Sveikos,
Nu kur ta vasara, kur tas karštis...
Vakar ravelrinau iki 12 nakties, ieškojau, pati nežinau ko, tiksliau žinau, bet nežinau kaip tas atrodo Sumasčiau gi, kad nenoriu standartinio megztinio iš to varinio lino, tipo noriu kažkokios idomesnės konstrukcijos, bet žadu megzt rankomis, tai kažkoks tai lachmonas neverta megzt, kurį galiu nusimegzt mašina, tai va, kaip susikūriau sau problemą, beveik neišsprendžiamą
Ačiū už mano žaliuko pastebėjimą, megztas rankomis.
Aišku, aš nekukli, bet jis man pačiai žiauriai gražus, labai smagiai mezgiau, siūlas fainas, pradžią tai išvis su kabliu trišakiu... bet mane ir išdūrė siūlas, mezgiau tradiciškai su 2mm virbalais iš plonos medvilnės 4gijų, kaip ir viskas standartiška, akių aplinkui 270!!!!! Ar galit patikėt, kad su tiek man mažas gali būt??? Aš netikėjau, nes paprastai mezgu su 250-260 akių... bet tas siūlas kažkoks tamprus ir megztinis gavosi tamprus, aš apsivelku normaliai, net ilgio gana, bet vaizdelis ne kažką, nes jis man tiesiog aptemptas.... Gal ir prasinešiotų, būna, gi kad panešioti išsitampo, nu tai va dar turiu vilties, kad man gražins kai išsitampys