. mezginys verkia.. pati kalta, kad prisizadejau seimynai