Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, mudviems su dukra tai nepamainomas šampūnas – paprastutis Margaritos su alaus mielėmis. :rolleyes: Bet tai laaabai individualu.

Atsakyti

Tai kai jauna buvau irgi bet kokiais ploviausi ir buvo gerai :). Ir panom mano irgi gerai bet kokie - plaukai gražūs, stori. O maniškiams ima nebetikti, kas anksčiau buvo tobula. Pučiasi, sausėja. Gerai šiuo metu bent nekrenta masiškai. Kadangi nedaug kainuoja, prie progos, jeigu kur pamatysiu - pabandysiu tą Margaritą nupirkti, tegu kiti naudoja, o savo prabangesnius tada galėsiu slėpti :). Aišku, pati įdomumo dėlei irgi pabandysiu, maža ką - gal irgi bus tobulas.

Atsakyti

Restar, juokingiausia, kad negaliu pasakyti, kokioje konkrečiai parduotuvėje perku. Oze. Perku tik šampūnus pas juos. Jaučiu, jei perkeltų parduotuvę į kitą vietą, likčiau be šampūno. :D 

Atsakyti

Labos! Aš irgi tuoj būsiu šampūno paieškose. Mat atradau, kad garbanių šampūnu išplauti mano plaukai, patepti kremu ir lėtai padžiovinti difuzorium, tai banguoti! Garbanių šampūnas atsivežtinis rodo pasibaigimo požymius…

Kremo jau radau!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 17:14

Sveikos. Aha šampūnai ir man aktuali tema.tik ne garbanotiem ne pasipūtusiem o atvirkščiai ploniem lygiem plaukam. 

Kol kasbarba blondinių šampūnu arba olaplex plaunu. Bet olaplex brangus bjaurybė. Ir kaip tik baigės

Atsakyti

Vat mano irgi garbanoti, kai šlapi, tapo.  Nes išplonėjo. Tik neturiu difuzoriaus, o daugiau nežinau, ką su jais daryti, kad tos garbanėlės liktų.

Atsakyti

Restar, tai iš garbanotų šlapių kremas ir difuzorius ir padaro sausus banguotus. O kitaip Jio, šiaušiasi ir nervinasi.

Atsakyti

Tai suprantu. Neturiu ir nereik  :B​ .

Atsakyti

Katuk, mūsų nuomininkai Davroe... Galiu nuolaidėlių paieškot, jei tik tau įdomu....

Atsakyti

O! Prisiminsiu, kai reiks. Ką tik apsirūpinau, tai turiu keliem mėnesiam į priekį :rolleyes: 

Beje, visom aptartom problemytėm Davroe turi ką pasiūlyt :D  ir ploniem ir garbanotiem, kremukai purškikliai...

Po konsultacijos ir visų tų priemonių mano plaukai atrodo sveikiausiai per visą gyvenimą! Na, ir po nanoplastikos :rolleyes: 

Beje, dar prisiminiau- mano kolegė turi tokius gan probleminius plaukus, stori, nepkalusnūs, šiaušiasi, veliasi ir pan. Tai buvo darytis kažkokios plaukų atstatymo procedūros. Labai matėsi ir laikėsi efektas gan ilgai, keletą mėnesių tikrai.

Atsakyti