Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Egloške,laaaaabai dailu  :wub:  :wub:  seniai jis mano norų sąraše,o tavo numegztasis dar labiau sukirbino norą jį turėt :wub:  kiek ir kokio siūlo sumezgei?

Sumezgiau 300g šilkalpakės. Šiaip labai malonus siūlas, nieko iki šiol iš jo nebuvau mezgusi.

Atsakyti

Labos :4u: 

Egloshke, kaip seniai bematyta :wub: Pasikeitus, kasas uzauginus :wub: Labai graziai atrodai. Siandien tikru tikriausia mezginiu ir pasimatymu diena sektoj :D Gadget sveika sugrizus i seima :D Mezginiu tai neimanoma net suziuret is to dziaugsmo akiai :wub: . Katuk kaip tavo derlius? Kas dabar is tavo darzo i trasa eina? As tai aciuuuu Liusi nuoru pasakyt, sudyginau ir moliugu ir cukiniju sekliukes, jau po keturis lapukus visi turi, manau kad galesim siemet derlium dziaugtis :bigsmile: . Savaitgali  Minijos upej baidarem plaukdami  paparcio ziedo ieskojom, tai nei ranku nei nugaros nejauciu po tokiu ieskojimu :D 

Atsakyti

Vakar tik kokią 22.30 iš sodo išvažiavom ir tik tada prisiminiau savo siūlus pas LIniuką. Nebeskambinau... Liniuk - jeigu tu dar eini piešti, gal pro Kasiūlus prasuktum ir ten paliktum? Arba kito savaitgalio lauksiu, tik labai sunku nepamiršt. Nes sode man visi rūpesčiai ir siūlų norai iš galvos išgaruoja :).

Aha šiandien buvau :D Savaitgalį namuose turėčiau būt, tai gal kaip nors ištaikysim.

Egloske, labai gražus megztukas :wub: 

Atsakyti

Labas rytas  :)

Radau įdomų blogą apie mezgimą:  https://www.sistermountain.com

 

Kaip numegzti nešiotiną megztinį: https://www.sistermo...arable-sweaters

Mezgimas ir rūbų kapsulės metodas: https://www.sistermo...be-for-knitters

Detalės mezgime: https://www.sistermo...twear-detailing

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ech, gražiai mezgat :wub: Kažkaip tyliai mintyse pasidžiaugiau sektos leveliu - ir mezginiai ravelriniai, ir nuotraukos :wub: Per tuos bendravimo metus labai patobulėjom vienos iš kitų besimokydamos. :D

Labai patiko Ristinos žaliasis lininukas. Toooks tobulas savo paprastumu ir netikėta razinka. :wub:

Šarangės gražioji "nesėkmė"  tai buvo lyg balzamas mano kristusios mezgiminės savivertės žaizdoms :D vadinasi ne tik aš sugebu nepataikyti   :oh: Ir dar labai nustebau 260 akių antrukais "išeiga", mano megztiniai dažniausiai apie 350-360 akių būna, ir tai vis į mažąją pusę nutaikau  :blink: Gal tu labai laisvamezgė? Nors iš foto tai neatrodo... :hmm:

Egloshkės dailutis ir labai tinkantis megztukas :wub:

Olaivos pynes romantiškame fone tai "vartoju" kaip desertą - nei pavydžiu, nei sau kažko tokio noriu, bet žžžiauriai gražu :wub:

Mane irgi pagaliau mezgiminė sėkmė aplankė - turiu linininį megztuką, kuris ir tinka, ir patinka, ir matyt bus nešojamas :yahoo: Su tokiu smagiu kabliu jį gaminau, vakar baigiau, išskalbiau, šįryt dar sagas prieš darbą siuvau :D Gal vakare priprašysiu Aušros mane nufotografuoti :unsure: Jau kaip man jo reikėjo - ne tiek pačio megztuko, kiek pavykusio mezginio :rolleyes: Ir dar džiugina, kad viskas iš žvėriaus guolio išlupta, net ir sagas namie radau. :)

Atsakyti

labas rytas,

arrrrrdau savo mėlyną piranijų megztuką :)  bet rankų dar nenuleidžiu :)

Atsakyti

Labas rytas,

Ačiū merginos už gerus žodžius. Pati esu patenkinta rezultatu, bus vasarinis megztukas-užmestukas. Reikia kokios lininės suknelės man prie jo  :) 

Lace, kas čia save laiko lėtapėde mezgėja?.. Laukiam vaizdų :) 

Labai į temą Dontstop blogas. Man labai patinka megzti, bet nešiojamų rūbų nusimezgu nedaug... O traukia visokie pyniuočiai, raštuoti, spalvoti, tvidiniai.. O paskui nežinau, kur juos dėt, nes darbe tokių nenešioju...

Vakar apsidžiaugiau - dukra užsiprašė oversize megztinio. Kaip Katukas jaučiuosi įvertinta :D

Atsakyti

labas rytas,

esu pikts tik nezinau ant ko :D visa ryta su Mantu dokumentu stalciu kedenom, ieskojom jo asmens korteles - radom, galiojimas baigesi kovo 19 :D O pykt tai greiciausiai ant saves reikia, nes pasas, kuris iki metu pabaigos galioja,  gulejo paciam prieki, tik as kazkodel isivaizdavau, kad kortele veliau daremes ir net nepaziurejau galiojimo... O pasirodo atvirksciai. Pliusas - sutvarkiau stalciu, nes paskutini karta ten buvo ileistas Mantas ieskot kriksto pazymejimo, tai asmens kortele visada gulejusi prieky atsidure paciam dugne ir tolimiausiam kampe

Atsakyti

nežinau,piranija,ar silkutė,bet per šią savaitę aš jį užbaigsiu   :angel_not:  turiu 7 OnLine Java,tai rankovės bus tokio ilgio,kiek siūlo užteks :)

DSC_5800_medium2.JPG

DSC_5793_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva. Vasara. Jūra.

Tobula. Amžina.

Kam tos rankovės?

Labas ;)

Atsakyti

Lace, kas čia save laiko lėtapėde mezgėja?.. Laukiam vaizdų :)

Taigi mašininis megztukas, savaitę intensyvaus mezgimo užtrukau...

Atsakyti

Olaiva. Vasara. Jūra.

Tobula. Amžina.

 

Kam tos rankovės?

 

 

Labas ;)

kad tie 2 kamuolaičiai Javos nenusivoliotų,geriau jau juos į bilekokias rankoves paversiu :D

 

kaklą turbūt tvarkysiu,ne icordą paliksiu,o pamegsiu gerabloga akių stulpelį kelių eilučių.bet čia bus matyt,kai visą surinksiu ir apsirengsiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 birželio 2017 - 09:43