Katukai, man tą patį sakė poliklinikoj, kai tikrinausi dėl neatitikimo.
Tik spėju, kad akys dar šiek tiek pablogėjo arba akys apsiprato. Bet dabar jau tinka akiniai.
Prie bizgio noriu pilkų kelnių
Nu kažkokia nesąmonė.
Su branchu. Gali būt kad vėl turėsiu svečių. Tų ne itin laukiamų
Nors... dar neišblėso anos savaitės kabinetinio triukšmo nuovargis... tai kažin ar noriu tos minios... o dar ir šią savaitę gresia visokių susitikimų
Ech, kažkoks ne likimas...
Restar aišku kad nemačiau. Reiks nueit įrašo
Šiaip ne taip per reklamas prisikasiau prie reportažo
Faina
"... tie vaikai viską suvalgo, sujaukia...". Restar pavarė. Bet šiaip -bravo-labai puikiai prieš kameras moka laikytis, ir pats reportažas buvo smagus toks ir vaizdingas.
Ir tik kažkaip palyginau-kad ta mūsų pirtelių bendrystė tęsiasi jau kiek? Apie 15 metų? O vat į viešumą nelabai lindom...
Ir smalsu-ar artimiausias brunchas bus gausesnis?
Aš tai nieko nemačiau dar, nors Instagramas ūžia, net senutė kaimynė paskambino pasidžiaugti, daug gražių žodžių pasakė .
Nusivarius nuo kojų Taline. Atskridau pusiau serganti, o dar po šiandienos ilgų vaikščiojimų - tai šaltam vėjyje, tai saulėtoje užuovėjoje, kur atsilapot norisi, tai nežinau, kaip ryt konferencijoje bus.
Labai gražus miestas - ir daug seno turi, o kokie nuostabūs seni sandėlių rajonai - atnaujinti, atgiję, kiek daug stiliaus - labai gražu. Siūlų pardės taip ir neteks jokios aplankyti. Ne tai kad man ko trūktų, tiesiog įdomu, gal ko turi, ko pas mus nėra.
Tai brančui 2 vietas užimti? ( Jei sveika daugiau mažiau būsiu).
katuks, 07 Bal 2025 - 17:38, para�ė:
katuks, 07 Bal 2025 - 17:38, para�ė: ![]()
Šiaip ne taip per reklamas prisikasiau prie reportažo
Faina
"... tie vaikai viską suvalgo, sujaukia...".
Restar pavarė. Bet šiaip -bravo-labai puikiai prieš kameras moka laikytis, ir pats reportažas buvo smagus toks ir vaizdingas.
Ir tik kažkaip palyginau-kad ta mūsų pirtelių bendrystė tęsiasi jau kiek? Apie 15 metų? O vat į viešumą nelabai lindom...
Ir smalsu-ar artimiausias brunchas bus gausesnis?
Vaikai sakė, kad juos apšmeižiau . Vyras - kad savo megztinį matė
.Nesiruošiau aš kalbėti, tik chebrą dėl vaizdo palaikyti, net atsisėdau toliau, bet spontaniškai pakišo mikrofoną.
Ką, Katuk, turi omeny - gausesnis? Kaip buvo Liniuka su Niuma, tai jaučiu, kad buvo pats gausiausias. Ar rodė ir tikro brančo vaizdelių, ar tik ką patys nufilmavo? Nes realiai būna pilna Miesto laboratorija vien mezgėjų, kartais trūksta ir kėdžių. Bet kai pradėjo organizuotis vietose, tai iš kitų miestų mažiau atvažiuoja. Jau, mano žiniomis, brančinasi ne tik Kaunas ( net kelis), bet ir Klaipėda, Šiauliai, Plungė, Utena, Jurbarkas, Tauragė, Marijampolė.
Mums ir nereikėjo jokio viešumo, neturim nei vienos influencerės, kuriai to reikėtų. O čia biškį kitaip, dirbama ties tuo. Tai ne viskas man patinka, bet galiu nekreipt dėmesio. Ir visgi reikalingas varikliukas, kuris pajudina dalykus, kad jie vyktų. Mums vien dėl pirties kaip sunku paskutiniu metu būna susiorganizuot. Su sava chebra daugiau mes į gylį artumą einam, su nauja - kitaip. Bet irgi įdomu.
Antra diena nuotaika valkiojasi neaišku kur. Turbūt pavasario ieško.
Antra diena galvą skauda.
Per pietus pasikeičiau nagų spalvą. Pasiryškinau prieš Velykas. Dabar pas dantistę buvau.
Eisiu dar vištienos file prikept ir salotų prigamint.
Restar, mačiau faini tie brunchai.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė