na man prie jūros važiuojant pirmiausia merino vilnos lašinys į lagaminą būna pakuojamas,nes neįsivaizduoju,kaip išgyvenčiau be storo megztuko...
Liniuka, vakar galvojau, kad grįždami namo užsuksim. Tai kur tau, maniškis tiek susivėlino su savo meistravimais, kad baisu, labai norėjau namo prieš darbo dieną išsimaudyt ir pan. Ir tai grįžom po 23 val... tai dabar į sodą nebent savaitgaliui, penktadienį gal. O tu gal kur išvažiuosi? nes jeigu mieste būtum kurią dieną ne savo rajone, o arčiau, tai gal kur privažiuočiau, jeigu mašinoj vežiojiesi. Visada smagu iš naujų siūlų ką pradėt .
Sudėtinga man su buvimu kur nors arčiau. Nebent rytoj apie kokią 17.30 kur nors aplink akropolį galėčiau pasipainiot. 19 val einu pas dantistą, tai iki to laiko kur nors būsiu.
Labas,
Restar, gražiai megztelėjai, labai tau tinka.
Olaiva, vėl pynės . bet kaip gražiai dera.
Pavydžiu jums tos meilės mezgimui... Kur manoji išsivilko
Labas,
gal iki manęs atpūtė
gal iki manęs atpūtė
Ai, man negaila. Svarbu, kad pas savus
Labas,
šį kartą jų bus nedaug,prieky vos vos,bo va nugaroj tas pynių susiėjimas mane pakerėjo
o aš staiga sugalvojau kad noriu naujos suknelės škotiškais raštais
iš lino
gal net geltono
Olaivos mezginys, spalva
restar bliuzele tokia labai jai tinkanti . tokia stirna atrodai
olaivos pradzios spalva labai pritariu, kad pajuryje butinas siltukas. man tai ir ne tik pajuryje reik siltalo, kai jau lauke plius 14 patampa.. su kokiu lininiu sustirciau GAL
pas mane kazkieno nerimo muza atlekusi mezginys nebaigtas , beje medvilninis, laukia eiles.
ir dar noriu nert. reiks ieskot kur ingriduska buvo idejusi nertu bangeliu . lygtais suknele ji neresi , labai man tada patiko .
i katuku gyvenimo tema. tai maniske ka tik mane isprase is virtuves. nepabaigiau plaut vieno bliudo nuo braskiu, vos spejau kitus indus isplaut, greit greit kriaukle issluostyt... kad panele galetu pasildytame akmens bliude pasnaust . cia jau toks jos ritualas. nuo mazu dienu labai laukia, kol indus isplausiu, ir jai silta vietele uzleisiu
Lusasita mano muzaturbut pas tave pabego, as niriu megzt o ne nert, nors priestai labai vaselio norejau
Mausim i kaima
Kuri laika vazinesim i darba is ten..kazkaip nedrasu viena vaika pas tevus palikt..tai pirmyn atgal turesiu mezgimuj laiko
Susimeciau karamelini lina i tase, beg turbut masinoj nepradesiu naujo mezginio, vistik ten schemas reikia sekt..panersiu pakeliui
o aš staiga sugalvojau kad noriu naujos suknelės škotiškais raštais
iš lino
gal net geltono
Nu nu ir kas per škotiški raštai?
Kodėl aš nežinau? O gal žinau, tik nežinau,kad taip vadinas
Labos
Mačiau mačiau stirnelę Restar Tikrai labai tinka bliuskutė.
Olaivos spalva
Katinukų nuotykiai
Katuk, aš parduočiau tą suknelę... Daug vargo ir neaišku, ar bus gerai. Ir aš lygiai taip pat buvau nusvilus, kai foto ant 190 cm manekenės, o gavus suknelę atrodai kaip melžėja Dabar jau visada ir ilgį pasitikrinu.
Aš ir vis rečiau vakarais pamezgu, rašom raides vakarais. Nenoriu, kad pamirštų per vasarą. Beveik visus įvertinimus mano dukriukas gavo A, tik iš kompiuterinio raštingumo yra žemesnių balų (dėl ko aš visai nesigailiu, spės kompą įvaldyt tikrai)
Pas mus palynoja šią savaitę, tai vietiniai dejuoja "kaip baisu, lyja ir ryte, ir vakare" (o visą likusią dieną šviečia saulė ir tarp +26 ir +32). Šypsaus į ūsą kaži kaip jie lietingas daugiadienes LT ištvertų
Darbe nauja permainų banga ateina (antras pusmetis, finansinių eilučių peržiūra). Dabar jau ant klaustuko vadovybė. Nežinau, ar mano vadovą atleis, ar jo vadovą atleis ir kaip visa mėsmalė man atsilieps. Bus matyt. Vis neapsiprendžiu, keist darbą ar nekeist. Per dažnai aplinkybės pasikeičia, nespėju apsispręst