Dontstop, o tu irgi kaip suprantu iš Kauno, jeigu prie marių savaitgaliauji?
Dėkui už kvietimą, aš iš Kauno, bet apsikrovus kūdikiais
Dėkui už kvietimą, aš iš Kauno, bet apsikrovus kūdikiais
tai galim kažkur,kur vaikams labiau adaptuota,kad mamulėms būtų truputį laisvės kavutei pagert .jei žinai tokią vietelę-siūlyk ;)
aš pribūsiu,jei vyras laiku grįš,nes abu mano lobiai namie neliks )
koks malonumas megzt
labas rytas
nu tikrai Ligvita skara kaip katinui skirta, taip prisiderinęs
o aš pradėjau vakar liną mūčint, pirmiausia šimtą kart akis užsidėdinėjau, nes pas tėvus tai vis kažkam kalbint prisireikia, paskui šiaip ne taip užsidėjau, o kadangi ant dviejų ilgu virbalų, tai antrą vos išlupau iš tos 360 akių lino krūvos , virbalo galiuką nulupau (mamos) betraukdama...galų gale didesnė dalis akių nusprūdo...galvojau tėtis numirs iš juoko
nu bet vat ėmiau ir sugaudžiau aš jas nes visai neblogai užsifiksavę buvo, tada liepiau broliui laikikliu pabūt kol aš valus susisuksiu kad vėl nenuslystų
bet pavyko net kelias eiles pamegzt dar
klausimas katukui kaip numezgusiai kelias tokio tipo sukneles, tu nepameni sumezgimus kaip darei?kas antroj eilej išvirkščiom ar visose eilėse gerom?nes ten yra tokių vietų kur vien sumezgimai su užmetimais
(aš čia pagal tavo duotas žaliosios schemas pradėjau)
labas rytas
nu tikrai Ligvita skara kaip katinui skirta, taip prisiderinęs
o aš pradėjau vakar liną mūčint, pirmiausia šimtą kart akis užsidėdinėjau, nes pas tėvus tai vis kažkam kalbint prisireikia, paskui šiaip ne taip užsidėjau, o kadangi ant dviejų ilgu virbalų, tai antrą vos išlupau iš tos 360 akių lino krūvos , virbalo galiuką nulupau (mamos) betraukdama...galų gale didesnė dalis akių nusprūdo...galvojau tėtis numirs iš juoko
nu bet vat ėmiau ir sugaudžiau aš jas nes visai neblogai užsifiksavę buvo, tada liepiau broliui laikikliu pabūt kol aš valus susisuksiu kad vėl nenuslystų
bet pavyko net kelias eiles pamegzt dar
klausimas katukui kaip numezgusiai kelias tokio tipo sukneles, tu nepameni sumezgimus kaip darei?kas antroj eilej išvirkščiom ar visose eilėse gerom?nes ten yra tokių vietų kur vien sumezgimai su užmetimais
(aš čia pagal tavo duotas žaliosios schemas pradėjau)
o kodėl mezgi su irklais
nu aišku, kad ne visai pamenu. bet man rodos sumezginėjau tose eilėse, kur gerom akim. nu nes mezgiau gi ratu. ir sumezgimai ten kas antroj.
Labas rytas
Tai tam CanCane, Maluno Maximoj, antram aukste yra vaiku zaidimu aikstele tokia normali visai
Buvom, išties gera aikštelė
Jūs planuokitės, pažiūrėsiu, jei galėsiu vyrui vaikus priduot - prisijungsiu, jei ne, tuomet kitą kartą, nes jei savo pasiutėlę atvesčiau, tai nieks kavos nepagertų , o ir aš pati iš tos aikštelės neišlipčiau, iš paskos miargai turėčiau bėgiot
Katuk aš irklais akis tik užsidėjau, mezgu tai ne su jais
nu bent jau pirmoj tavo siųstoj schemoj sumezgimai kiekvienoj eilėj, ne kas antroj
mezgu irgi ratu
nu aišku, kad nusišnekėjau
nepamenu. berods sumezginėjau pagal raštą, t.y. gerose gerom, blogose blogom. bet nesu tikra. gal reikėjo pirma pasibandyt kaip geriau atrodo