Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mačiau Restar!  :wub:  Labai gražus megztelis  :wub:  Koks ir iš kokio siūlo?  

o vat tų Petitknit skaručių tai nesuprantu...

Gražu paklausyt apie brunchą, bet aš gal gerokai labiau intravertė, nei Restar, nes manęs toks  nemažas būrys nepažįstamų  visiškai nevilioja...

Gal, kad darbe bendravimo per akis..

kaip šį pavasarį jaučiuosi vsiškai nusivariusi... net tyrimų visokių prisidariau..lyg ir nieko..bet bejėgystė totali..matyt, tikrai amžėju  :)​ 

Atsakyti

Namie. Biškį nekaip baigėsi mano viešnagė vakar Taline. Visai tokiam fainam restorane skaniai pavalgėm ir tik baigus valgyti supratau, kad išsipūčiau kaip balionas, pradėjo skaudėti pilvą... Visai kitaip nei kai būna, kad sustoja skrandis, nevirškina - visai kitoj vietoje ir kitas jausmas. Ir bendrai negera. Aišku, Mezymo neįsidėjus, bet gavau kolegės fermentų. Truputuką pagerėjo. Nuo ėjimo truputį pajudėjo, grįžus į viešbutį ilgai po šiltu dušu stovėjau. Naktį tai karštis, tai šaltis pylė, nuolat prabudinėjau.  Vienintelis, ką galiu apkaltinti - tai midijos sriuboje, nes kokie ten kalafijorai ar brokoliai ir dieną buvo valgyti, neiko blogo nebuvo... Įtariu alerginę reakciją. Dabar jau nieko. Juoda naminė duonytė ir Vytautas - geriausi vaistukai ♥.

Nebegalėjau nei vakar megzt, o ir lėktuve stengiausi miegot. Maniau, kad parsivešiu naują šalikėlį (ne Sophie) jau numegztą.

Aš nedažnai nešioju Sophie, nors turiu kelis, nes tiesiog kai nežinai ką megzti, gali likučius sumezginėt. Bet kartais reikia būtent tokios mažos ant kaklo jaukumui, kai vėsiau ar po plona striuke.

Mano tas Ranunculus megztas iš Drops Kid silk (dar iš lanade.de parsisiųstas, neprasišviečia dar baltas šilkas tų laikų Dropsuose) ir kažkoks siūlas su šilku ir kašmyru iš Mados garažo, irgi prieš keletą metų pirktas). kažkaip netikėtai ir sau pačiai visai smagiai su ta spalva jaučiuosi, ir modelis patinka, megsiu turbūt dar ir trečią kartą.

Mes su kaimyne juokaujam, kad esam labai didelė intravertės ir vis pasijuokiam viena iš kitos intravertiškumo. Kažkaip man faina su bendramintėm, ne taip, kaip su bele kokiais žmonėm. Vienos daugiau bendrauja, kitos mažiau - niekas nieko neverčia.  Aš gal ne tiek bendrauju, kiek smalsauju visokius naujus mezginius, modelius, siūlus. Su kai kuriom ir daugiau pasikalbam, artumą pajutę. 

Į vieną vakarinį pasimezgimą sąmoningai nėjau, nes po didelio renginio, uš kurį nuo iki buvau atsakinga, man buvo perdaug žmonių, norėjau tik šunų. Bet į brančus einu, nes jeiguu neičiau, tai reikėtų tuo metu tvarkyti namus, apsipirkinėt, valgyt gamint :). Tai tiesiog pasiplaunu nuo visko, susakius šeimynai darbų :).

Atsakyti

Sveikos!

po muzikinės imperinės atostogų kelionės turiu naują svajonę! Terminis baseinas ❤️ atgaivina nuvaikščiotas galūnes ❤️ Grįžau ir palaikau po 10.000 žingsnių (ne po 20.000, kaip kelionėje). Oras nebendradarbiauja, bet sukuosi.

Paskaičiau, kad mudviems tą pat dieną su Niuma galvą skaudėjo. Bjauri būsena, mintys vellllllkasi. Taip ir nesupratau, kas ten buvo mano galvai nutikę.

Mezgimas kažkur paraštėse. Nešioju nonstop du megztukus :) 

Restar, ak. Sugadintas maisto ragavimas išvykoje - nelabas reikalas.  Valgyti įvairiai, gardžiai ir juokingai (haipinėj vietoj) - irgi kelionės potyris. Šį kartą sužavėjo Libano virtuvė ir štrudeliai (gamybos procesą stebėjau). 

Tas šaltis stabdo.

Atsakyti

Restar, gaila, kad maistas sugadino kelionės pabaigą. Man irgi yra buvę, kai po vakarienės gulėjau viešbutyje vonioje ant grindų ir galvojau mirsiu. O kitą dieną turėjau eiti į seminarą, aktyviai dalyvauti. Gerai, kad viena armėnė turėjo ir pasidalino linų sėmenų tyrele :wub: Kažkaip išgyvenau.

