Čia taip gerokai įveržtas kelis buvo virš ir žemiau. Viršų prašiau ir atlaisvint, kad pritūpt galėčiau.
Messenger_creation_9773BF30-AD60-49C4-9DE5-4FD1728BC8B6.jpeg 118,88KB
0 Parsiųsta kartų
Čia taip gerokai įveržtas kelis buvo virš ir žemiau. Viršų prašiau ir atlaisvint, kad pritūpt galėčiau.
Messenger_creation_9773BF30-AD60-49C4-9DE5-4FD1728BC8B6.jpeg 118,88KB
0 Parsiųsta kartų
Vakar totali naminė tinginystės diena ant sofos. Aišku, tinginiaudama išskalbiau, išdžiovinau rūbus, vakarienę padariau ir dalį pietų. Bet šiaip ant sofos mezgiau, miegojau, sūnus siurbė, šiukšles išnešė, pietus gamino . Vyras tai po 22 val iš sodo grįžo
.
Šįryt leidau jam pamiegot, mano pusrytiniai vafliai su visokiais priedais ( kepta traški šoninė, sūris besilydantis, paprikos, salotos, marinuoti svogūniukai), iškepiau mielinę pynutę, prasivaliau, o vyriäkis ruošiasi sušių fabrikėlį atidaryti - 2 pokai ryžių išvirti .
Sveikos,
Vakar visą dieną su pailsėjimais užbaiginėjau blizgio kūną man nauju būdu- kai užkabinama blogoj pusėj žemiau esančios akies dalis. Toks ilgas reikalas, bet nenorėjau jokių stulpelių. Visai gerai gavosi. Liko dar rankovės. Turi svorio tie žvyneliai- smulkyčiai bet jų daug
Šarvai biškį gal bus .
Aš savo Popy tee pavariau, bet juodai užkniso megzt vienodai, tai pagarinau ir numečiau, kūno nedaug liko. Prisiverčiau vyro megztinio rankovę pradėti. Lėtesnis mezgimas ir ne vienodas, tai biškį įdomiau, nors pilki atspalviai irgi labai jau nedžiugina . Norėjau ką naujo pradėt, bet nebevaliojau. Gal šiandien. (vyras išėjo į darbą, tai pas šunis, matyt, negrįš, turėsiu daugiau laiko sau). Nors man rūpi ką pradėjus ir damušt. Tik geriau vis tiek iš anksto ką turėt pradėto, nes kai baigiu ir nieko naujo nėra, tai daug nervų ir neršimo po kampus vyksta, nes baisiai sunku apsispręsti, ką iš visų norų pradėti, kuo daugiau galvoju, tuo sunkiau.
KGB klausimas, kadangi ateina laikas pirkti naują šampūną: kokius jūs naudojat? Ar šeimoje vyrai/moterys skirtingus naudoja? man reikia pirkti kokios didesnės talpos, nes bent jau visos panos naudojam vienodus, o vyrukai - nežinau . karais nuperku kokį papigiaiską, bet nekontroliuoju. Tai neseniai paaškėjo, kad vyradušo želę galvai plaut naudoja
.
Aš pora sykių pirkau va tokį: https://cascada.lt/s...ams-500-ml.htmlpo 1 litrą šampūno ir kondicionieriaus, kai būna gera akcija. tada ilgiau nereikia sukt galvot. Iš Occitane pirkau po 500 ml. Dabar kažkoks natūralus iš prekybcentrio, dukra skundžiasi, kad susivelia jai plaukai. Dar Nashi naudojom.
Esu kažkokį pirkus mandresnį, kur negalėjom naudoti - graužė galvos odą ir ne man vienai... Pasidalinkit .
Labas dienas,
Mano savaitgalis naminis. Nieko daug net nepadirbau, bet daryt kažką dariau. Spėjau ir knygas paskaityt, ir kojinė antroji jau beveik prie pabaigos pagaliau
Buvau pridarius pilną puodą šaltibarščių Su naminiais užsiaugintais svogūnų laiškais
Bet nu.. vyras sugalvojo vakarykštę sriubą pasišildyt, bet vietoj to mano šaltibarščius išvirė
niuma, koks įdomus metodas keliams
Mano Rusnei pastoviai traška, nu tai negalvoju dar, kad jau labai ten jau susidėvėt spėjo Visur kur tyrė, niekas priežasties neranda. Bet pradėjo dayti pratimus kelio disbalansui ir gerėja. Nors kai nedaro, vėl užeina kartais.
Dėl šampūno tai nieko nepatarsiu. Naudoju beleką. Buvau nusipirkus Noughty visą seriją banguotiems plaukams, tai šampūnas labai net nepatiko.
Gerai veikia šitas - MARAES COLOR maitinantis ir tausojantis spalvą šampūnas su Monoi de Tahiti aliejumi sausiems plaukams, 300 ml
Bet man labai nepatinka kvapas. Tai Rusnei atidaviau sunaudot, jai patinka. Man visos tokios priemonės turi būt bekvapės arba labai jau nežymus ir neliekantis po panaudojimo. Arba koks nors žolinis, tada ok. kaukę irgi jų turiu.
Kondicionierių naudoju iš kilig, mano plaukam tinka mėlyna linija. Ir dar toks nenuplaunamas fluidas (tik dabar paskaičiau, kaip vadinasi ) man labai patinka LEAVE-IN Nenuplaunamas kondicionuojantis purškiamas fliuidas ploniems ir normaliems plaukams, PURIFY linija,300 ml
Vyriška šeimos dalis, tai turbūt kad su dušo žele plaukus plauna nenustebčiau
Nors Simo garbanos už mano jau ilgesnės ir labiau garbanojasi, bet jam dzin.
Nepamainomas, po to kai gavau konsultaciją-Davroe. Bet akcijų mažai kada būna. Ir talpa tik 325. Bandžiau įvairius, visi geri, tik gal man labiausiai
https://davroe.lt/lt...-frizz-shampoo/
Dar jų bordo linijos tetapijos labai patinka.
Plaunu plaukus pora kartų į savaitę-butelio užtenka kokiem 5 mėn.
Vyras naudoja tik head& shoulders. Visi kiti-pleiskanos.
Dar labai įtakos turi minkštas vanduo. Kirpėja patarė pas ką kietas vanduo, plaukus prasiskalaut su vandeniu, maišytu su obuolių actu-1/10.
Tai tokia ta patirtis
Oi, prajuokino virti šaltibarščiai . Nu tu man ir susigalvok taip... Ant kiek reikia nematyt, ką darai
. Nežinau, kuo šiemet familiją maitint
Išsisaugojau jūsų priemones, ale kol sulaukiau, jau spėjau prisisakyt iš Eurovaistinės . Radau savo tos firmos kitokį su -30 proc., pagalvojau, reikia išbandyt, dar kažkoks gerai įvertintas - akcija 1+1. Tai dabar užsipirkus ilgam. (dar vit D, žuvies taukų, dar šio to). Duok, dieve, kad tiktų. Jeigu ką - galėsiu leist vyrams naudotis
.
Dukrą draugė vėl pakvietė vasarą į Paryžių ir gal ne tilgesniam laikui , man taip smagu už ją
.