mėginau ieškot tos tavo suknelės ale ravelry neradau
kažkodėl aš pradžioj sumislijau viską tik gerom sumezginėt, paskui kitoj eilėj apsigalvojau...gal nesimatys skirtumo ten apačioj, nes tikrai jau neardysiu
mėginau ieškot tos tavo suknelės ale ravelry neradau
kažkodėl aš pradžioj sumislijau viską tik gerom sumezginėt, paskui kitoj eilėj apsigalvojau...gal nesimatys skirtumo ten apačioj, nes tikrai jau neardysiu
berods ir aš kažkaip panašiai, pradėjau vienaip, o paskui persigalvojau, bet nebeardžiau
nuotraukos slaptos. kaip ir pati suknelė. kažkur klajoja po pasaulį. aplink Riešę
20150609_1228481.jpg 24,15KB 0 Parsiųsta kartų
Mano mama pasakojo - isleidziu savo mergaites papuostas, sukneles, kaspinai, baltos kojinytes iki keliu ir tikiuosi, kad jos ir elgsis atitinkamai. Ziuriu per langa - bega kiemo vaikai. Pribega tvora. Jau galvoju, maniskes cia ir sustos. Ale ne velnio. Atvirksciai net. Pirmos per tvora. Kazkas is paskos, dar kazkas neperlipa. Tai maniskes svyst atgal, pakele, pastume, padejo perlipt, tada pacios vel per tvora ir tolyn nuruko
Va tas ir keisciausia, kad grizdavom tokios, kokios isejom. Pusbrolis visada kartu budavo - tas amzinai susiplesydavo rubus, sutepdavo neisskalbiamai, pats su melynem nusibrozdines ir apsidauzes. Mama sake, kad kol savo akim nepamate, ka mes isdarinejam, tol niekaip niekieno pasakojimais nebutu patikejus.