Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, dėkui. Rašo - prekė netiekiama.  Bet vakar vyras nupirko vaistų, dar ureos arbatos, dar ibumetino. Šiandien jau palyginus gyva esu.

Blizgio kūnas artėja link pabaigos. Liks dar rankovės. 

Atsakyti

Sveikos

Limit ne ne..pati išsispręsiu

Nu arba taip liks bet šian nusiteikus ryžtingai

Atsakyti

Smalsu bus pamatyti Niumos blizgį. Turbūt ant Vincio pievutės kažkada?

Kažin, kada buvo mūsų paskutinis swapas? :hmm:  Paskutinį kepurinį pamenu kovido laikais dar. 

Tas modelis skaros 2020. Gal tik forma tokia? Nes neįsivaizduoju jo vienspalvio.  Realiai 3spalvė turėjo būti, užtat vieną raštą teko sugalvoti, kad būtų skirtingas.

Qqute, neišbandei ar ranka leidžia megzt? Už tą ryžtą  :4u:  :4u: .

Taip sunku įsivaizduoti save su traumuota ranka...Aišku, yra telefonas ir knygos, bet kažkaip šiuo metu kablys mezgime, tai knygos apleistos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 10:51

Restar, nu net patikrinsiu namie :D Gal tik įsivaizduoju, kad tas pats  :hmm:​ nebėr dabar jau kaip paklaust autorės :D

Atsakyti

Manau, kad tų skarų gal raštai skiriasi, bet metodas tas pats. Man ji irgi kažką primena iš senų laikų, kai skaros buvo ant bangos sektoj :D​ 

Atsakyti

Ai joo megzti galiu. Na ir šiaip mažėja jau skausmas. Aišku judesiai dar riboti

Atsakyti

Manau, kad tų skarų gal raštai skiriasi, bet metodas tas pats. Man ji irgi kažką primena iš senų laikų, kai skaros buvo ant bangos sektoj :D​ 

Gal panašu į draugystės skarą, kur irgi MZ mezgė ir Kerpena po to, nors ten principas biškį kitas, tik forma panaši išeina. Daugiau tai nelabai pamenu, kas tokias neaiškios formos mezgė. Aš tai tikrai ne :). Bet ir šiaip daug ko nebepamenu :D.  Ką tikrai prisimenu, kad viskas nuo tradicinių trikampių skarų prasidėjo. Beje, kitos mezagėjos ir dabar dar skarų pamezga  ir net labai norėtinų. Bet mūsų sektoje kažkaip jos beveik išnyko.

Ir Kerpenos pasiilgau vėl  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 14:16

Restar, net modelio metus žino :blink:  pagarba.

Bet vistiek man rodos to metodo ar panašaus buvo tų skarų. Gal Dropsai net turėjo.

O tą Limit skarą man rodos pamenu kažkada pas Liniuką dar senam name ant sofos atlošo....

Aš plę, neturiu nieko malonaus megzti. Turiu du einamus mezginius, bet tokie neįdomūs, kad niekaip neužsikabinu...

Atsakyti