Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba, 

Aš kaip ir sakiau, visai nešventiška :D 

Vyriškiui negerėja, tempa pakilo,bijau, kad kokio plaučių uždegimo nebūtų, bo visai be jėgų, kvėpso ir kosti. Testai du kart padaryti, nei gripo nei kovido nerasta.

O aš kadangi namai netvarkyti dvi savaites :D  tai kuopiu visus kampus ir dar tik II aukštas padarytas,o I visada baisesnis. Gali būt, kad jam jėgų liks tik kosmetiniam patvarkymui... maisto matyt irgi minimaliai, nekasdieniško tik sūrio pyragą miniuką pakepsiu ir tai jei liks laiko ir jėgų. Sunkiausia man kažkaip ant kojų išstovėt :oh: ilgai

Liniukai ir qqtei lengvo gijimo :4u: 

Užtat kaip gražiai rausvai kaimyno slyva? žydi :wub:​  mano trešnės irgi mačiau ryt poryt pasipils

Atsakyti

Mano mama irgi  daug gamina. Aš jei namie būnam - gaminu + perku. Jei važiuoju - perku. Šiaip, atmetimo reakcija nuo mažens turbūt dėl daug darbo, o paskui be jėgų + piktumai ir skausmai nuo visko. Kažkaip tas dalykas stipriai matosi, matėsi.  Ir pati taip pat elgiuosi. Tai va taip ir laviruoju, kad šventės nesibaigtų pervargimais. 

Tvarkiausi po truputį visą savatę, bet matau, kad vėl reik wc ir veidrodžius prabraukt. Bet paskutiniu metu kažkokių naujoviškų priemonių prisipirkus, tai greit ir lengvai gaunas.

Medaus ir maskarponės tortai bei vaisiai, grybukai supirkti.

Grindim, kilimais vaikai pasirūpino. 

Dar su Emiliu kiaušus nudidažysim.

Ir vyrą parsivežt vakare.

Šiaip, lengvu režimu viskas. 

Atsakyti

Su prisikėlimo švente! Man prie šventinės nuotaikos labai prisideda ta pirmoji skaisti žaluma, ypač klevų žiedynų po langais  :wub: . O ir namie žaliuoja šakelės su žiedais, vyro paprašiau, tai nepasikuklinęs partempė. 

Pagaliau šiemet pirmąsyk aplankysiu sodą, kepsim šašlykus.

Atsakyti

Su Velykom iš Italijos!

Atsakyti