Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

šiaip mamografija tikslingesnė vyrenio amžiaus moterims, o jaunesnėms-echoskopija. Dėl skirtingų vyraujančių hormonų skirtingais gyvenimo periodais, būna skirtingas ir krūtų audinio tankis. Bet šiaip tie du būdai vienas kitą papildo.

Atsakyti

Labos,

Prieš pora savaičių ir aš mamogramą pasidariau. Nieko skausmingo nebuvo, viskas normaliai ten.  Ir greit.

Buvau jau net pamiršus.

Šiąnakt sapnavau spaną apie vėžį, fui kaip nemaloniai. Ir ryte gaunu skambutį iš poliklinikos. Šiaip dar niekad nebuvo paskambinę dėl tyrimų rezultatų. Tai tik širdis spėjo nusirist į kulnus.... :bijau2:  Bet pasakė, kad viskas gerai.

Per šitą laiką spėjau atsakančiai tipo A gripu atsirgt, Vokietijoj pakeliaut, vienu metu trijose šalyse pabūt ir dar slogą su kosuliu gaut :karsta:  Vienžo, nėr kada atsipalaiduot   :rolleyes: 

Mūsų aplinkoj populiariausias balas iš lietuvių kalbėjimo 24. Kaip koks kartelinis susitarimas :D 

Atsakyti

Limit, kaip čia tiek visko spėjai? O ypač - kaip vienu metu trijose šalyse pabūt???

Iš vaikų aplinkos tai girdėjau įvairiausių balų - nuo 12 iki 30. Maniškių 26.

Keista savaitė, mažai dienų prie kompo, ber nuovargis labai didelis.

Parašykit man tos, kurios į brančą planuojat, kad žinočiau, kada laukti ir kiek vietų užimti. Oficiali pradžia 11, bet mes būsim nuo 10.30 maždaug , nes paskui jau vieta kur lieka, ten lieka 

Atsakyti

Šiandien turėjom teambuildingą Kernavėje. Buvom Elnių SPA, apžiūrėjom plaukiojančias salas ežere, tada ekskursija po piliakalnius. Galiausiai susitikimas su skulptorium H.Orakausku jo galerijoje. Toks visiškas filosofas, bet labai įdomu, kokias mintis jo kūriniai slepia. Kadangi jaučiuosi prisibendravus, tai brunchą skipinsiu. Ypač kad dar ryt vakare su draugais mieste planų yra.

Limit kaip tas Figaro, tai šen, tai ten :)​ 

Atsakyti