berods Liniuka dryžavo su šilkalpake..neskersavo sakė dar nuo skersavimo gelbėt gali pridėtinis koks siūlas, ravelry buvau radus nu arba raštas atitinkamas-ripsas, perliukas
Pridėtinis siūlas netinka, nes per daug spalvų
berods Liniuka dryžavo su šilkalpake..neskersavo sakė dar nuo skersavimo gelbėt gali pridėtinis koks siūlas, ravelry buvau radus nu arba raštas atitinkamas-ripsas, perliukas
Pridėtinis siūlas netinka, nes per daug spalvų
* Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška. (Dalai Lama XIV)
Šarangėl, teoriškai gal ir būtų įmanoma, bet aš niekada nesinešu nebaigtų kasdienių darbų (popierizmų) namo, tai jei turiu laiko, bandau viską per budėjimus susitvarkyt, o jei dar koks neaiškesnis ligonis papuola, tai skaitai naktim, googlini, mokais ir pan. Žodžiu, megzt darbe be prošvaisčių, džiaugiuos, jei pas jus įlendu ir į RV
Labas
Na perskaičiau viską ką praleidau
Aš ne policija, aš Samarietė
Man viskas ACH
Lace na tu ir kruopštuolė, man ta mozaika tokia graži, tokia graži, kaip akmenukas Oniksas berods būna perpjautas.
Ristina nereali, superinė esi, tokie dalykai mezgami, tokiom technikom, tyliu tyliu
Terezza sveika sugrįžusi, liuks kelionės yra sielai
Kerpena, o man labai pavykęs tavo megztinis, net labai tinkantis. Šaunuolė
Lietuti, kaip tu mergyte laikaisi?
QQčiukai Meri Popins laukiam ant scenos
Liniuk Joginiesi, ocho, man kol kas atrodo nesuprantama ta joga, nesu nė sykelio buvusi.
Dontstop, sveika labai gražiai įsiliejai:) sveikinimai tavo mažiukei