Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dundaga ne tik drakiui bet ir man nebaisiai kanda

ir šalta mums abiems aha

ir užkniso tamsūs vienspalviai mezginiai :)

Man irgi Dundaga nebaisiai kanda. Ne taip kaip Šilingei, man pasirodė, kad estiška vilna labiau kanda :rolleyes:

Joooo, spalvų norisi, bet man nešalta nei pačiai, nei mano drakiui :angel_not:

Dabar dirbdama pagalvojau, kad žiema jau tuoj į antrą pusę, o aš nė naujos Inspiros nusimezgiau, nė vyrui megztinio :blink: kažkokia netvarka šiemet :lol:

Atsakyti

Buvo dvi sruogos. viena išsukta į kamuoliukus, kitos einu paieškosiu parodyti. Kol drakius geras, jei patiks gal įkalbėsiu  :hmm: 

Atsakyti

aha su ta Meri Popins...toks reikalas, o jeigu būsiu palaikyta Šapokliaka? :unsure:

:D gal dar per jauna tu atrodyt kaip Šapokliak :D

Atsakyti

man estiška (kauni) irgi labiau kanda, nepaisant to visai nešioju sarafaną kauninį, o dundaginio apsivilkus dar nebuvau šiemet, man su juo šalta :D

Atsakyti

Dabar dirbdama pagalvojau, kad žiema jau tuoj į antrą pusę, o aš nė naujos Inspiros nusimezgiau, nė vyrui megztinio :blink: kažkokia netvarka šiemet :lol:

Va va :D  mano planas šiai žiemai buvo. Bet ir liko neįvykdytas :B

Atsakyti

Spalvų ir man labai norisi, o mezgu pilką. Tik aš į senatvę vis jautresnė daraus :oh: Vaizdas maišiuke

Pridėta:

Atsakyti

Noooriu :D

Atsakyti

Galvojau gal sruogą reikia pabandyti glicerine pamirkyti  :hmm: 

Atsakyti

Ristina įspūdingai atrodo tavo pynių technika. Man atrodo kad gal net greičiau rankom numegzt, nei šitiek ten ardinėt  ir siuvinėt. Bet tu tikriausiai įgudus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 sausio 2017 - 11:39

net kiek svorio neidomu  :D Siust paštomatu  :D 

Atsakyti

nu vat galvoju dryžavimas su kuo nors švelniu arba pridėtinis švelnus siūlas dantis turėtų atšipint kažkiek

Atsakyti

Ristina įspūdingai atrodo tavo pynių technika. Man atrodo kad gal net greičiau rankom numegzt, nei šitiek ten ardinėt  ir siuvinėt. Bet tu tikriausiai įgudus.

Jooo...Pagarba Ristinai už jos kruopštumą. Vis neatsistebiu ir džiaugiuosi

Atsakyti