Kas tau dar, Qqute???
Qqte, kas nutiko?
Restar, nedarbingumas. Atostogos pas mus deficitas
SU praėjusiom šventėm
Gražios žydinčios žalios buvo
qqute linkiu, kad praeitų tau tas juodulys
Vyro pusbrolis prieš mėnesį krito nuo dviračio, gal matėt, buvo visuose portaluose istorija, atsitrenkė į atitvarus, stuburas lūžo, nebevaikščios...
Liniuka, lengvo sklandaus gijimo Ir pamaina, kokia faina
O mano sinusitui nieks nei motais... Šeštadienį jau taip blogai buvo, pradėjau antibiotikus. Gal ir anksčiau reikėjo vis tik Sesė vaikus sušaudė termometru ir mane dėl juoko
O pasirodė, kad turbūt visą savaitę su tempa į darbą ėjau
Galvojau, ko čia taip negerai, bet nei į galvą, kad tempa
Rusnei irgi sloga, prieš pora valandų dar ir ausį skaudėt pradėjo. Brolis veš pas gydytojus.
Restar, ar rado vyras telefoną?
Oi, kokia baisi istorija dėl stuburo . Niekur nieko nemačiau, matyt, apie nelaimes neskaitau. Ir dėl ligų
.
Tai baika tas telefonas, palyginus... Vakar buvo prie oro uosto kažkur, šiandien jau neberandamas, vyras viską užblokavo ir atsisveikino... Aš naiviai dar tikėjausi, kad kažkas rado ir grąžins, nes susinervinau turbūt labiau už jį . Ne kažin koks tas jos telefonas ir buvo -youtube žiūri, sudoku žaidžiai ir mamai ar šeimos nariams kartais paskambina. Retai
. Kaip mažas vaikas - vieną paskandino baidarėm plaukdamas, kitą pametė banaliausioj įmanomoj vietoj... Bet kad tik tokios bėdos, kai pagalvoji. Ko gailisi - meduolinių grybukų receptą ten buvo išsisaugojęs
.
Restar-o kopijos viso telefono nedarė? Gan lengva viską persikelt.
Beje, nepasakojau, kaip dukrai Danijoj pavogė telefoną? Sporto klube su daiktais ant suoliuko paliko ir neberado. Po kelių valandų paskambino iš netoliese esančios kavinės, tipo kažkas atnešė radęs. Bet čia su iphonais, kažaks ten yr, jog jį gali sugadinti nuotoliu, turėdamas kodus, negrįžtamai. T.y. jis patampa nieko vertas, tai neapsimoka vogti.
O su bent jau samsungu, tai tikrai gali atkurti iš atsarginės kopijos visiškai viską.
Mano vyriškis tai atsigavo, nors liko sloga ir kosulys dar.
O visom, kuriom reik, siunčiu sveikatos ir šiaip gerų linkėjimų
Turbūt gali, ką aš žinau, nesigilinu. Pirmiausia reikia naują nusipirkt. Neturi kada per posėdžius. Čia ne tas žmogus, kuris turi telefone daug duomenų. Tai labiausiai pinigų gaila . Man
.
Ataskaita bent šiokia tokia. Norint gražiai tuos mezginius parodyt, reikia labai jau gebėt išlaužt stiliuką, gražiai nufotkint - ne mano tai hobiai . Tai tiesiog 3 skaros nuo mažiausios iki didžiausios. Iš Cardif kašmyro - maža skarutė man brangiausiai.
Messenger_creation_16D32AE9-72E6-4BE9-BF71-C50D113DE266.jpeg 386,1KB
0 Parsiųsta kartų
Messenger_creation_80E33042-73F0-47DE-8DD1-A4D31F978972.jpeg 301,56KB
0 Parsiųsta kartų
Iš 4 gijų plono baibininio tvido norėčiau sau, bet gali teks dukroms atiduot atėjus sezonui . Pagal Sonatos iš MZ aprašymą Jolantos skarutė. Patogaus baktuso dydžio, gal kiek didesnė.
Messenger_creation_77D223F3-0CF7-4EAB-9162-4CBF59433702.jpeg 369,04KB
0 Parsiųsta kartų
Messenger_creation_9CFFFAD3-0E14-486A-A105-2C61E3B8B961.jpeg 284,4KB
0 Parsiųsta kartų
Šita irgi pagal Sonatos aprašymą, Paukščio plunksna, vakar vyro sesei dovanojau. Spalvos labai jos, o ar panaudos kur - jau ne mano reikalas , nes aš norėjau tą modelį numezgt.
Messenger_creation_F34CD1E4-1FB6-4876-B4BF-E384564178F0.jpeg 262,63KB
0 Parsiųsta kartų
Paukščio plunksna gražiausia!
Uj kokios nemalonios bėdos užpuolė - puslės uždegimas. Nėra laaabai stiprus, bet naktį šaltis purtė, kėliausi ibuprofeno gert. Nu ir spanguolių sultys, vaistais, arbatos. Šiandien kažkiek darbe atbūsiu, o ryt-poryt atostogos
Niuma - sveik . Gyvenime 2 ar 3 kartus sirgus, nemalonu.
Man atostogų nuotaika tęsiasi. Vakar vieną svarbų darbą pamiršau, gerai, kad laiku spėjau. Šiandien internetas nuo ryto tragiškas. Net skambinau į Cgates neapsikentus, niekada taip nėra buvę. Sakė - gedimas visam name, tuoj taisys. Neaišku, kada tas tuoj, pasijungiau ant mobilaus darbinio interneto. O noriu tik pamegzt, kol visokie įdomūs dalykai Poppy tee vyksta - rankovių ir kūno formavimas kartu nuo viršaus.
Oj, niuma, kaip fui šitas reikalas.. Sveik greičiau Šiaip, vaistinėj yra labai neblogas dalykas tam su bakterijomis - AMBIO ŠLAPIMO TAKAMS SU LAKTO-BIFIDOBAKTERIJOMIS, 20 kapsulių | Gintarinė vaistinė
Man tai ta pirma švelnutė silkutė pati fainiausia iš Restar ataskaitos
O tą paskutinį tai esu gavus vieno swapo metu nuo jau seniai nebesilankančios narės. Buvo vienspalvis. Turiu iki šiol, bet šiemet tik pažiūrėt buvau išsitraukus
Vyro sesė atsiuntė video kokia sniego audra pas juos naktį buvo net elektra dingo
Vilniuj nieko nebuvo girdėt. Bent jau aš negirdėjau. nes kai Klaipėdoj nalvojom, atsikėlus paaiškėjo, kad irgi audra su perkūnijom ir žaibais buvo, o aš viską pramiegojau
qqte, kaip tu laikaisi? Nereik kokios pagalbos?