Prikankino šiandien mane eilinį kartą imant kraują... Dviese tik iš trečio dūrio sugebėjo paimt. Kiekvieną kartą loterija, tai šįkart nelabai sėkminga buvo. 

Atsakyti

Liniuka, kur venas paslėpei?

Buvau mamografiją pasidaryt vakar. Nebe Šeškinėj, Afidejoj. Pasirodo irgi su siuntimu nemokamai. Tai nu, kąžinau, šiek tiek pritrėškia, bet tikrai pakenčiamai. Kol kas ats negavau, bet šiaip esu rami pakankamai.

Mezgimo srity štiliukas-matyt nelabai įdomu tai, ką mezgu.

Ai, dar iš mezgimo - netyčia atradau vienam turtų krepšy (toks a la likučių arba kažkokių neįdomių) kandžių lavonų. Ir pakandžiotų turtų. Tai ką, vyksta kažkoks apdirbimas, nepriklausomai nuo to, jog nelabai įdomūs tie siūlai, išrinkau pažeistus, išpurškiau krepšį ir dar medituoju, ką išmest ką palikt...

Atsakyti

Mačiau jau reklamuoja naujo tipo mamografus, tik dar ne LT, kur atsiguli ant pilvo, įleidi papus į duobutę ir niekas nieko nespaudžia.

Venos matyt po lašiakais pasislėpusios :D​ 

Atsakyti

Katuk, aš ir buvau rami. Dabar nerami, kai gavau siuntimą echosopui patikslinimui. O jis dar negreit. Nu, atseit neprisigalvoju. 

Atsakyti

Katuk, kuo išpurškei? Nes man aktualu  :B .

Niuma  :4u: . Neprisigalvok. Man kažkodėl pirma darydavo echoskopą, tada siųsdavo mamogramai patikslinti, bet ne dėl to, kad ką būtų pamatę. Ai, tiklsliau gi yra pas mane ten kažkas, bet jau pamiršt spėjau.

Liniuka :4u: . Mano vyras vargsta su venom. ir, panašu, kad dviem jo vaikams labai panašiai bus. Nes kartais jau yra. Dar nuo seselės labai priklauso. Vyras iš donorų išbrauktas. Nors yra kurios paima be jokių bėdavojimųsi.

Buvau šiandien Kaune Peikko gamykloje. Kokie faini žmonės :wub: . Niuma, tavo HR irgi mačiau. Ale kažkaip nepripuoliau paklausti, kada pas jus į svečius galim įsiprašyt :).

Ai, Estijoje pasiekė žinia apie mano dvynių lietuvių kalbėjimo rezultatus. Dukra parašė į šeimos chat'ą krykštaudama apie savo balą, kuris viršijo jos lūkesčius. Kai grįžau namo, sakė dar klaus mokytojo, gal suklydo :). Sūnus parašė asmeniškai man santūriai: mes abu su sese gavom vienodus balus. Man juokinga, bet tokia tipiška ta jų komunikacija :). Pasidžiaugiau su abiem. Ne aukščiausi balai, bet jie patenkinti labai, aš irgi, nes tekstus gavo sunkius.

Šiandien gal jau pradėsiu vėl megzt. Vakar nelabai sugebėjau, išlūžau, nors šiandien irgi labai anksti kėliausi, tai nežinia, kiek tversiu.

Atsakyti

Niuma, man nebe pirmą kart. 

Tai pirmas irgi toks neramus buvo, su echo, su kažkokiu ten 3 lygiu. Bet konsultacija pas profesorių sudėjo visus taškus į vietas, tai dabar rami. Nu nes turi būti dauuug ženklų ir pojūčių, kad būt neramu. O echo ir mamo tiesiog skirtingus dalykus mato.

Atsakyti

Tai ir man bandė taip sakyt kad sirtingai mato, bet siunčiam, nes... tas padidėjęs, to lyg per daug... nu tai ar aš nepasieškosiu info :) 

Atsakyti

Labos

Restar už midijas  :4u:  Nesmagu kelionėj pašlijus sveikata. Dėl intravertų tai neteisybė, kad jie nemėgsta bendraut - mėgsta, bet tik giliom temom be paviršutiniškų temų apie orą  :)

Liniukai už adatų dieną  :4u: 

Pritariu Gadget, tas šaltis tai nelabai nelabai. Laukiu savaitgalio  :)​ 

Katuk, levandos prikaišiok į lobius  :mirksiukas: Nefaina, kad užpuolė. Gal turi įtarimų kodėl? Aš kažkaip turėjau įsitikinimą, kad jos tik nešiotus drabužius puola.

Kuo skiriasi mamografija nuo echoskopo? Jei echoskopiją pasidarius, tai gal ir nereik? 

Aš savo žydrius pasidėjau į šoną, išsitraukiau rožinį pyragiuką vasarinei suknelei  :) Kaitaliosiu mezginius, kad taip nepabostų.

Atsakyti

Mamogramą man darė pirmą kartą. Pagal programą. 

Suprantu, kad kažkas kaip MRT ir kompiuterinė tomografija - skirtingu gyliu, skirtingus audinius parodo.

Atsakyti