Mano vaikas nesiliauna mane stebines, ekskursinames Mazvydo bibliotekoj
IMG_20170623_151017.jpg 208,94KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
Ligvitos skara
Liniuka, tu neseniai Prahoje buvai, ar keistis kronu vaziuojant ar uzteks korteles kokios mazdaug kainos, neisivaizduoju Lenkijai tikriausiai reikia zlotu issikeist
dar blogo oro pliusu
Ingriga, o jūs Lenkijoje ką norėsite daryt? Aš joje visiškai tik su kortele išsiverčiu. Dar pastebėjimas. Lenkijoje visada kortele mokėkit tik zlotais, kursas konvertacijos banke visada palankesnis, nei perskaičiuotas visos ar mastercardo, ar pan.
Lenkija tik pakeliui i Praha, ekskursija
Sveikos kaip gerai, kad jau savaitgalis nusimato visai mezgiminis, virusas beveik visą šeimyną išguldęs, tik Vaiva laikosi, bet jai gal ir laimo gana... gal kuriai sektantei su privalumais maudymo reikia? Mano turtam čiut kaušeliai per maži, o šiaip tai labai neblogai atrodo
IMG_2693.JPG 46,37KB 0 Parsiųsta kartų
Labas ,
ūkanota, kaip turi būti Joninių rytą...Radot paparčio žiedą?
Ligvita, labai graži skara....
Pasigendu ne tik Niumos, bet ir Gadgetuko....Kur jūs?
Liniuka, ačiū...Parašyk, kaip atsiskaityti..( kažkodėl šypsenėlių neleidžia jungti )
Urme būna
Ristina, ačiū už rekomendaciją, buvom vakar Urme, likau maloniai nustebinta - vilnoniai uniforminiai švarkai po 25 eur (siuvykloj siuvom už 64 eur daug prastesnės kokybės, nekalbant jau apie tai, kad pasiuvo per mažą), yra visokių spalvų ir atspalvių, nešiausi su savim pernykštį, kad atitaikyt atspalvį tiksliai. Žodžiu super
Labas
Ar bandom treciadieni susibegti?