Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena nugi zinai, setlando rastai dar vadinas, kiaurarasciai ripsu

Atsakyti

Vasaros lietau, kur čia suknelės ant 190 manekenių? Man kaip tik bėda, kad ilgio trūksta... O turėtum į ką darbą pakeist? 

Olaiva, koks tavo čia siūlas? Labai graži spalva, ne veltui ir aš turiu :), mano tai iš Anykščių šetlando vilna. Pora uźmestukų nubrūžinta, ir dar turiu, noriu tik pridėt šalia ką švelnesnio, kad ir kaip vilną myliu.

Liniuka, gal kaip nors iki tavęs atsibelsiu savaitgalį. Nors duok žinot, jei kur ten būsi arčiau, gal pavyks atlėkt.

Neapsisprendžiu, ar rankovę megzt, ar mašiną nusisiurbt ir šilką pabandyt.

Qqute, o tėvai Valkininkuose? Pirmąsyk gyvenime užsukom ledų papirkt iš laidotuvių grıždami. Vasarą noriu gyvent kaime ir kasdien gėrėtis gėlėm ir basa vaikščiot po žolę.

Atsakyti

Restar,cia merinas nuo vasariniu roguciu.deficitine spalva.daugiau jo norinciu buna,negu kg gaunu :)

Atsakyti

O, merinas tobulas gėris. Ir modelis labai gražus. Man perdaug koncentracijos reikėtų visų raštų vingiams, nebūtų mezginys relaksui.

Panašaus merino man Qqutė pirty rudenį likutį atidavė, tai ir ketinu 1 siūlą pridėt. Jei užteks. O šiuo metu mezgu rogutinį ledo spalvos meriną, kyr kadaise Anykščių pievutėj dalinausi su kažkuo. 

Atsakyti

Labas

Restar grazi bliuskyte ir graziai atrodo

Olaiva grazi merino spalva jei butu tokios vasarinese rogese ir as noreciau

Atsakyti

as tai panasios spalvos lino turiu ... o gal jau nebeprisimenu ar ten tikrai panasi ... nu gi reik sumegzt linus kada nors .

Atsakyti

Restr, labai daili bliuska  :wub: ir tinka pačiai labai labai  :wub:  :wub:

 

Rekomenduoju varškes apkepą, nors čia tos varškės dedu daugiau, nei recepte ir cukraus mažiau. Chebra prašo kartot trečią vakarą iš eilės :D Mazgė vos ištraukus nenueina, kol negauna kelių indukų creme brulee dydžio suvalgyt :D Nesideda nei jogurto, nei uogienių, nei grietinės, vieną valgo :D

 

http://www.tavovaika...s.d?id=69117270

 

Prisižemuogiavau šiandien 3l žemuogių, chebra pilna burna prisivalgė, nu geležies bent pasipildė :D

 

Namie "kas se" periodas  :unsure: Vos ne kaip tam multike - kas ten, tai aš laiškanešys pečkinas :D 

 

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 20 birželio 2017 - 20:26

Restar aha Valkininkuose, bet ne Naujuosiuose o tikruosiuose 😀žmonės dažnai painioja Rrr susiradau rasta bet kazkaip neina meginukas man, gal reikejo akiu daugiau Katuk o taviske kokiais rastais ta melynoji?gal turi schemas uzsilikusias?o o dar tokios spalvos merino Ingriga turi jei  neuzteks maniškio

Aš savo žvaigždę ardysiu, nenešiosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 birželio 2017 - 21:20

Sveikos, gailiuosi, kad vakar nebuvau, nors... 

Labai dailus darbelis, ir dėl 90 kg - nu niekaip nesiriša skaičius su nuotrauka  :) 

Atsakyti

 

 

kitas reikalas. biškelį apsipirkau. internetu :D  ko šiaip nemėgstu. nu bet pasidaviau bandos jausmui darbe :D tai va, papirkau 3 bliuskas ir vieną suknę. už 40 eurukų viskas. su bliuskom tai viskas gerai. o su sukne truputuką prašoviau. dar jeigu dėl aptemptumo galėčiau susitaikyt, tai ilgis visai ne mano.

 

 

 

Oi, aš kaip tik tokias aptemptas trikotažines suknias mėgstu, ir būtent delnu žemiau kelių (tai garantuoja, kad vaikštant, sėdint suknia nepasikels pernelyg aukštai ir neapnuogins ko nereikia  :bigsmile: ), nešioju su formuojančiais apatiniais  :ax:  Manau, verta pabandyti parduoti, pvz per vinted, nedaug ten tokių, 10 eu tai tikrai įmanoma atgaut  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 birželio 2017 - 21:52

QQte, labai smagus ryžikas  :4u: 

Atsakyti

Lusasita, gal tau nereikia tokio lino? :)

Donstop, tu nežinai dar mano ūgio :).

Qqute, aš žinau tik Valkininkus ir gel.stotį. Tai kuriuos tu? Nors į tą pusę dabar itin retai bevažiuosiu, gal porąsyk metuose...

Atsakyti